Την έχεις ξαναδεί παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Το Πάσχα είναι πίσω μας και είναι ώρα για χώνεψη μετά το αρνάκι. Κάτσε αναπαυτικά παρέα με τα μικρότερα και τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας για να απολαύσεις το πλούσιο διαθέσιμο περιεχόμενο.

Αυτή την εβδομάδα θα κινηθούμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς δεν υπάρχουν σπουδαίες πρεμιέρες, και θα μιλήσουμε για τρεις προτάσεις σειρών και ταινιών, από αυτές που υπάρχουν ήδη στις online πλατφόρμες.

Ο «old school» θεριστής…

Θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις μας για την εβδομάδα που έρχεται από ένα κλασικό anime που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2004. Ο λόγος για το «Bleach». Η σειρά αποτελείται από 16 σεζόν και είναι διαθέσιμη στο Disney+. Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Ίτσιγκο Κουροσάκι, ο οποίος αποκτά τη δύναμη ενός θεριστή ψυχών και έρχεται αντιμέτωπος με κακόβουλα πνεύματα τα οποία απειλούν την ανθρωπότητα.

Το «Bleach» θεωρείται ένα από τα κορυφαία anime όλων των εποχών και υπόσχεται στιγμές δράσης και ενθουσιασμού. Για την προβολή του κρίνεται επιθυμητή η γονική συναίνεση.

 

 

Παλιά καλή Disney!

Το Disney+ έχει στην κατοχή του τα δικαιώματα όλων των κλασικών ταινιών της Disney. Από αυτή την «ατελείωτη» λίστα θα επιλέξουμε για αυτή την εβδομάδα την ταινία «Ηρακλής: Πέρα από τον μύθο». Η σπουδαία αυτή ταινία, που έκανε πρεμιέρα το μακρινό 1997, σε ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα και παρουσιάζει, με τον πλέον κωμικό και δυναμικό τρόπο, τις μάχες του Ηρακλή με τους Τιτάνες και τον Άδη, στην προσπάθεια του να πάρει τη θέση που δικαιούται δίπλα στον πατέρα του, Δια, στον Όλυμπο.

Η ταινία αποτελεί ένα διαμαντάκι στην ταινιοθήκη της Disney και το μόνο σίγουρο είναι πως θα θελήσεις να τη δεις με την οικογένεια δευτερη και τρίτη φορά.

 

 

Ο «Βασιλιάς Πίθηκος»

Τελευταία πρόταση για αυτή την εβδομάδα είναι «Οι Νέοι Θρύλοι του Βασιλιά Πιθήκου». Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix, αποτελείται, προς το παρόν, από δύο σεζόν (η τρίτη σεζόν αναμένεται τον Αύγουστο του 2023) και αφορά τις περιπέτειες του Βασιλιά Πιθήκου μετά την επιστροφή του ύστερα από 500 χρόνια «ύπνου». Η περιπέτεια και οι μάχες σώμα με σώμα αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της σειράς, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η φιγούρα του Βασιλιά Πιθήκου κρύβει αρκετό μυστήριο και έχει εμπνεύσει πολλούς δημιουργούς στην πορεία των αιώνων.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τις περιπέτειες του Βασιλιά Πιθήκου με όλη την οικογένεια και μετά από την προβολή της ταινίας σίγουρα θα σας δημιουργηθεί η περιέργεια να μαθετε περισσότερα για αυτή τη θεϊκή οντότητα στα βάθη των θρύλων και των μύθων της ανατολής.

 

 

Αυτά τα λίγα και σπουδαία για την εβδομάδα που μας έρχεται. Παρακολούθησε τις προτάσεις με μια τηλεόραση τεχνολογίας ήχου Dolby Surround και γίνε μέρος της δράσης. Επόμενο ραντεβού για εμάς την επόμενη εβδομάδα με περισσότερες προτάσεις για σενα και τη «φαμίλια».

Μπορείς να δεις ακόμη