Το 7ήμερο του gaming

by Manos Kavvalos

 

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Δεύτερο έτος περιεχομένου για το Hitman III

Η IO Interactive συνεχίζει να υποστηρίζει το Hitman III και ανακοίνωσε ότι θα το τροφοδοτήσει με νέο περιεχόμενο για δεύτερο έτος.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε τη συλλογή Hitman Trilogy, που θα γίνει διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC στις 20 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο των υπηρεσιών Xbox Game Pass και PC Game Pass, οπότε θα έχεις τη δυνατότητα να βιώσεις όλο τον νεότερο κύκλο περιπετειών του Agent 47 δίχως να πληρώσεις κάτι περισσότερο πέρα από τη μηνιαία συνδρομή.

Την ίδια ημέρα θα λανσαριστεί το Hitman III VR για PC, οπότε όλοι οι τίτλοι της σειράς World of Assassination θα είναι διαθέσιμοι για συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Ταυτόχρονα, αν είσαι κάτοχος PC και χρήστης του Steam, από την ίδια ημέρα θα μπορέσεις να αποκτήσεις το παιχνίδι μέσω της πλατφόρμας της Valve. H ομάδα ανάπτυξης έχει φροντίσει να κάνει σημαντικές προσθήκες στην έκδοση για υπολογιστές, ανανεώνοντάς την με τεχνολογίες όπως το Ray Tracing που θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες σκιάσεις και αντικατοπτρισμούς. Με το VRS (Variable Rate Shading) θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι επιδόσεις του Hitman III στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και σε συνεργασία με την Intel, η IO Interactive είναι ένα από τα πρώτα studios παγκοσμίως που θα υιοθετήσουν την τεχνολογία XeSS.

Πέρα από τα παραπάνω, υπάρχει το Elusive Target Arcade, ένα νέο game mode που προσθέτει νέα διάσταση στο γνωστό concept των Elusive Targets, προσθέτοντας νέες προκλήσεις και ανταμοιβές. Θα πρέπει να ολοκληρώσεις συνεχόμενες αποστολές και σε περίπτωση που αποτύχεις θα έχεις επιπλέον ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να περιμένεις για μία μέρα μέχρι να ξεκινήσεις από την αρχή.

Την Άνοιξη του 2022 αναμένεται το Freelancer Mode, νέο είδος περιπετειών για τον Hitman, με στοιχεία roguelike, στρατηγικής αλλά και ένα καταφύγιο που θα μπορείς να διαμορφώσεις με βάση τις προτιμήσεις σου.

Τέλος, ανακοινώθηκε και ένας νέος χάρτης, με την κωδική ονομασία “Rocky”, για τον οποίο λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα.

Στο παρακάτω video θα βρεις όλα όσα ανακοινώθηκαν για το μέλλον του Agent 47.

 

 

 

Ultrawide trailer για το God of War σε PC

Ο publisher Sony Interactive Entertainment και η developer Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio δημοσίευσαν ένα νέο trailer για την έκδοση του God of War σε PC, με τίτλο “Ultrawide”. Όπως γίνεται κατανοητό, οι εταιρείες θέλουν να παρουσιάσουν το πως φαίνεται το παιχνίδι σε υπολογιστές με οθόνες αναλογίας πλευρών 21:9.

Το God of War (2018) κυκλοφορεί για PlayStation 4 και PC.

 

 

 

Νέο video για το Pokémon Legends: Arceus παρουσιάζει λεπτομέρειες για το gameplay

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, η The Pokémon Company και η Game Freak έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video για το Pokémon Legends: Arceus, μέσω του οποίου προσφέρουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με το gameplay.

Το Pokémon Legends: Arceus θα σε μεταφέρει στην εποχή Sinnoh στα χρόνια της αρχαιότητας. Τότε, κανείς δεν γνώριζε τι σημαίνει Pokémon Trainer ή Tournament. Το gameplay συνδυάζει στοιχεία RPG με action και ο τρόπος με τον οποίο θα αιχμαλωτίζεις τα συμπαθητικά πλάσματα θα είναι διαφορετικός από αυτόν που έχεις συνηθίσει στους κύριους τίτλους της σειράς. Αυτή τη φορά θα πρέπει πρώτα να μελατάς τις αντιδράσεις και τις κινήσεις τους και στη συνέχεια να εκτοξεύεις εναντίον τους PokéBalls.

Τα Rowlet, Cyndaquil, Oshawott αποτελούν την τριάδα των Pokémon από τα οποία θα πρέπει να διαλέξεις με ποιο θα ξεκινήσεις την περιπέτεια. Το μυθικό πλάσμα ονομάζεται Arceus και χαρακτηρίζεται ως ο πατέρας όλων των Pokémon.

Σου θυμίζουμε ότι το Pokémon Legends: Arceus θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 28 Ιανουαρίου 2022.

 

 

 

Μετατίθεται για τον Δεκέμβριο το λανσάρισμα του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Η GSC Game World ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη, αλλά μετατίθεται για τις 8 Δεκεμβρίου 2022. Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για Xbox Series X, Xbox Series S και PC, ενώ την ημέρα που θα λανσαριστεί θα προστεθεί στον κατάλογο των συνδρομητικών υπηρεσιών Xbox Game Pass και PC Game Pass.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης αναφέρει τα εξής:

«Πήραμε την απόφαση να μεταθέσουμε την κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl για τις 8 Δεκεμβρίου 2022.

Οι επιπλέον επτά μήνες ανάπτυξης είναι απαραίτητοι για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας και να φέρουμε τον παιχνίδι στη κατάσταση που επιθυμούμε. Το S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι το μεγαλύτερο project στην ιστορία της GSC και απαιτεί λεπτομερείς ελέγχους και συνεχείς βελτιώσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι η ανάπτυξη θα πρέπει να διαρκέσει για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, ειδικά στην περίπτωση ενός τέτοιου project.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουμε ένα παιχνίδι που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.

Έχουμε μπροστά μας έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον χρόνο με ενημερώσεις και παρουσιάσεις. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.»

 

 

Η πίστα της Daytona παρουσιάζεται στο νέο trailer του Gran Turismo 7

Ο publisher Sony Interactive Entertainment και η developer Polyphony Digital έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμα gameplay video για το Gran Turismo 7. Αυτή τη φορά παρουσιάζεται η διαδρομή “Daytona International Speedway”, που έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο original Gran Turismo και από τότε έχει περιληφθεί σε κάθε τίτλο της σειράς, με εξαίρεση το Gran Turismo Sport.

Μην ξεχνάς ότι το Gran Turismo 7 θα λανσαριστεί στις 4 Μαρτίου 2022, για PlayStation 5 και PlayStation 4.

 

 

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Kirby and the Forgotten Land

Το Kirby and the Forgotten Land θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 25 Μαρτίου 2022, όπως ανακοίνωσαν η Nintendo και η ομάδα ανάπτυξης HAL Laboratory. Για πρώτη φορά, ο Kirby θα πρωταγωνιστήσει σε ένα 3D platforming adventure, γεγονός που φανερώνει μία σημαντική στροφή για το μέλλον της σειράς και αν στεφθεί με επιτυχία, λογικά θα υπάρξει η ανάλογη συνέχεια.

Δίχως να καταλάβει το πως, ο Kirby βρίσκεται σε μια άγνωστη για αυτόν περιοχή και διαπιστώνει ότι η Beast Pack έχει απαγάγει όλα τα Waddle Dees. Σκοπός του δεν είναι άλλος από το να τα σώσει, έχοντας συντροφιά ένα μυστηριώδες πλάσμα, το Elfilin, που συναντάει για πρώτη φορά. Για μια ακόμα φορά ο δημοφιλής ροζ ήρωας που θυμίζει μπάλα θα μπορεί να αντιγράφει τις ικανότητες των εχθρών του, προκειμένου να μπορεί να ξεπερνάει με επιτυχία όλα τα εμπόδια και τις δοκιμασίες. Στο παλμαρέ των δυνάμεών του θα προστεθούν δύο νέες η Drill που θα τη χρησιμοποιεί για να σκάβει στο έδαφος και να επιτίθεται με κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω και η Ranger μέσω της οποίας θα αντιλαμβάνεται εχθρούς που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση.

Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη νέα περιπέτεια παρέα με έναν φίλο σου, ο οποίος θα ελέγχει τον Bandana Waddle Dee. Αυτός είναι ικανός να πραγματοποιεί πανίσχυρες επιθέσεις χρησιμοποιώντας ένα όπλο που μοιάζει με δόρυ. Για πρώτη φορά ο Kirby θα βρεθεί στην Waddle Dee Town, που θα αναπτύσσεται όσο περισσότερα Waddle Dees ελευθερώνει από τα νύχια της Beast Pack. Μεταξύ άλλων θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες που θα αποτελούν ευχάριστο διάλειμμα στην περιπέτεια, όπως η βοήθεια που θα προσφέρει ο Kirby στο Waddle Dee Cafe για την ταχεία εξυπηρέτηση όλων των πελατών. Επίσης θα συναντήσει τον Wise Waddle Dee που θα είναι πάντοτε στη διάθεσή του για να του προσφέρει πολύτιμες συμβουλές. Σε περίπτωση που είσαι συνδρομητής της υπηρεσίας Nintendo Switch Online, θα έχεις άμεση ενημέρωση για τον συνολικό αριθμό των Waddle Dees που έχουν σώσει οι παίκτες από όλο τον κόσμο και ποια είναι η πιο δημοφιλής ικανότητα του Kirby.

 

 

Νέες πληροφορίες και ημερομηνία κυκλοφορίας για το reboot της σειράς The Settlers

H Ubisoft ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το επερχόμενο reboot της σειράς The Settlers, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2022. Το city-building και real-time strategy game επιστρέφει έπειτα από μία δεκαετία και πλέον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- Το Settlers 7 κυκλοφόρησε το 2010. Επιπλέον από την Πέμπτη 20 ως τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλειστή beta του παιχνιδιού, μέσω των Epic Game Store και Ubisoft Connect. Αν επιθυμείς να δηλώσεις συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφτείς την ιστοσελίδα thesettlers.com.

Στο trailer που ακολουθεί θα μπορέσεις να ρίξεις μια ματιά στο περιβάλλον που θα κληθείς να εξερυνήσεις, τους Settlers, στο σενάριο και τις μάχες σε επίπεδο multiplayer.

 

Το Assassin’s Creed: The Ezio Collection θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch

H Ubisoft θα κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed: The Ezio Collection για Nintendo Switch στις 17 Φεβρουαρίου 2022. Η συλλογή κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4 και Xbox One και περιλαμβάνει τα Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed Revelations, που συνοδεύονται από δύο ταινίες μικρού μήκους με τίτλο Assassin’s Creed Lineage και Assassin’s Creed Embers, μέσω των οποίων θα μπορέσεις να μάθεις περισσότερα για τη ζωή του θρυλικού πρωταγωνιστή Ezio Auditore da Firenze. Ακόμα θα υπάρχουν όλα τα DLCs που έγιναν διαθέσιμα για το solo campaign κάθε τίτλου.

Αν προτιμήσεις τη φυσική έκδοση, στο cartridge θα βρεις μονάχα το Assassin’s Creed II. Τα Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed Revelations, Assassin’s Creed Lineage και Assassin’s Creed Embers θα πρέπει να τα κατεβάσεις στην κονσόλα σου μέσω Internet και για αυτά θα χρειαστείς 35GB διαθέσιμα στον αποθηκευτικό χώρο είτε του συστήματος είτε κάρτας microSD.

 

Ανακοινώθηκε για PC και κονσόλες νέας γενιάς το Forever Skies

Η Far From Home αποκάλυψε το Forever Skies, ένα action survival game που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Αν έχεις υπολογιστή θα μπορέσεις να ασχοληθείς πρώτος με τον τίτλο, μέσω της έκδοσης Early Access που θα γίνει διαθέσιμη εντός του 2022. Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από μηχανισμούς, δραστηριότητες και έναν τεράστιο κόσμο προς εξερεύνηση. Θα λείπουν κάποια χαρακτηριστικά, όπως το cooperative play τεσσέρων παικτών, που θα προστεθεί το συντομότερο δυνατό. Επίσης η έκδοση Early Access θα σου προσφέρει σχεδόν 30 ώρες gameplay.

Αποστολή σου θα είναι να δημιουργήσεις ένα εξελιγμένο αστρόπλοιο που θα χρησιμεύει ως χώρος κατοικίας και εργασίας την ώρα που θα πετάς πάνω από τη Γη. Με αυτό θα εξερευνήσεις τα ερείπια του ανθρώπινου πολιτισμού για να κατανοήσεις πως ο πλανήτης οδηγήθηκε στην καταστροφή,

Παρακάτω, το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

H Devolver Digital αποκάλυψε το Serious Sam: Siberian Mayhem

Ο publisher Devolver Digital και οι ομάδες ανάπτυξης Croteam και Timelock Studio ανακοίνωσαν το Serious Sam: Siberian Mayhem, που θα κυκλοφορήσει για PC στις 25 Ιανουαρίου 2022 και αποτελεί ανεξάρτητο expansion του Serious Sam 4. Η νέα περιπέτεια θα φέρει τον πρωταγωνιστή, Sam Stone, στα βάθη της παγωμένης Σιβηρίας. Εκεί θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον General Brand που κατορθώνει να βρίσκεται συνεχώς ένα βήμα μπροστά. Μόνο η δυνατοί θα επιβιώσουν με το σκηνικό να γίνεται εκρηκτικό όταν κάνουν την εμφάνισή τους τα τέρατα της Αποκάλυψης.

 

Στις 14 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το Infernax

To demon-slaying action adventure game Infernax θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2022 για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, όπως ανακοίνωσαν η The Arcade Crew και η Berzerk Studio.

Πρωταγωνιστής είναι ένας ιππότης που επιστρέφει στην πατρίδα του και ανακαλύπτει ότι ο τόπος έχει καταληφθεί από πλάσματα με μαγικές δυνάμεις. Αποστολή του είναι να ξεριζώσει την πηγή του κακού, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του.

Όσο περισσότερα τέρατα βγάζει από τη μέση τόσο πιο πολλά χρήματα θα κερδίσει και ξοδεύοντάς τα θα μπορέσει να αγοράσει καλύτερα όπλα και ασπίδες από τον σιδηρουργό.

Τα γραφικά και το sondtrack είναι εμπνευσμένα από την εποχή των 16-bit, κάτι που θα μπορέσεις να διαπιστώσεις στο trailer που ακολουθεί.

 

Γεμάτος εφιάλτες ο κόσμος του In Nightmare

To horror action game In Nightmare θα λανσαριστεί για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 29 Μαρτίου 2022.

Κλείνοντας την καρδιά του στην πραγματικότητα, ο πρωταγωνιστής πέφτει σε βαθύ λήθαργο και ξυπνάει σε έναν εφιαλτικό κόσμο. Εκεί θα προσπαθήσει να βρει τις τελευταίες σταγόνες αγάπης, καθοδηγούμενος από τον φόβο του. Το μυαλό του στοιχειώνουν οι συνέπειες της διάλυσης της οικογένειάς του και οι τραυματικές εμπειρίες του μετατρέπονται σε τέρατα που τον κυνηγάνε. Έχοντας τη βοήθεια του πνεύματος που καθοδηγεί τα όνειρά του, θα βρει τρόπους να ξεφύγει από τους εχθρούς, θα λύσει γρίφους και θα αποκαλύψει την αλήθεια που θα τον οδηγήσει στην επιστροφή στην πραγματικότητα και στην απελευθέρωση από τα τέρατα που έχει δημιουργήσει.

 

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη