Το BMW Group και η AirConsole φέρνουν το gaming στα αυτοκίνητα

by Aggeliki Tsoukana

Καθώς ο αριθμός των οθονών μέσα στα αυτοκίνητα πολλαπλασιάζεται και ο χρόνος που περνάμε για μετακίνηση δείχνει να αυξάνεται, οι εταιρείες ψάχνουν τρόπους για να τις αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι η BMW προχώρησε σε συνεργασία με το Ελβετική start-up AirConsole προκειμένου να φέρει το gaming στα αυτοκίνητα του ομίλου.

Σύμφωνα με την AirConsole, έως το 2025 το 30% του χρόνου που θα περνούν οι άνθρωποι στα αυτοκίνητα τους θα αφιερώνεται στην αλληλεπίδραση με περιεχόμενο που παρέχεται μέσω της τεχνολογίας και του συστήματος ψυχαγωγίας (ICE). “Το αυτοκίνητο είναι το επόμενο σαλόνι”,  μας λέει ο Anthony Cliquot, Διευθύνων Σύμβουλος της AirConsole. “Εκεί θα καταναλώνουμε όλο και περισσότερο το περιεχόμενό μας – και αυτό περιλαμβάνει το gaming”.

Για αυτό και η AirConsole έχει αναπτύξει μία υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να παίξεις σύγχρονα παιχνίδια σε οποιαδήποτε οθόνη χρησιμοποιώντας το smartphone σου ως game controller. Αυτή τη στιγμή η υπηρεσία της AirConsole είναι συμβατή με PC, Android TV, Google TV, Amazon Fire TV και πλέον με επιλεγμένα μοντέλα της σειράς 7 της ΒΜW τα οποία θα έρχονται με προεγκατεστημένη την εφαρμογή της AirConsole, με πλάνο αυτή να προστεθεί και στον υπόλοιπο στόλο της εταιρείας μέσα στο 2023.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη