Το μουσείο αναμνήσεων του Xbox

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Με αφορμή τους εορτασμούς για τα 20 χρόνια της κονσόλας Xbox η Microsoft έχει προβεί σε μία σειρά από προωθητικές δραστηριότητες και events, τα οποία είναι ενδιαφέροντα για ολόκληρη την gaming community και όχι μόνο για τους fans της σειράς κονσολών.

Έτσι, πέρα από τα εορταστικά Livestream, την ενίσχυση του Backward Compatibility, τον εμπλουτισμό του Game Pass, τις εκπτώσεις στο Store, την αξιόλογη σειρά ντοκιμαντέρ το «Power On: The Story of Xbox» ή ακόμα και τη συνεργασία με την Adidas (για παπούτσια με το logo του XBOX παρακαλώ), μπορείς εύκολα να χαθείς και στο ψηφιακό διαδραστικό μουσείο του Xbox.

Είναι όντως μία ξεχωριστή εμπειρία βασισμένη στη νοσταλγία και τα παιχνίδια που όλοι απολαύσαμε! Μάλιστα, σου επιτρέπει να θυμηθείς καταστάσεις και λεπτομέρειες, αλλά και να ξαναζήσεις το δικό σου προσωπικό ταξίδι με βάση το gamertag σου. Δηλαδή, αν κάνεις login με το Xbox account σου αυτόματα έχεις μία πιο προσωποποιημένη εμπειρία.

Ειδικότερα, με το που φορτώνεις τη σελίδα θα μεταφερθείς σε ένα σαλόνι με αναμνηστικά και με όλες τις κονσόλες Xbox που κυκλοφόρησαν στην αγορά. Μέσα από συνδέσμους και με τη βοήθεια ενός avatar μπορείς να πλοηγηθείς στον χώρο και τα εκθέματα (σε μία λογική τύπου metaverse). Φυσικά, υπάρχουν φωτογραφίες, αρχεία ήχου, concept art και πολλά καλούδια με διάφορες πληροφορίες.

Επιπρόσθετα, ως gamer βρίσκεις πληροφορίες για τον χρόνο που αφιέρωσες, για το ποια ήταν η πρώτη σου κονσόλα ή ποιες κονσόλες είχες, ποια ήταν τα παιχνίδια που έπαιξες περισσότερο, πόσα achievement ξεκλείδωσες ανά χρονιά, ποια από αυτά ήταν τα πρώτα σου ή τα πιο σπάνια στην κοινότητα και γενικά μπορείς να πλοηγηθείς σε ένα σωρό άλλα στατιστικά και trivia στοιχεία.

Τέλος, υπάρχει ειδική ξεχωριστή αναφορά στο Halo, τον πιο γνωστό και εικονικό τίτλο του franchise που απογείωσε και τις πωλήσεις της πρώτης κονσόλας.

Οπότε, μην χάνεις χρόνο και επισκέψου ένα μουσείο διαφορετικό από τα άλλα, με πολύ αγάπη για τους gamers…

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη