Το Velocity Green είναι το νέο συλλεκτικό χειριστήριο για το XBOX

by Zikou Stella

Τα χειριστήρια (controllers) του XBOX έχουν εξαιρετική φήμη, είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, ενώ μπορούν να συνδεθούν και σε άλλες συσκευές μέσω Bluetooth (ασύρματα), όπως είναι οι υπολογιστές και τα τάμπλετ. Γενικά, η σύνδεση και η χρήση τους είναι εφικτή με συσκευές που έχουν ως λειτουργικό Windows (έκδοση 10 ή 11), Android ή iOS.

Παράλληλα, η Microsoft ενδιαφέρεται και για το αισθητικό και παραμετροποιήσιμο κομμάτι. Έτσι, συχνά κυκλοφορεί χειριστήρια με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς ή επετειακά με έμπνευση από κάποιο πασίγνωστο παιχνίδι (π.χ. Gears). Επίσης, μέσα από την ιστοσελίδα της Design Labs, μπορείς να σχεδιάσεις και να παραγγείλεις online κυριολεκτικά το δικό σου επιλέγοντας χρώμα, πλήκτρα ακόμα και χάραξη λέξεων!

Στο γενικότερο αυτό πλαίσιο κυκλοφόρησε μία νέα προσθήκη, ώστε να συμπληρώσει την ήδη μεγάλη γκάμα των νεότερων χειριστηρίων των Xbox Series X/S, με την κωδική ονομασία Velocity Green.

Το συγκεκριμένο controller έχει ως βασικό χρώμα το πράσινο (σε έντονη και λαμπερή απόχρωση), ενώ περιλαμβάνει μαύρο χρωματισμό στις σκανδάλες και το D-pad, καθώς και λευκό χρώμα στο πίσω μέρος.

Επιπλέον, όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα και το συγκεκριμένο προσφέρει σε όσους το αγοράσουν ένα αποκλειστικό δυναμικό background για την κονσόλα τους!

 

 

Τέλος, μπορείς να το αξιοποιήσεις είτε με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της επιλογής σου, είτε με το επίσημο Kit μπαταρίας και φόρτισης του XBOX.

 

Μπορείς να δεις ακόμη