Το 7ήμερο του gaming

by Zikou Stella

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Επίσημο story trailer για το Marvel’s Spider-Man 2

H Sony Interactive Entertainment και η Insomniac Games δημοσίευσαν το επίσημο story trailer για το Marvel’s Spider-Man 2 και ανακοίνωσαν ένα limited edition bundle του PlayStation 5 που συνοδεύεται από το DualSense wireless controller.

 

 

Στην αρχή της ιστορίας, οι Spider-Men βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αλλά τόσο ο Peter Parker όσο και ο Miles Morales παλεύουν με την προσωπική τους ζωή. Ο Miles προσπαθεί να βρει χρόνο για να γράψει το δοκίμιό του για την εισαγωγή στο κολέγιο, αλλά συνεχίζει να καθυστερεί και να επικεντρώνεται στο Spider-Work. Εν τω μεταξύ, ο Peter έχει καθυστερήσει τις πληρωμές για το σπίτι της θείας May, αλλά δεν μπορεί να πουλήσει, σημαίνει πάρα πολλά για αυτόν. Και όπως ο Miles, ο Peter προσπαθεί (και αποτυγχάνει) να βρει ισορροπία με τόσες πολλές ευθύνες. Η MJ θέλει να βοηθήσει τον Peter με το στεγαστικό δάνειο, αλλά η δουλειά της είναι στο όριο τώρα που o J. Jonah Jameson είναι πίσω στο Bugle και ψάχνει για εκκαθαρίσεις. Οι ήρωές έχουν φτάσει σε ένα σταυροδρόμι, με αβέβαιο μέλλον και μερικές δύσκολες αποφάσεις μπροστά τους.

Όταν οι κυνηγοί του Kraven φτάνουν στην πόλη, δημιουργείται ένα μυστήριο για το γιατί βρίσκονται εκεί και τι ψάχνουν. Αλλά καθώς οι Spider-Men και η MJ ερευνούν βαθύτερα τα κίνητρα του Kraven, το symbiote αρχίζει να απειλεί τη Νέα Υόρκη της Marvel, όλους και ό,τι αγαπούν. Το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου 2023.

 

 

Κυκλοφόρησε για PS5 και PS4 το High on Life

H ομάδα ανάπτυξης Squanch Games ανακοίνωσε ότι το High On Life είναι πλέον διαθέσιμο για PlayStation 5 και PlayStation 4, μέσω του PlayStation Store. Το παιχνίδι  πρωτοκυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου 2022, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store, and Microsoft Store). Επίσης, υπάρχει στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Θα συνεργαστείς με όπλα που μιλάνε, θα συλλέξεις διαγαλαξιακά αντικείμενα, θα εξαρθρώσεις ένα εξωγήινο καρτέλ και θα σώσεις τη Γη στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του Justin Roiland.

Έχοντας τελειώσει πρόσφατα το σχολείο, χωρίς δουλειά και φιλοδοξίες, δεν έχεις καμία ασχολία, μέχρι που ένα εξωγήινο καρτέλ που θέλει να καταστρέψει την ανθρωπότητα εισβάλλει στη Γη. Τώρα, εσύ και μια ομάδα χαρισματικών ομιλούντων όπλων πρέπει να σταθείς στο ύψος της δύσκολης περίστασης και να γίνεις ο πιο θανατηφόρος διαγαλαξιακός κυνηγός επικηρυγμένων που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Θα ταξιδέψεις σε διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο, θα αντιμετωπίσεις τον άθλιο Garmantuous και τη συμμορία του, θα συλλέξεις λάφυρα, θα γνωρίσεις μοναδικούς χαρακτήρες και πολλά άλλα, σε μία σπαρταριστή περιπέτεια. Το Φθινόπωρο αναμένεται για όλες τις πλατφόρμες το DLC, High On Knife.

Δες το τρέιλερ εδώ.

 

 

Gameplay preview video για το Armored Core VI: Fires of Rubicon

Η Bandai Namco και η ομάδα ανάπτυξης FromSoftware δημοσίευσαν ένα gameplay preview video διάρκειας 12 λεπτών για το mecha action game Armored Core VI: Fires of Rubicon. Μέλη της ομάδας ανάπτυξης μοιράζονται πληροφορίες για τη δράση, τα επίπεδα και τις σκηνές μάχης.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου: “Όπως παρουσιάζει το video, η επιτυχία του Armored Core VI: Fires of Rubicon θα προέλθει από τα απολύτως προσαρμόσιμα mech builds, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς, και την εκμάθηση των σωστών στρατηγικών και τεχνικών, όπως η εξουδετέρωση των εχθρών με τα σωστά όπλα, ο συνδυασμός επιθέσεων μεγάλης εμβέλειας και συγκρούσεων σώμα με σώμα και η εκμετάλλευση κάθε στοιχείου που προσφέρει πλεονεκτήματα στις μάχες”.

Σου θυμίζουμε ότι, το Armored Core VI: Fires of Rubicon αναμένεται να λανσαριστεί στις 25 Αυγούστου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam.

 

 

Η Bethesda κυκλοφόρησε της σειρά trailers The Settled Systems για το Starfield

Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα που θα κυκλοφορήσει το Starfield, τόσο θα αυξάνεται η ροή πληροφοριών για τον τίτλο. Αυτή τη φορά η Bethesda Softworks και η ομάδα ανάπτυξης Bethesda Game Studios, φέρνουν στο επίκεντρο τις μεγαλύτερες πόλες του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας μια σειρά από animated trailers με τίτλο “The Settled Systems”.

The Settled Systems: Supra et Ultra

Στην πόλη New Atlantis, που είναι η πρωτεύουσα των United Colonies, ένας courier pilot, ο Kent, φιλοδοξεί να ζήσει στο πιο ξακουστό μέρος των Settled Systems. Αφότου εντάχθηκε στη UC Vanguard και έφτασε στην κορυφή της ιεραρχίας της Capital, ο Kent αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι οι περιπέτειες που τον περιμένουν έξω από τον πλανήτη είναι ό,τι ήθελε εδώ και καιρό.

 

 

The Settled Systems: Where Hope is Built

Η Vanna, ένα ορφανό κορίτσι, θύμα των Colony Wars, που ζει στην Akila City, θέλει απεγνωσμένα να εξερευνήσει τα αστέρια και το μόνο πράγμα που της λείπει είναι ένα πλοίο που να μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αναζητάει εξαρτήματα για να το επισκευάσει και για τον λόγο αυτό πρέπει να διασχίσει την πόλη και να αντιμετωπίσει έναν απροσδόκητο κίνδυνο, καθώς πλησιάζει το όνειρό της.

 

 

The Settled Systems: The Hand that Feeds

Δύο παρίες της Neon η Ada και ο Harper, είναι συνεργάτες στο έγκλημα και βγάζουν τα προς το ζην κλέβοντας από τους πλούσιους που έρχονται στην πόλη για να διασκεδάσουν. Όταν η Ada βυθίζεται σε ένα ηθικό δίλημμα, γίνεται άμεσα το αντικείμενο της προσοχής της βιομηχανίας Ryujin, που της προσφέρει μια άκρως ενδιαφέρουσα ευκαιρία. Όμως, ποιο θα είναι το κόστος;

 

 

Σου θυμίζουμε ότι το Starfield θα λανσαριστεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2023, για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam και Microsoft Store).

 

Εκτεταμένο gameplay video για το Lords of the Fallen

H CI Games και η Hexworks κυκλοφόρησαν ένα “Extended Gameplay Presentation” διάρκειας 17 λεπτών για το dark fantasy action RPG Lords of the Fallen.

“Η ομάδα της Hexworks είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράζεται μια εκτεταμένη παρουσίαση παιχνιδιού και αποκαλύπτει πολλές νέες λεπτομέρειες του dark fantasy action RPG”, δήλωσε ο επικεφαλής του studio, Saul Gascon. “Έχουμε χαράξει με πάθος το δικό μας μονοπάτι σε αυτό το όλο και πιο δημοφιλές είδος και έχουμε ιδιαίτερη αγωνία να δούμε το πώς οι παίκτες θα προσεγγίσουν τον μοναδικό μηχανισμό dual world του παιχνιδιού όταν αυτό κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο”.

Λαμβάνοντας χώρα σε έναν απέραντο, ημι-ανοιχτό κόσμο, το νέο video παρουσιάζει μόνο μερικά από τα πολλά διαφορετικά και συναρπαστικά περιβάλλοντα που θα ταξιδέψεις στην επική σου προσπάθεια να ανατρέψεις τον Adyr, τον Θεό των Δαίμονων. Με κάθε σημαντική περιοχή να είναι συνδεδεμένη με τουλάχιστον δύο άλλες, η σειρά με την οποία θα επιχειρήσεις να περάσεις από αυτές εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσένα. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί μόνο να επιβιώσεις σε έναν κόσμο, αλλά σε δύο, χάρη στον μοναδικό μηχανισμό dual world.

Παράλληλα με το βασίλειο των ζωντανών, το Axiom, υπάρχει το απέθαντο αντίστοιχό του, το Umbral, με κάθε ένα να διαθέτει τα δικά του μοναδικά μονοπάτια, εχθρούς, χαρακτήρες και, φυσικά, θησαυρούς. Εξοπλισμένος με το Umbral Lamp, θα μπορείς να περάσεις σε αυτόν τον παράλληλο κόσμο ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, αν το κάνεις αυτό θα χρησιμοποιήσεις τη μία από τις δύο ζωές σου. Αν πεθάνεις στο βασίλειο των ζωντανών, θα αναστηθείς αυτόματα στο ίδιο ακριβώς σημείο, όμως στο απέθαντο βασίλειο, για μια τελευταία ευκαιρία να επιβιώσεις… αν και οι πιθανότητες θα είναι εναντίον σου.

Το Extended Gameplay Presentation παρέχει επίσης νέες λεπτομέρειες σχετικά με το co-op mode του τίτλου. Για να προσκαλέσεις έναν δεύτερο παίκτη να συμμετάσχει στην περιπέτειά σου, χρειάζεται μόνο να επισκεφτείς ένα rest point εντός του παιχνιδιού, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις είτε να πολεμήσεις παρέα με έναν φίλο είτε με τυχαία επιλεγμένο παίκτη. Στη συνέχεια, ο συμπολεμιστής θα παραμείνει στο πλευρό σου για όσο διάστημα επιθυμείς. Ένα άλλο νέο στοιχείο που εισάγει το Lords of the Fallen στο είδος είναι η ικανότητα να δημιουργείς τα δικά σου απομεινάρια, αν και μπορεί να γίνει μόνο σε επιλεγμένα μέρη και απαιτείται ένας εξαιρετικά σπάνιος πόρος.

Επίσης, αποκαλύπτονται πολλές λεπτομέρειες για το αναβαθμισμένο σύστημα μάχης του Lords of the Fallen, όπου συνδυάζονται οι συγκρούσεις σώμα με σώμα, η μαγεία και η ικανότητα πραγματοποίησης επιθέσεων από απόσταση. Παράλληλα με τις τυπικές επιθέσεις, θα μπορέσεις να αντιστοιχίσεις έως και τέσσερις επιπλέον δεξιότητες μαγείας ή επιθέσεων μεγάλης εμβέλειας στο χειριστήριο, για άμεση πρόσβαση. Αυτό όχι μόνο ενισχύει την ποικιλία της μάχης, παρέχοντας τη δυνατότητα για δεκάδες συνδυασμούς, αλλά και τις επιταχύνει, μειώνοντας την ανάγκη αλλαγής ικανοτήτων.

Το Lords of the Fallen θα λανσαριστεί στις 13 Οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω Steam.

 

 

Ανακοινώθηκε το Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard!

Η Vertigo Gaming ανακοίνωσε το Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard!, μια ανανεωμένη έκδοση του Cook, Serve, Delicious! Θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC (Steam) εντός του 2024. Ακόμα, έγινε γνωστό ότι το original Cook, Serve, Delicious! έρχεται σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch το προσεχές Φθινόπωρο.

Θα υπάρχει ένα νέο campaign με καινούρια emails και σενάριο που ταιριάζει με τα γεγονότα των Cook, Serve, Delicious! 2!! και Cook, Serve, Delicious! 3?! Ακόμα σε περιμένει το νέο Typing Mode, επίπεδα δυσκολίας με αλλαγές στην ισορροπία, 30 κλασσικά φαγητά με νέες συνταγές και υλικά, όπως επίσης και δέκα νέα γεύματα.

 

Στις 31 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το Trine 5: A Clockwork Conspiracy

Η THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Frozenbyte ανακοίνωσαν ότι το Trine 5: A Clockwork Conspiracy θα λανσαριστεί στις 31 Αυγούστου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

Ακόμα, οι δύο εταιρείες δημοσίευσαν ένα νέο trailer, μέσω του οποίου παρουσιάζουν τον Pontius the Knight, έναν από τους επιλέξιμους χαρακτήρες του παιχνιδιού. “Προς το παρόν, γνωρίστε τον Pontius the Knight, τον Προστάτη του Βασιλείου και επίσης τον μεγαλύτερο λάτρη της πίτας που έχει δει ποτέ η χώρα. Ένας πραγματικός ήρωας πρώτης γραμμής που πηγαίνει πάντα πρώτος στη μάχη για να προστατεύσει τους φίλους του.

Το σπαθί και η ασπίδα θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σου, αν ξέρεις πώς να τα χρησιμοποιήσεις. Ως επιδέξιος ιππότης και επαγγελματίας στην κατανάλωση πίτας, ο Pontius μπορεί να χρησιμοποιήσει το σπαθί του για να πολεμήσει τους εχθρούς, να απαλλαγεί από εμπόδια και ακόμη και να το μετατρέψει σε πλατφόρμα για να τον βοηθήσει να φτάσει σε υψηλότερες περιοχές. Η ασπίδα, όχι μόνο φτιαγμένη για προστασία, θα σου φανεί χρήσιμη για να αντανακλά το φως, να πατινάρεις στο νερό και ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως ανεμόπτερο. Σε περιμένουν μάχες και γρίφοι. Και αν χρειαστείς περαιτέρω βοήθεια, το Prismatic Talisman θα είναι ο καλύτερός σου φίλος. Κυριολεκτικά. Οι κλώνοι μπορεί να είναι χρήσιμοι.

 

 

Έρχεται το Φθινόπωρο το Nickelodeon All-Star Brawl 2

H GameMill Entertainment σε συνεργασία με τις ομάδες ανάπτυξης Ludosity και Fair Play Labs ανακοίνωσαν το platform fighting game Nickelodeon All-Star Brawl 2. Θα κυκλοφορήσει το προσεχές Φθινόπωρο, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το Nickelodeon All-Star Brawl 2 θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεχωρίσεις, μεγαλύτερο και καλύτερο ρόστερ μαχητών, συμπεριλαμβανομένων ολοκαίνουργιων χαρακτήρων όπως ο Squidward Tentacles, ο Jimmy Neutron και άλλοι που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Θα επιλέξεις τους αγαπημένους σου καβγατζήδες, θα εξοικειωθείς με τα μοναδικά σετ κινήσεων τους και θα χρησιμοποιήσεις ολοκαίνουργια ισχυρά Supers για να πετύχεις το τελειωτικό χτύπημα. Το Nickelodeon All-Star Brawl 2 θα κυκλοφορήσει με το δικό του single player campaign, με στοιχεία roguelike, φωνητικές ερμηνείες για όλους τους επιλέξιμους χαρακτήρες και πλήρες crossplay ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες.

 

 

Τέρμα τα γκάζια στο DreamWorks All-Star Kart Racing

Η GameMill Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Bamtang Games ανακοίνωσαν το kart racing game DreamWorks All-Star Kart Racing για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Αναμένεται εντός του 2023.

Είκοσι από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της DreamWorks Animation παίρνουν το τιμόνι στον γρήγορο κόσμο των αγώνων kart του DreamWorks All-Star Kart Racing. Θα αγωνιστείς σε μια μεγάλη ποικιλία από διαδρομές, εμπνευσμένες από τις αγαπημένες ταινίες της DreamWorks Animation. Θα κληθείς να προσπεράσεις τον ανταγωνισμό σε διασκεδαστική και ξεκαρδιστική δράση για παίκτες όλων των ηλικιών σε σόλο, καθώς επίσης σε online και local multiplayer modes με υποστήριξη για split-screen.

 

Στις 29 Αυγούστου αναμένεται το virtual reality arcade first-person shooter CROSSFIRE: Sierra Squad

Το virtual reality arcade first-person shooter CROSSFIRE: Sierra Squad θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου 2023, για PlayStation VR2 και συσκευές εικονικής πραγματικότητας για PC (Steam).

Στο CROSSFIRE: Sierra Squad, είσαι ο ηγέτης μιας ελίτ παραστρατιωτικής ομάδας κρούσης του οργανισμού Global Risk, που αντιμετωπίζει μια απροσδόκητη σύγκρουση με την αντίπαλη οργάνωση Black List. Θα πολεμήσεις με διάφορους πανέξυπνους εχθρούς αναζητώντας την αλήθεια και θα πρέπει αποδείξεις γιατί επιλέχτηκες ως ο ατρόμητος αρχηγός της πιο ατρόμητης ειδικής μονάδας που υπάρχει, της Sierra Squad. Θα υπάρχουν περισσότερες από 60 αποστολές που θα σε καθηλώσουν στην κυριολεξία. Σε περιμένουν 39 τύποι όπλων, όπως πιστόλια, τουφέκια, χειροβομβίδες και τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών με επαναστατική εμβέλεια τα οποία παρέχουν πολλές επιλογές για την εξόντωση 17 τύπων εχθρών. Ακόμα θα έχεις στη διάθεσή σου βαρύ πυροβολικό όπως ελικόπτερα και LAV’s σε χώρο VR 360 μοιρών.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη