Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Έχουμε μπει στην δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, ο καιρός βελτιώνεται, το ίδιο και η διάθεση. Για τις νεότερες ηλικίες πλησιάζει το τέλος της σχολικής χρονιάς, οπότε θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για παιχνίδι και άλλες μορφές ψυχαγωγίας, όπως η παρακολούθηση μιας ποιοτικής ταινίας ή σειράς. Αυτή την εβδομάδα, σου παρουσιάζουμε μια διασκεδαστική σειρά του Disney+ και μια ταινία του Netflix, όπως επίσης και την πρώτη παιδική σειρά που γυρίστηκε για την ελληνική τηλεόραση, βασισμένη σε βιβλίο, που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσεις.

 

Ο SPIDEY ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ στο Disney+

Μια πολύ καλή σειρά κινουμένων σχεδίων του Disney+ για ηλικίες 6 ετών και άνω, οπού η ομάδα Αράχνη (Spidey, Ghosty Spider και Spin) προχωρεί στην επίλυση προβλημάτων της γειτονιάς. Λειτουργούν σαν ντετέκτιβ αλλά ερευνούν και με επιστημονικά μέσα.

Περιέχει πολλά στοιχεία από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel όπως Spiderman, Hulk, Black Panther: Wakanda Forever, αλλά και το Goblin από τον κόσμο του Harry Potter, Godzilla κ.α.

 

 

ΟΙ  ΚΡΟΥΝΤΣ 2 : ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Netflix

Αποφασίζοντας οι Κρουντς να βρουν νέο σπίτι, ανακαλύπτουν ένα απροσδόκητα καλό μέρος. Εκεί κατοικούν ήδη οι Προχώβιοι, τους καλωσορίζουν και τους ξεναγούν αναπτύσσοντας φιλίες και συμμαχίες.Τι γίνεται όμως εκτός φράκτη; Μία παιδική ταινία με περισσότερο σασπένς από την προηγούμενη που θα προσφέρει άφθονη διασκέδαση στους μικρούς φίλους και όχι μόνο.

Στους πρωταγωνιστές δανείζουν τη φωνή τους οι : Νίκολας Κέιτζ, Έμμα Στόουν, Ραίαν Ρέινολντς, Κάθριν Κίνερ, Κλόρις Λίτσμαν, Κλάρκ Ντιουκ, Λέσλι Μαν, Πίτερ Ντίνκλατζ, Κέλι Μαρί, Τραν.

 

 

Blast from the Past

Μία ποιοτική παιδική σειρά έκανε την εμφάνισή της στο ERTFLIX, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Σαραντίτη, “Ό κήπος με τα αγάλματα”. Γυρίστηκε για την ΕΡΤ τη δεκαετία του ’80 και αποτελεί την πρώτη παιδική σειρά στην Ελληνική Τηλεόραση.

Μία παρέα παιδιών καθώς συγκεντρώνονται κάθε μέρα σε ένα σημείο της παραλίας παρατηρούν ότι έχει γεμίσει με σκουπίδια. Αποφασίζουν λοιπόν να τα μαζέψουν και ανακαλύπτουν κάποια αρχαία αγάλματα θαμμένα στην άμμο. Τα μεταφέρουν στον κήπο του συμβολαιογραφείου της Νεάπολης Λακωνίας, της πόλης που μένουν και δένονται μαζί τους μέχρι να τα αναλάβει η αρχαιολογική υπηρεσία.

Ξένοιαστα χρόνια που σημαδεύονται από την ελευθερία, την ομαδικότητα, την αθωότητα και τον σεβασμό για την πολιτιστική κληρονομιά. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε τους εξαιρετικούς συντελεστές της: Μίμης Φωτόπουλος, Βασίλης Τσάκλος, Ειρήνη Κουμαριανού, Συράκος Δάναλης και Σταμάτης Σπανουδάκης.

 

 

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις τις παραπάνω προτάσεις μας είναι μέσω μιας τηλεόρασης με τεχνολογία ήχου Dolby Surround. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα με περισσότερη δράση και ψυχαγωγία.

Μπορείς να δεις ακόμη