Το Crysis 4 είναι γεγονός

by Aggeliki Tsoukana

 

 

“Το Crysis 4 είναι γεγονός”,  όπως ανακοίνωσε η εταιρία ανάπτυξης του διάσημου τίτλου, Crytek, αργά το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022 μέσω Twitter. Την ανακοίνωση συνόδευσε ένα μικρό teaser trailer για το παιχνίδι το οποίο δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες ή πλάνα από το παιχνίδι, μιας και η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο πως θα πάρει λίγο καιρό ακόμα πριν δοθούν οποιαδήποτε πλάνα και αρκετό καιρό πριν τη κυκλοφορία του ολοκληρωμένου παιχνιδιού.

 

 

Ακόμα, δεν έχει γίνει λόγος για τις πλατφόρμες στις οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσει ο τίτλος αν αυτές θα περιλαμβάνουν και την περασμένη γενιά κονσολών, αν και δεδομένου της ιστορίας που έχουν τα Crysis να παραδίδουν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που φέρνει στα όρια τους τους τελευταίους επεξεργαστές υπολογιστών, κάτι τέτοιο φαίνεται αμφίβολο.

O Avni Yerli διευθυντής της γερμανικής εταιρίας ανακοίνωσε πως η ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφει στον κόσμο του Crysis και ανακοινώνει την ύπαρξη του επόμενου κεφαλαίου με μεγάλη χαρά, ενώ πρόκειται να δώσουν μεγάλη προσοχή στους φίλους της σειράς και ό,τι έχουν αυτοί να πουν δείχνοντας έτσι πως βρίσκονται δίπλα στην κοινότητα του ιστορικού παιχνιδιού. Ο ίδιος πρόσθεσε πως θέλουν το παιχνίδι να είναι ένας απόλυτα next-generation τίτλος παρόλο που δεν διευκρίνισε τι σημαίνει αυτό για το Crysis.

Για την ιστορία, το Crysis ειναι μια σειρά παιχνιδιών που είναι συνώνυμη με την εξέλιξη της τεχνολογίας στον οπτικό τομέα των βίντεο παιχνιδιών. Κατά τη δεκαετία του 2010 η φάση “But can it run Crysis” έγινε ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών ισχυρών υπολογιστών, μιας και πολλά από τα ισχυρά μηχανήματα είχαν πρόβλημα στο να τρέξουν το παιχνίδι της Crytek στα Ultra settings του. Το ίδιο συνέβη και με τους επόμενους τίτλους του παιχνιδιού που κυκλοφόρησαν το 2011 και 2013. Η μέτρια πορεία του δεύτερου παιχνιδιού και η εμπορική αποτυχία του τρίτου έβαλαν το franchise στον πάγο για δέκα χρόνια αφού το τέταρτο παιχνίδι που ανακοινώθηκε φέτος δεν αναμένεται να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων πριν το 2023.

Για τους φίλους της σειράς που τους είχε λείψει η τακτική προσέγγιση της μάχης και ο FPS χαρακτήρας που κρύβεται πίσω από τη nanotech στολή, η Crytek πρόσφατα κυκλοφόρησε τη remastered έκδοση της τριλογίας, κίνηση που ξαναζέστανε την κοινότητα και την προετοίμασε για τον ερχόμενο τίτλο.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη