Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Η Microids ανακοίνωσε το Smurfs Kart

H Microids και η ομάδα ανάπτυξης Eden Games, που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της σειράς Gear.Club, ανακοίνωσαν το Smurfs Kart. Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch τον προσεχή χειμώνα, σε φυσική και ψηφιακή μορφή.

Ήρθε η ώρα να ζεστάνεις τη μηχανή σου. Διάλεξε το Στρουμφάκι της αρεσκείας σου- καθένα έχει το δικό του kart και ξεχωριστές ικανότητες- και λάβε μέρος σε συναρπαστικές κούρσες.

Ξεκίνησε δυνατά, βρες τα σημεία από τα οποία μπορείς να κόψεις δρόμο, χρησιμοποίησε τα κατάλληλα αντικείμενα τη στιγμή που πρέπει για να προσπεράσεις τους αντιπάλους σου και γίνει ο καλύτερος οδηγός του χωριού.

Θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις μόνος ή με φίλους. Είτε είσαι αρχάριος, είτε έμπειρος παίκτης, λάβε θέση και δείξε σε όλους ότι είσαι το ταχύτερο Στρουμφάκι όλων των εποχών.

 

Δύο νέα trailers γεμάτα δράση για το Mario + Rabbids Spark of Hope

Στο πλαίσιο μιας ειδικής παρουσίασης, η Ubisoft και η ομάδα ανάπτυξης Ubisoft Milan, έδωσαν στη δημοσιότητα δυο νέα trailers για το επερχόμενο Mario + Rabbids Sparks of Hope. Επίσης, έγινε γνωστό ότι πίσω από τη σύνθεση του soundtrack του παιχνιδιού βρίσκονται οι Yoko Shimomura, Gareth Coker και Grant Kirkhope.

Η Yoko Shimomura είναι αρκετά δημοφιλής στην πατρίδα της, την Ιαπωνία και μεταξύ άλλων έχει συνθέσει μουσική για τις σειρές Kingdom Hearts και Final Fantasy. Από την άλλη, ο Gareth Coker έχει στο βιογραφικό του πολλά βραβεία, λογικό μιας και είναι αυτός που έγραψε τη μουσική για τα εκπληκτικά Ori and the Blind Forest και Ori and the Will of the Wisps. Τέλος, πέρα από το soundtrack του Mario + Rabbids Kingdom Battle, ο Grant Kirkhope έχει στο βιογραφικό του παιχνίδια όπως εκείνα της σειράς Banjo.

Σου θυμίζουμε ότι το Mario + Rabbids Sparks of Hope, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 20 Οκτωβρίου 2022.

 

 

 

Γεμάτη αναμνήσεις η συλλογή Atari 50: The Anniversary Celebration

H Atari κλείνει 50 χρόνια ζωής και με την ευκαιρία αυτή, σε συνεργασία με τη Digital Eclipse, ανακοίνωσαν το Atari 50: The Anniversary Celebration. Θα λανσαριστεί εντός του καλοκαιριού, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Η συλλογή περιλαμβάνει πάνω από 90 κλασσικά παιχνίδια της Atari, που έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ιστορία της βιομηχανίας του gaming. Επιπλέον, θα προσφέρει πρόσβαση σε συνεντεύξεις με δημιουργούς αλλά και σε υλικό από το τεράστιο αρχείο της εταιρείας.

Πέρα από τα παραπάνω, η Digital Eclipse έχει δημιουργήσει ανανεωμένες εκδόσεις για τους εξής, έξι τίτλους:

Swordquest: AirWorld

Haunted Houses

VCTR-SCTR

Neo Breakout

Quadratank

Yars’ Revenge Reimagined

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Arcade Paradise

Το Arcade Paradise θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG), όπως ανακοίνωσαν η Wired Productions και η ομάδα ανάπτυξης Nosebleed Interactive.

Πρόκειται για μια περιπέτεια που θα σε μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του ’90, όταν μεσουρανούσαν οι αίθουσες των arcades. Έχοντας στην κατοχή της τα κλειδιά της οικογενειακής επιχείρησης με τα αυτόματα πλυντήρια, η Ashley αποφασίζει να τη μετατρέψει σε κάτι εντελώς διαφορετικό, δίνοντας ζωή στη μικρή πόλη Grindstone, που φαίνεται λες και βρίσκεται σε μια διαρκή κατάσταση ύπνου. Βοήθησε την πρωταγωνίστρια να βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τον πατέρα της, να διαχειριστεί και να επενδύσει τα κέρδη και τελικά να δημιουργήσει το δικό της Arcade Paradise.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 

 

O Robin πρωταγωνιστεί στο νέο trailer του Gotham Knights

Ο Robin είναι ο χαρακτήρας που πρωταγωνιστεί στο νέο trailer του Gotham Knights, το οποίο έδωσαν στη δημοσιότητα η Warner Bros. Games και η ομάδα ανάπτυξης WB Games Montreal. Ο Robin, Tim Drake το πραγματικό του όνομα, είναι το νεαρότερο μέλος της ομάδας των τεσσάρων Knights και ένας ακόμα από τους προστατευόμενους του Batman.

Έχοντας εξειδίκευση στη χρήση του quarterstaff, στις τεχνικές stealth, τον ψυχολογικό πόλεμο και την αφαιρετική λογική, ο Robin αποτελεί μία υπολογίσιμη δύναμη. Εκμεταλλεύεται την τεχνολογία τηλεμεταφοράς και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιεί έναν δορυφόρο της Justice League. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεται αστραπιαία από σημείο σε σημείο του πεδίου της μάχης, προκαλώντας δυσάρεστες εκπλήξεις στους αντιπάλους του. Αυτό που του λείπει είναι η εμπειρία. Αυτή την αναπληρώνει με την ευφυΐα του και τις ερευνητικές του ικανότητες. Στο βάθος του μυαλού του, ο Robin έχει την άποψή ότι η Gotham City έχει ανάγκη από έναν νέο Batman και γιατί όχι, μια μέρα ίσως πάρει τη θέση του.

Το Gotham Knights θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 25 Οκτωβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

 

 

H Bethesda σε καλωσορίζει στον κόσμο του Redfall

Η Bethesda Softworks και η ομάδα ανάπτυξης Arkane Studios Austin, κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το Redfall, μέσω του οποίου σε καλωσορίζουν στον κόσμο του παιχνιδιού. Το open-world cooperative first-person shooter ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός του 2022, όμως ο στόχος αυτός δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί. Πλέον, αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023, για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Η νησιωτική πόλη Redfall της Μασαχουσέτης βρίσκεται υπό πολιορκία από μια λεγεώνα βαμπίρ, που έχει κυριολεκτικά κρύψει τον ήλιο και αποκόψει τους κατοίκους από τον έξω κόσμο. Καλείσαι να εξερευνήσεις έναν ανοικτό κόσμο και να βυθιστείς σε μια εξαιρετική ιστορία. Αποστολή σου θα είναι να ξεσκεπάσεις το τι κρύβεται πίσω από την εμφάνιση των βαμπίρ. Για τον σκοπό αυτό θα συμμαχήσεις με άλλους επιζώντες, ενάντια στα πλάσματα που απειλούν να στερέψουν την πόλη από αίμα.

Θα βιώσεις τα γεγονότα είτε μόνος, είτε με παρέα που αποτελείται από έως τέσσερα άτομα. Κάθε παίκτης θα έχει το δικό του loadout και συνδυάζοντας τις ικανότητές τους θα μπορούν να βρουν λύσεις για την αντιμετώπιση της αποκάλυψης των βαμπίρ. Στην πορεία θα μπορείς να αναβαθμίζεις τον χαρακτήρα και τον εξοπλισμό σου, ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις όλο και πιο απαιτητικές αποστολές. Τα βαμπίρ του Redfall έχουν δημιουργηθεί από αποτυχημένα πειράματα, είναι προικισμένα με ψυχικές ικανότητες και θα πρέπει να είσαι δημιουργικός, αν θέλεις να κατορθώσεις να τα βγάλεις από τη μέση, όλοι με μικρή ή μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό των όπλων.

 

 

Πλάνα από το gameplay και πολλά άλλα, στο νέο developer diary του One Piece Odyssey

Πλάνα από το gameplay θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στο νέο developer diary του One Piece Odyssey, που έδωσαν στη δημοσιότητα η Bandai Namco και η ομάδα ανάπτυξης, ILCA.

Ο παραγωγός του One Piece Odyssey, Katsuaki Tsuzuki παρέα με τον συνθέτη Motoi Sakuraba και τον αρχισυντάκτη του One Piece στο εβδομαδιαίο Shonen Jump Ken Takano, συζητούν για τον τρόπο συνεργασίας ανάμεσα στη Bandai Namco και την ILCA, με σκοπό τη δημιουργία του παιχνιδιού, το πως εμπλέκεται στη διαδικασία ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda, τη μουσική του τίτλου και πολλά άλλα. Την ίδια στιγμή προβάλλονται πλάνα από το gameplay.

To One Piece Odyssey θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και PC (Steam).

 

 

Ο τρόμος κυριαρχεί στο story trailer του The Chant

Το νέο trailer του horror action adventure game The Chant θα σου δώσει μια ιδέα σχετικά με το σενάριο του παιχνιδιού.

Καλωσήρθες στο Prismic Science Spiritual Retreat, που βρίσκεται στο απομακρυσμένο από τον πολιτισμό, Glory Island. Ήρθε η ώρα να αφήσεις τις βαλίτσες σου και να μεταμορφώσεις τη θλίψη σου σε δόξα.

Όλα ξεκινούν όταν μια τελετή στο Glory Island δεν πηγαίνει βάση σχεδίου. Τότε η αρνητική ενέργεια μιας ομάδας επισκεπτών απελευθερώνει μια διάσταση κοσμικού τρόμου, η γνωστή και ως Gloom. Αν θέλεις να επιβιώσεις θα πρέπει να αποκαλύψεις τα μυστικά μιας οργάνωσης, η δράση της οποίας καλύπτει τόσο το παρελθόν, όσο και το παρόν, τη στιγμή που άλλα μέλη της ομάδας έχουν πέσει θύματα της παράνοιας, λόγω της ύπαρξης παρασιτικών τεράτων.

Ο τρόμος τρέφεται από τον φόβο σου και μπορεί να αποβεί μοιραίος, αν δεν μπορέσεις να ελέγξεις το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σου. Επέλεξε αν θα το βάλεις στα πόδια ή θα δώσεις μάχη, έχοντας στη διάθεσή σου μια γκάμα από πνευματικά όπλα και ικανότητες, που θα κλειδώσουν το Gloom και θα σε βοηθήσουν να δραπετεύσεις από το Glory Island. Η ατμόσφαιρα θα σου θυμίσει τόσο τη δεκαετία του ’70, όσο και τη σύγχρονη εποχή.

Το The Chant θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam), μέσα στο φθινόπωρο.

 

 

Εκρήξεις αδρεναλίνης υπόσχεται το Stuntfest: World Tour

Η THQ Nordic και η Pow Wow Entertainment ανακοίνωσαν το Stuntfest: World Tour. Είναι ένα action sports game που θα κυκλοφορήσει για PC (Steam), το 2022.

Το Stuntfest: World Tour είναι μια μίξη αγώνων αυτοκινήτων με extreme sports, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και διαθέτει μηχανισμούς στοχευμένης εκτόξευσης. Συνολικά, 18 παίκτες μάχονται σε μία αρένα για το ποιος θα μείνει “όρθιος” τελευταίος, μέσα από μια σειρά game modes για γερά νεύρα.

Οι χαρακτήρες μετατρέπονται σε ζωντανά πυρά, εκτοξεύονται από τα οχήματα στον αέρα και καταλήγουν εκατοντάδες μέτρα μακριά. Την ώρα που βρίσκονται στον αέρα, οι αγωνιζόμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν gadgets, για να αλλάξουν τη ροή του αγώνα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Το καλύτερο σημείο είναι όταν βρίσκεις και πάλι τον προσανατολισμό σου μετά από ένα άλμα και κάνεις βουτιά στο επόμενο αυτοκίνητο που θα βρεθεί στον δρόμο σου.

 

 

Οι πολεμικές τέχνες βρίσκονται στο επίκεντρο του Code: To Jin Yong

Η θυγατρική της Tencent Games, Lightspeed Studios ανακοίνωσε το Code: To Jin Yong. Είναι ένα open-world action game, βασισμένο στις νουβέλες πολεμικών τεχνών του Jin Yong. Δεν έγινε γνωστό ούτε το πότε, αλλά ούτε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει. Απλά, στο σχετικό δελτίο τύπου, η εταιρεία ανάπτυξης αναφέρει ότι το λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον. Ελπίζουμε το επόμενο διάστημα να μάθουμε περισσότερα για το Code: To Jin Yong.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη