Το S.T.A.L.K.E.R. 2 καθυστερεί για το 2023, αλλά έχουμε νέο trailer

by Aggeliki Tsoukana

Είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα FPS και το παιχνίδι που έκλεισε το φετινό Xbox Games Showcase Extended 2022 ενθουσιάζοντας τους οπαδούς. Αναφερόμαστε στο S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of the Chernobyl, της ουκρανικής GSC Game World. Το νέο trailer που παρουσίασε η εταιρεία από την εισαγωγή του παιχνιδιού, με τίτλο Enter the Zone, δείχνει μία ομάδα επιστημόνων από το S.I.R.C.A. (Scientific Institute for Research of the Chernobyl Area) που μπαίνουν στη ζώνη του αντιδραστήρα, για να μελετήσουν την περιοχή με στόχο την καλυτέρευση της ανθρωπότητας, αγνοώντας όλους τους κινδύνους.

 

 

Να σου θυμίσουμε πως το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022 για PC και Xbox Series X|S και μάλιστα θα ήταν διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα για τους κατόχους Xbox Game Pass. Δυστυχώς εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, η εταιρεία ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία θα καθυστερήσει και ότι μεταφέρεται για το 2023. Μάλιστα, η GS World έβγαλε και ένα developers diary βίντεο στο YouTube, που δείχνει τη σκληρή πραγματικότητα του να προσπαθείς να δουλέψεις και να ολοκληρώσεις ένα project εν καιρώ πολέμου.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη