Το remake του Dead Space έρχεται στις αρχές του 2023

by Aggeliki Tsoukana

Η πρώτη ανακοίνωση έγινε τον περασμένο Ιούλιο, με την εταιρεία να δίνει  στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser trailer. Αναφερόμαστε στην πρόθεση της EA να κυκλοφορήσει το θρυλικό Action Horror παιχνίδι Dead Space σε remake έκδοση για PS5, Xbox Series X|S και PC. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες ο τίτλος θα ήταν ανασχεδιασμένος από την αρχή με τη βοήθεια της Frostbite Engine και την Motive στο πηδάλιο – το στούντιο που μας έφερε το πολύ καλό Star Wars: Squadrons.

 

 

Πριν από μερικές ημέρες η EA προχώρησε σε νέα ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και πλέον έχουμε ένα παράθυρο για την ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσεις να νιώσεις ξανά – ή για πρώτη φορά αν είσαι νεότερος K-Mer -, τον τρόμο και την αγωνία στη ρημαγμένη αποικία Aegis VII, στις αρχές του 2023.

 

 

Αν αυτό δε σου αρκεί, μην ανησυχείς, καθώς στο βίντεο που μοιράστηκε το κανάλι “Cycu1”, θα μπορέσεις να πάρεις και μία πρώτη ιδέα για τις βελτιώσεις στα όπλα, στα γραφικά, στους φωτισμούς και στους ήχους, σε σχέση με την αρχική έκδοση του 2008. Αν και το υλικό είναι ακόμα σε πρώιμη μορφή, είναι σαφές πως οι λεπτομέρειες τόσο στα περιβάλλοντα, όσο και στη στολή του Isaac είναι σημαντικά βελτιωμένες, ενώ οι φωτισμοί πολύ πιο ρεαλιστικοί και δημιουργούν μία ακόμα πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα. Ψήθηκες;

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη