Το Red Dead Redemption 2 ενημερώνεται ειδικά για τις next gen κονσόλες

by Aggeliki Tsoukana

Το Red Dead Redemption της Rockstar είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα και πετυχημένα action adventure βιντεοπαιχνίδια και παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές και με μεγάλο community κοντά 5 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του!

Πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι της σειράς Read Dead και αποτελεί prequel του Red Dead Redemption του 2010, ενώ η βασική του ιστορία εξελίσσεται στα τέλη του 19ου αιώνα στην Άγρια Δύση. Ξεχωρίζει για το σενάριο, τα γραφικά, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τον τεράστιο κόσμο, ενώ γενικά είναι μία γνήσια gaming εμπειρία…

Έτσι, με βάση την εκτίμηση που έχει ο κόσμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήθελαν ένα ήδη πλούσιο σε γραφικά και κινηματογραφική εμπειρία παιχνίδι να γίνει ακόμα καλύτερο, κυρίως φυσικά για τους κατόχους κονσόλας νέας γενιάς (δηλαδή για PlayStation 5 και ΧΒΟΧ Series X/S).

Φαίνεται ότι το αίτημα ικανοποιείται και ένα ήδη όμορφο οπτικά παιχνίδι θα ομορφύνει κι άλλο! Αυτό τουλάχιστον δείχνουν αξιόπιστες διαρροές και ειδησεογραφικά site.

Όμως, η εξέλιξη αυτή έχει δύο όψεις. Συγκεκριμένα, από τη μία ένα εξαιρετικό βιντεοπαιχνίδι παίρνει παράταση ζωής και θα «τρέχει» εξαιρετικά και στο νεότερο hardware, αλλά από την άλλη σημαίνει ότι ένα Red Dead Redemption 3 θα αργήσει (και άλλο)!

Σε κάθε περίπτωση και ειδικά αν δεν έχεις παίξει Read Dead Redemption 2, σύντομα θα είναι η καλύτερη εποχή για να ασχοληθείς και να διασκεδάσεις ως καουμπόι μίας άλλης εποχής.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη