Το νέο smartphone Vivo X80 Pro δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις!

by K-Admin 1

Μοναδική δημιουργικότητα, έξυπνες συσκευές με νέες τεχνολογίες και μία καθημερινότητα, πιο εύκολη και πιο αναβαθμισμένη από ποτέ. Viva la Vivo!

Το Vivo X80 Pro είναι το ιδανικότερο smartphone για πραγματικά κινηματογραφικές λήψεις και τη Δευτέρα στις 4 Ιουλίου 2022 κυκλοφορεί στη χώρα μας!
Το X80 Pro, το νέο smartphone της Vivo έρχεται να επαναπροσδιορίσει τα στάνταρ των κινηματογραφικών λήψεων από το κινητό σου τηλέφωνο. Η συσκευή διαθέτει τέσσερις κάμερες με φακούς της γερμανικής Zeiss, που χρησιμοποιούν την ειδική επίστρωση Zeiss T για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ευκρίνειας κάθε λήψης.
Οι δυνατότητες που κρύβει το σύστημα καμερών του X80 Pro θα βγάλει τον σκηνοθέτη που κρύβεις μέσα σου, ειδικά χάρη στην ικανότητα λήψης videos με ανάλυση 4K στα 60fps. Μέσα στο νέο smartphone της Vivo κρύβεται ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm και σου εγγυάται ασταμάτητα ισχυρές επιδόσεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια επεξεργασίας υψηλής ανάλυσης videos.

 

 

Η επαγγελματική φωτογραφία και κινηματογράφηση, ακόμα καλύτερη

Η βασική κάμερα του X80 Pro με αισθητήρα ISOCELL GNV είναι στα 50MP με άνοιγμα 1/1.3”, χρησιμοποιεί οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και έρχεται από τη Samsung. Η δεύτερη, ultrawide camera του smartphone με OIS είναι ένας αισθητήρας 12MP IMX663 με άνοιγμα 1/2″ από τη Sony. Η telephoto camera επιτυγχάνει 5x zoom με αισθητήρα 8MP (επίσης με OIS) και η τέταρτη κάμερα, η ευρυγώνια δηλαδή, είναι ΙΜΧ598 της Sony με ανάλυση 48MP.
Οι φακοί όλων των καμερών διαθέτουν την ειδική επίστρωση Zeiss T για μεγαλύτερη ευκρίνεια και πιο αληθοφανή αποτελέσματα. Οι κάμερες χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή εικόνας Vivo V1+ (ISP), ο οποίος ενισχύει την απόδοσή τους σε πολύ σκοτεινές συνθήκες, μπορώντας να κάνουν κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα.

 

Κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το X80 Pro μπορεί να απαθανατίσει videos με ανάλυση 4K και ρυθμό ανανέωσης καρέ στα 60fps, πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η κορυφαία ποιότητα παραγωγής videos του νέου smartphone της Vivo είναι το σήμα κατατεθέν της ναυαρχίδας της, μην υστερώντας, φυσικά, ούτε στο κομμάτι της φωτογραφίας.

 

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του vivo X80 Pro

Η οθόνη 6,78 ιντσών του X80 Pro είναι E5 LTPO2 AMOLED από τη Samsung, με QHD+, ρυθμό ανανέωσης έως τα 120Hz και φωτεινότητα που αγγίζει τα 1.500 nits. Στο πάνω μέρος της βρίσκεται η μπροστινή (selfie) κάμερα του smartphone, ένας αισθητήρας 32MP.
Μέσα του βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 (των 4nm) με λειτουργικό Origin OS Ocean / Funtouch OS με βάση το Android 12. Διαθέτει επίσης τον επεξεργαστή εικόνας Vivo V1+ που ενισχύει την απόδοση και των παιχνιδιών, όντας ένα Intelligent Display Chip που κάνει τα games να τρέχουν στα 90fps. Αυτό μάλιστα το καταφέρνει δίχως ποιοτικές επιπτώσεις στην ανάλυση του περιεχομένου που αναπαράγεται, προσφέροντάς σου ανεπανάληπτες στιγμές gaming με ποιότητα που σίγουρα δεν έχεις ξανασυναντήσει.

 

 

Η εμπειρία γίνεται ακόμα καλύτερη χάρη στο εξελιγμένο chip ήχου HiFi και στα στερεοφωνικά ηχεία του smartphone. Όποιο και αν είναι το περιεχόμενο που τρέχει στο κινητό σου, ο ήχος που θα το συνοδεύει θα είναι δυνατός και πεντακάθαρος.

Η μπαταρία που διαθέτει το X80 Pro είναι των 4.700 mAh, υποστηρίζοντας γρήγορη ενσύρματη φόρτιση στα 80W και γρήγορη ασύρματη φόρτιση στα 50W. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, πορτοκαλί και πράσινο χρώμα, στις εξής εκδόσεις:

  • 8GB RAM με χωρητικότητα 256GB
  • 12GB RAM με χωρητικότητα 256GB
  • 12GB RAM με χωρητικότητα 512GB

Το Vivo X80 Pro, από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα μπορεί να γίνει δικό σου. Μπορείς να του αντισταθείς;

Μπορείς να δεις ακόμη