Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που πέρασε.

 

Σε Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει το Grand Theft Auto V

Η Rockstar Games αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand Theft Auto V σε κονσόλες νέας γενιάς. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τίτλος θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων για Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5 στις 11 Νοεμβρίου 2021. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά των εν λόγω εκδόσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το μόνο που δήλωσε εκπρόσωπος της Rockstar Games είναι πως όσοι αναβαθμιστούν από εκδόσεις για κονσόλες προηγούμενης γενιάς, θα λάβουν μερικά δώρα.

Επίσης, αν είσαι κάτοχος PlayStation 5, του τρεις πρώτους μήνες θα μπορείς να παίξεις δωρεάν το Grand Theft Auto Online. Ακόμα, μέχρι να κυκλοφορήσει το GTA Online για PS5, αν είσαι κάτοχος του τίτλου για PS4 και συνδρομητής της υπηρεσίας PlayStation Plus, θα λαμβάνεις ως δώρο, στις αρχές κάθε μήνα, 1 εκ. δολάρια από το νόμισμα του παιχνιδιού.

 

Στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay video του Total War: Warhammer III

H Sega δημοσίευσε το πρώτο video με πλάνα από το gameplay του Total War: Warhammer III. Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από την Creative Assembly. Με αυτό κλείνει η αυλαία για τη δημοφιλή σειρά Total War: Warhammer και εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να πάρεις μέρος στην τελική σύγκρουση μεταξύ των δαιμόνων και των ηρώων του κόσμου των θνητών.

Για μια ακόμα φορά η στρατηγική θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση των μαχών. Θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις φυλές από το World of Warhammer Fantasy Battles, με κάθε μία να προσφέρει την ευκαιρία για ένα διαφορετικό ταξίδι στο Chaos Realm, ενώ την πρώτη εμφάνισή τους σε video game θα πραγματοποιήσουν οι Kislev και Cathay. Η ποικιλία ηρώων και τεράτων θα είναι μεγάλη, όπως επίσης και οι δυνάμεις τους. Τέλος, όταν πεθαίνει ένας θεός, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις αν θα προστατεύσεις ή θα κάνεις δικές σου τις δυνάμεις του. Το Total War: Warhammer III θα λανσαριστεί αποκλειστικά για PC, εντός του 2021.

 

 

H THQ Nordic και η Experiment 101 παρουσιάζουν το πως τρέχει το Biomutant σε όλες τις πλατφόρμες

Αν έχεις βάλει στο μάτι το Biomutant, αλλά ακόμα δεν έχεις αποφασίσει για ποια πλατφόρμα θα το αγοράσεις, την κατάσταση έρχονται να ξεκαθαρίσουν μια σειρά από νέα gameplay videos που δημοσίευσαν ο publisher THQ Nordic και η developer Experiment 101.

Σε PC θα μπορέσεις να παίξεις σε ανάλυση 4Κ με ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ο οποίος δεν θα υπόκειται σε κανέναν περιορισμό.

 

 

Σε PlayStation 4 Pro και Xbox One X το παιχνίδι θα τρέχει σε δυναμική ανάλυση 1080p με ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

 

 

Τέλος στα βασικά μοντέλα PlayStation 4 και Xbox One, η δυναμική ανάλυση θα είναι επίσης έως 1080p, μόνο που εδώ, ο ρυθμός ανανέωσης θα είναι μικρότερος, δηλαδή 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

 

 

 

Το Biomutant θα γίνει διαθέσιμο στις 25 Μαΐου 2021, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

Sylvester Stalone και Bruce Willis πρωταγωνιστούν στο νέο update των παιχνιδιών Call of Duty

Δυο δημοφιλείς πρωταγωνιστές ταινιών δράσης έρχονται ως operators στο Call of Duty Black Ops: Cold War και το Call of Duty: Warzone. Πρόκειται για τον John Rambo (Sylvester Stalone) και τον John McClane (Bruce Willis, Die Hard). Πρόκειται να ριχτούν στη μάχη μέσω του Season Three Reloaded update. Όπως με κάθε νέα ενημέρωση, θα υπάρχει αρκετό περιεχόμενο. Αυτήν τη φορά, το πακέτο περιλαμβάνει ένα μπαστούνι του baseball που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως όπλο melee, το πιστόλι AMP63, δύο ακόμα χάρτες για το multiplayer mode, ένα νέο main quest για το Zombies Outbreak mode, όπως επίσης τα Rambo and Die Hard twists για τα κλασσικά game modes.

Περισσότερες πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει το update, στο trailer που θα βρεις παρακάτω.

 

 

Γνωριμία με τα όπλα του Shadow Warrior 3

To Shadow Warrior 3 θα λανσαριστεί μέσα στο 2021, για PC, Xbox One και PlayStation 4. Το τελευταίο διάστημα η ροή πληροφοριών για το παιχνίδι είναι συνεχής και τώρα, μέσω ενός ακόμα trailer, θα μπορέσεις να ρίξεις μια ματιά στα όπλα που θα έχει στη διάθεσή του ο πρωταγωνιστής. Μεταξύ άλλων υπάρχουν τα Dragontail Sword, Outlaw, Sidekicks και Crimson Bull. Η εταιρεία ανάπτυξης υπόσχεται έντονη δράση και μία μοναδική εμπερία.

 

 

 

Teaser trailer για το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Ένα νέο teaser trailer για το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, δημοσιευσαν ο publisher Bandai Namco και η developer Supermassive Games. Αυτή τη φορά η σειρά μεταφέρεται στο Ιρακ και τα γεγονότα διαδραματίζονται 18 χρόνια πριν. Πρωταγωνίστρια είναι η Rachel King, μυστική πράκτορας της CIA. Αποστολή της είναι, μαζί με ένα γκρουπ πεζοναυτών, να εισβάλει σε ένα καλά κρυμένο εργαστήριο καταστκευής χημικών όπλων, στο όρος Zagros. Όμως θα πέσουν σε ενέδρα και πριν καλά, καλά συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, θα βρεθούν σε έναν ναό των Σουμέριων. Εκεί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια θανατηφόρα απειλή. Ωστόσο έπειτα από μια αναπάντεχη ενέδρα, η ομάδα θα βρεθεί στα έγκατα ενός Σουμέριου ναού, με μια θανατηφόρα απειλή να τους περιμένει στις σκιές.

Το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων το 2021, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

 

Εισαγωγή στο σενάριο του Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Το νέο trailer του Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin σου προσφέρει αρκετές πληροφορίες για το σενάριο του παιχνιδιού και την αφορμή για να ξεκινήσει η περιπέτεια. Πρωταγωνίστρια είναι μία νεαρή κοπέλα που αρχικά βρίσκεται σε μια γιορτή, στο χωριό Mahana, του νησιού Hakolo. Όντας εγγονή του θρυλικού Red, που ήταν ο προστάτης του νησιού, είναι πολύ λογικό να θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του παππού της. Σύντομα η μοίρα θα τη φέρει κοντά στην Ena, που ανήκει στη φυλή Wyver, η οποία γνώριζε τον Red. Η Guardian Ratha της έχει αναθέσει την προστασία ενός αυγού και τα δυο κορίτσια αποφασίζουν να φύγουν από το νησί για να το προφυλάξουν. Αυτό εκκολάπτεται και από μέσα του ξεπηδάει ένα μωρό Rathalos. Για την ώρα, τα φτερά του είναι πολύ μικρά, όταν όμως καταφέρει να πετάξει, αυτό θα σημάνει την αρχή του τέλους.

Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin αναμένεται στις 9 Ιουλίου 2021, για PC και Nintendo Switch.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη