Το PlayStation 5 αποκτά… χρώμα!

by Aggeliki Tsoukana

 

 

 

Το PlayStation 5 είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα κορυφαίων επιδόσεων και σίγουρα μία από τις top επιλογές για κάθε gamer. Εντούτοις, υπήρχε εξαρχής μία γκρίνια για τον σχεδιασμό και το προσφερόμενο χρώμα της κονσόλας! Θα έλεγε κανείς ότι σε μερικές περιπτώσεις η Sony έγινε δέκτης υπερβολικών και έντονων παραπόνων (πρωτίστως από fan της), τα οποία μάλλον αδικούν ως ένα βαθμό το ιδιαίτερο φουτουριστικό και ξεχωριστό design του μηχανήματος.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πώς αυτό αλλάζει και σύντομα θα είναι διαθέσιμα χρωματιστά καλύμματα για όποιον το επιθυμεί! Γεγονός λογικό, διότι από την μία το προϊόν γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, ενώ από την άλλη έχουν ήδη κυκλοφορήσει χρωματιστά χειριστήρια…

Ειδικότερα, αυτά τα νέα custom cover ή αλλιώς faceplates θα είναι διαθέσιμα μέσα στο 2022 σε μαύρο, κόκκινο, ροζ, μπλε και μωβ χρώμα (οι επίσημες ονομασίες είναι Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple) με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 54,99 δολάρια. Να σημειωθεί ότι τα νέα χρωματιστά DualSense gamepads θα κοστολογούνται στα 74,99 δολάρια.

Τέλος, έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Sony είχε πατεντάρει αυτά τα καλύμματα και επιπλέον δεν άφησε κανέναν άλλον κατασκευαστή να κυκλοφορήσει παρόμοια αξεσουάρ! Μάλιστα, έφτασε μέχρι τα δικαστήρια για αυτό το θέμα!

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη