Το Steam υποστηρίζει πλέον επίσημα τα Joy-Cons του Nintendo Switch

by Aggeliki Tsoukana

Η Valve συνεχίζει να βελτιώνει αθόρυβα τις δυνατότητες του Steam και πλέον η πλατφόρμα είναι σε θέση να υποστηρίξει τα επίσημα Joy-Cons χειριστήρια του Nintendo Switch. Αν έχεις στην κατοχή σου την κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας και θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα χειριστήριά της για να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, μπορείς πλέον να το κάνεις. Μάλιστα το Steam είναι σε θέση να υποστηρίξει τα Joy-Cons τόσο ανεξάρτητα – ως δύο controllers -, όσο και ως ζευγάρι σε μορφή gamepad.

Να σου θυμίσουμε πως αυτό δεν είναι το πρώτο controller της Nintendo που υποστηρίζει η πλατφόρμα, καθώς η αρχή είχε γίνει το 2018, με το Switch Pro Controller, ενώ είχαν ακολουθήσει και τα χειριστήρια των NES, SNES και Nintendo 64. Με την προσθήκη των Joy-Cons το Steam υποστηρίζει πλέον όλα τα controllers των διαθέσιμων κονσολών, συμπεριλαμβανομένων των controllers των Xbox Series X|S και τoυ DualSense του PS5.

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου χειριστήριο για να παίζεις τα παιχνίδια σου στο Steam;

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη