Βρες τα καλύτερα Horror games στο Xbox Game pass

by Aggeliki Tsoukana

Το Xbox Game Pass παρέχει μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών στους συνδρομητές της υπηρεσίας. Για την ακρίβεια, είναι ένας «γλυκός» πονοκέφαλος. Αφού οι επιλογές είναι τόσες πολλές και αξιόλογες, που πραγματικά είναι δύσκολο να διαλέξεις σε ποιον τίτλο θα αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

Ειδικά εάν είσαι λάτρης των Horror Games, αυτή την εποχή θα πρέπει να αισθάνεσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που είσαι συνδρομητής Xbox Game Pass. Κι επειδή και σε αυτή την κατηγορία θα συναντήσεις δεκάδες αξιόλογους τίτλους, ξεχωρίσαμε μερικά κορυφαία Horror Games που αξίζουν τη μηνιαία συνδρομή σου και μερικές ώρες από τον χρόνο σου.

 

 

A Plague Tale: Innocence

Το A Plague Tale: Innocence συνδυάζει στοιχεία τρόμου και επιβίωσης. Πρόκειται για ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά παιχνίδια τρόμου. Η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να επιβιώσει μέσα από το απόλυτο σκοτάδι, κυνηγημένη από ένα μικρό στρατό από αρουραίους γεμάτους πανούκλα με μόνο «όπλο» έναν πυρσό! Ακόμα κι αν καταφέρεις να ξεφύγεις από τα τρομακτικά σμήνη των αρουραίων, σίγουρα θα σε συναρπάσει η αίσθηση ότι δεν έχεις πολλές ελπίδες να τους αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

 

Alien: Isolation

Λίγοι μπορούν να διαφωνήσουν με την άποψη ότι το Alien: Isolation είναι το απόλυτο Horror Game. Βασικότερος λόγος, το γεγονός ότι περιλαμβάνει στοιχεία από την αρχική ταινία του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise και τα αποδίδει με απόλυτη ακρίβεια. Ο τίτλος τα λέει όλα. Οι παίκτες είναι δεδομένο ότι θα γνωρίσουν καλά τι σημαίνει κλειστοφοβία και απομόνωση, καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν από μια σειρά προκλήσεων ενάντια σε ένα «ξενόμορφο» που στην πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο έξυπνο καθώς προχωρούν στο παιχνίδι. Είναι το είδος παιχνιδιού που κόβει την ανάσα, στην κυριολεξία.

 

 

Dead Space / Dead Space 2

Το Dead Space και το Dead Space 2 μπορεί να είναι τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου επιβίωσης που έγιναν ποτέ. Ενώ και οι δύο τίτλοι προφανώς οφείλουν πολλά στο Resident Evil franchise (συγκεκριμένα, το Resident Evil 4), τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς κατέκτησαν ιδέες που ακόμη και οι σύγχρονοι τίτλοι του Resident Evil εξακολουθούν να προσπαθούν να ενσωματώσουν σωστά.

Το Dead Space είναι ο τέλειος συνδυασμός δράσης, τρόμου και κλασικών στοιχείων επιβίωσης (παζλ, διαχείριση πόρων κ.λπ.). Το Dead Space 2 αναμφισβήτητα ανεβάζει τον πήχη με τη βελτιωμένη σχεδίασή του και τον συνδυασμό όλων αυτών των μηχανισμών που αγαπήσαμε στον πρώτο τίτλο, αλλά σε μια πιο βελτιωμένη υλοποίηση.

 

 

Fallout 3

Ανεξάρτητα από το αν θεωρείς ή όχι το Fallout  «καθαρό» παιχνίδι τρόμου, είναι σίγουρο ότι κάθε λάτρης των horror games θα βρει κάτι να απολαύσει σε αυτό το απίστευτο open-world RPG.

Το Fallout 3 είναι γεμάτο με πυρηνικούς τρόμους που περιμένουν να ανακαλυφθούν. Ορισμένα από αυτά τα τρομακτικά σκηνικά περιλαμβάνουν το εφιαλτικό σενάριο της πυρηνικής ερημιάς, άλλοι (όπως οι Dethclaws και ένα αξέχαστο στοιχειωμένο κτίριο) σίγουρα θα ευχαριστήσουν τους παραδοσιακούς του είδους. Το Fallout: New Vegas διαθέτει κάποιες παρόμοιες τρομακτικές σεκάνς, ωστόσο και το Fallout 3 είναι πραγματικά μια υπενθύμιση ότι η σειρά της Bethesda πάντα είχε στοιχεία τρόμου.

 

 

State of Decay

Αν σου αρέσει η ιδέα να προσπαθείς να επιβιώσεις από ένα μετά-αποκαλυπτικό χάος γεμάτο ζόμπι, αλλά χρειάζεσαι λίγη περισσότερη δράση για να ακολουθήσεις όλους αυτούς τους βασικούς μηχανισμούς επιβίωσης, το State of Decay είναι φτιαγμένο για σένα. Παιχνίδι ανοιχτού κόσμου με στοιχεία επιβίωσης, που έκανε διασκέδαση το να αναζητείς πόρους κάνοντας πεζοπορία σε δάση γεμάτα ζόμπι!

 

The Evil Within 2

Μερικές φορές, θέλεις απλώς ένα καλό, ελαφρώς πιο παραδοσιακό παιχνίδι τρόμου – επιβίωσης. Ενώ η μεγάλη δομή του The Evil Within 2 και τα μοντέρνα στοιχεία του παιχνιδιού το καθιστούν κάτι περισσότερο από έναν φόρο τιμής στα παλαιότερα αντίστοιχα παιχνίδια, αυτός ο τίτλος διαθέτει πραγματικά τα καλύτερα στοιχεία της χρυσής εποχής αυτού του είδους. Αυτός ο τίτλος ξεχωρίζει για τα πιο υπέροχα “twists” που έχουμε δει σε παιχνίδια του είδους, την ίδια στιγμή που δανείζεται πολλά στοιχεία από τη σειρά Resident Evil. Αξίζει να επενδύσεις τον χρόνο σου.

Αν θέλεις κι εσύ να απολαύσεις τα παραπάνω, αλλά και ακόμη περισσότερα παιχνίδια, μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι συνδρομητικές κάρτες ή και Gift cards και Live cards, ώστε να αγοράζεις εύκολα πρόσθετο περιεχόμενο για τα αγαπημένα σου παιχνίδια ή για να απολαμβάνεις αποκλειστικά «μπόνους» με τις συνδρομητικές κάρτες Xbox Live, ή Xbox Games Pass Ultimate. Με το τελευταίο, μάλιστα, θα έχεις στη διάθεσή σου περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας, τόσο σε κονσόλα όσο και σε PC.

 

Καλή διασκέδαση!

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox live , Xbox game pass.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη