Το επικό Death Stranding του Hideo Kojima θα μεταφερθεί σε κινηματογραφική ταινία

by Aggeliki Tsoukana

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Death Stranding 2 στο πλαίσιο των The Game Awards 2022, η Kojima Production, εταιρεία που ίδρυσε ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός Hideo Kojima, είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα της στη βιομηχανία της διασκέδασης. Σε συνεργασία με τη Hammerstone Sttudios του Alex Lebovici (εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας Barbarian), θα μεταφέρουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το video game Death Stranding.

Η πλοκή παραμένει άγνωστη, κανείς δεν γνωρίζει αν θα βαδίσει στα χνάρια του σεναρίου του παιχνιδιού ή όχι. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι η εισαγωγή νέων στοιχείων και χαρακτήρων στον κόσμο του Death Stranding. Την ευθύνη της ανάπτυξης και της παραγωγής θα έχουν ο Hideo Kojima, με την εταιρεία του, Kojima Productions και ο Lebovici, υπό την αιγίδα της Hammerstone Studios. Μάλιστα η τελευταία θα αναλάβει την πλήρη χρηματοδότηση του project. Επίσης, στην ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών θα βρίσκεται ο Allan Ungar, στέλεχος της Kojima Productions.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος από αυτή τη νέα συνεργασία με τη Hammerstone Studios”, δήλωσε ο Hideo Kojima. “Είναι ένα σημείο καμπής για το franchise και αναμένουμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να φέρουμε το Death Stranding στη μεγάλη οθόνη”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι και ταυτόχρονα αισθανόμαστε τιμή που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον λαμπρό και εμβληματικό Hideo Kojima, σε αυτή την κινηματογραφική μεταφορά”, είπε ο Lebovici. “Σε αντίθεση με άλλες, υψηλού προϋπολογισμού, μεταφορές video games, αυτή θα είναι περισσότερο πιστή στο πρωτότυπο. Στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της μεταφοράς ενός video game, όταν υπάρχει δημιουργική και καλλιτεχνική ελευθερία. Θα είναι μια αυθεντική παραγωγή του Hideo Kojima”.

Το Death Stranding πρωτοκυκλοφόρησε το 2019 για το PlayStation 4 και οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 10 εκ. αντίτυπα. Το cast του παιχνιδιού περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως οι Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Guillermo del Toro και Margaret Qualley. Σκοπός των παικτών είναι να συνδέσουν τα κομμάτια μιας κατακερματισμένης κοινωνίας, έπειτα από ένα κατακλυσμικό γεγονός που έμεινε γνωστό στην ιστορία ως Death Stranding. Αυτό άνοιξε μια πύλη ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και των νεκρών και από τότε, πλάσματα από τον άλλο κόσμο περιφέρονται στα συντρίμμια μιας ξεπεσμένης κοινωνίας. Κουβαλώντας τα απομεινάρια της κοινωνίας στην πλάτη του, ο Sam Bridges βρίσκεται σε μια αποστολή που έχει σκοπό να δώσει ελπίδα στην ανθρωπότητα, συνδέοντας μεταξύ τους, τους τελευταίους επιζώντες της Αμερικής.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη