Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις πιο σημαντικές ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Στις 22 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του Battlefield 2042

Η ανακοίνωση του Battlefield 2042 κυριάρχησε στην ειδησιογραφία την εβδομάδα που πέρασε. Το νέο παιχνίδι της Electronic Arts και της DICE have θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

Το Battlefield 2042 είναι έναι first-person shooter που διαδραματίζεται στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου επικρατεί αναρχία και εσύ, μαζί με την ομάδα σου, καλείσαι να ριχτείς στο πεδίο της μάχης, έχοντας στη διάθεσή σου ένα, τελευταίας τεχνολογίας οπλοστάσιο. Η υποστήριξη μαχών με την ταυτόχρονη συμμετοχή 128 παικτών θα σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, τόσο σε γνωστά multiplayer modes, όπως το Conquest και το Breakthrough, αλλά και στο νέο, Hazard Zone.

Το σενάριο, θέλει τις δύο υπερδυνάμεις, ΗΠΑ και Ρωσία, να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον πόλεμο. Για πολλά χρόνια, υπήρχαν μικρότερου μεγέθους συγκρούσεις, μέσα από τις οποίες αναδείχτηκε μια στρατιά βετεράνων. Αυτοί χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους, για τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος, για το οποίο θα αξίζει να πολεμήσει κάποιος. Οι μάχες θα σε φέρουν από τους δρόμους της Σεούλ έως τις ερήμους της Αιγύπτου και κάθε χάρτης θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία, με βάση τις συνθήκες του πραγματικού περιβάλλοντος. Πέρα από τα όπλα, gadgets και οχήματα που θα έχεις στη διάθεσή σου, επιπλέον βοήθεια θα προσφέρει ένας σκύλος ρομπότ, ενώ για τη διευκόλυνση των μετακινήσεών σου, θα έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ένα grappling hook. Η επιλογή, ανάμεσα από τέσσερεις διαφορετικές, της ειδικότητας του στρατιώτη σου, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά του στα πεδία των μαχών, καθώς κάθε class έρχεται με ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Με βάση τα όσα ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, το Battlefield 2042 δεν θα προσφέρει campaign ή battle royal mode. Θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, Standard, Gold και Ultimate, με διαφορετική τιμή και περιεχόμενο, πέρα από την κόπια του παιχνιδιού που θα περιλαμβάνεται σε όλες.

Παρακάτω, το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Launch trailer για το Ratchet and Clank: Rift Apart

To Ratchet and Clank: Rift Apart κυκλοφορεί αποκλειστικά για PlayStation 5 και εσύ έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις στη συλλογή σου έναν ακόμα ποιοτικό τίτλο για τη νεότερη κονσόλα της Sony. Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος, η Sony και η developer Insomniac Games δημοσίευσαν ένα νέο trailer, το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις στη συνέχεια.

 

 

Νέα αναβολή κυκλοφορίας για το Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Δυστυχώς, το Prince of Persia: The Sands of Time Remake δεν θα είναι έτοιμο μέσα στο 2021. Αρχικά, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 18 Μαρτίου. Λίγο πριν την κυκλοφορία του, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι αυτή αναβάλλεται επ’ αόριστο και τώρα ενημερώνει ότι ο τίτλος θα βγει στην αγορά εντός του 2022. Επιπλέον, δεν θα δώσει το “παρών” στο πλαίσιο του Ubisoft Forward live stream, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ε3 2021.

Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

Βγαλμένο από τους μύθους του Lovecraft το Eldernad

O publisher Graffiti Games και η developer Mantra, ανακοίνωσαν το Metroidvania game Elderand, που θα λανσαριστεί σε PC και κονσόλες μέσα στο 2022. Στο Elderand θα βιώσεις την εμπειρία ενός action RPG, με ιστορία εμπνευσμένη από τους μύθους του Lovecraft και θα κληθείς να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες για να αντιμετωπίσεις φοβερά και τρομερά τέρατα. Ο κόσμος του Elderand είναι γεμάτος θησαυρούς, που θα μπορέσεις να κάνεις δικούς σου.

Περισσότερα για το παιχνίδι στο trailer που ακολουθεί.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Alex Kidd in Miracle World DX μέσω ενός νέου trailer

O publisher Merge Games και η developer Jankenteam δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το επερχόμενο Alex Kidd in Miracle World DX, με τίτλο Greetings From Miracle World.

Ο εμβληματικός Alex Kidd επιστρέφει και για μία φορά θα διαλύσει πέτρες, θα συλλέξει νομίσματα και θα αντιμετωπίσει πανίσχυρα bosses, στην προσπάθειά του να βοηθήσει το Kingdom of Radaxian να επιστρέψει στην παλιά του δόξα. Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτό, βασική προϋπόθεση είναι να βγει από τη μέση ο διαβολικός Janken the Great. Εσύ θα βιώσεις μια περιπέτεια που αποτελείται από επίπεδα του original παιχνιδιού, αλλά και νέες, που επεκτείνουν τη διάρκεια του gameplay, με ανανεωμένα γραφικά και animations. Αν είσαι λάτρης του retro με το πάτημα ενός πλήκτρου και μόνο, θα μπορείς να αλλάζουν τα γραφικά, μεταφερόμενος στο αρχικό παιχνίδι του 1986.

Το Alex Kidd in Miracle World DX θα γίνει διαθέσιμο στις 22 Ιουνίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 

 

O Igor αναζητά την Tatiana στο νέο trailer του Chernobylite

O publisher All In! Games και η developer The Farm 51 δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το survival horror RPG Chernobylite, μέσω του οποίου παρουσιάζεται η ιστορία της Tatiana.

Πρωταγωνιστής του Chernobylite, είναι ο Igor, πρώην υπάλληλος του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Chernobyl. Τριάντα χρόνια μετά, επιστρέφει στην απαγορευμένη ζώνη, για να διερευνήσει τα αίτια εξαφάνισης της αρραβωνιαστικιάς του Tatiana. Στο σημείο αυτό, ο τρόπος με τον οποίο κυλάει ο χρόνος δεν είναι γραμμικός, όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να βοηθήσεις τον πρωταγωνιστή να πάρει σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τη μοίρα του και μπορεί ακόμα και να αλλάξουν το παρελθόν. Εφόσον καταφέρεις να τον καθοδηγήσεις σωστά, υπάρχει η πιθανότητα να σμίξει ξανά με την Tatiana.

Το Chernobylite θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ μέσα στο τρέχον έτος θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series Χ και Xbox Series S.

 

 

Νέο trailer για το Hot Wheels Unleashed παρουσιάζει την περιοχή Skatepark

Μια ακόμα πίστα για το Hot Wheels Unleashed παρουσιασε η Milestone. Πρόκειται για την περιοχή Skatepark, στην οποία θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μοναδικές διαδρομές για να εκτελέσεις εντυπωσιακές μανούβρες. Επιπλέον, στο trailer που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τη συνέχεια, αποκαλύπτονται επτά νέα οχήματα, τα Bad to the Blade, Hot Wheels High, Veloci-Racer, Solid Muscle, Tur-Bone Charged, Roller Toaster και Time Attaxi.

Το Hot Wheels Unleashed θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη