Worlds League of Legends 2021. Play Ins 6 Οκτωβρίου.

by Aggeliki Tsoukana

2η ΗΜΕΡΑ

 

 

1ος ΟΜΙΛΟΣ

PCE – HLE

Από τα πρώτα κι όλας λεπτά η HLE πήρε το προβάδισμα σε bot και mid χωρίς να το χάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το μόνο σημείο του παιχνιδιού, στο οποίο η PCE πήρε μια ανάσα ήταν στο 23ο λεπτό, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή για τη νίκη, καθώς λίγα λεπτά αργότερα έχασαν την καθοριστική μάχη, με την HLE να παίρνει τον Barron, το dragon soul και στη συνέχεια τη νίκη.

 

RED – LNG

Αξιοσημείωτη σε αυτό το παιχνίδι η εμφάνιση του ZED ως midlaner από τον Aekon (LNG). Αρχικά, πήραν ισχνό προβάδισμα οι RED, το οποίο χάθηκε μετά από δυο λάθη του top laner τους σε συνδυασμό με το καλύτερο μακροπρόθεσμο στρατηγικό πλάνο της LNG. Το παιχνίδι έληξε γρήγορα, αφού η LNG τιμώρησε κάθε λάθος του αντιπάλου της με σκορ 5-15.

 

INF – PCE

Η προσοχή στο πρώτο στάδιο του αγώνα στράφηκε γύρω από το mid lane, όπου και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των PCE εξαιτίας των ωραίων κινήσεων του Babip (Lilia). Στην αντίπερα όχθη πολύ ωραίο παιχνίδι για την INF ήταν ο Buggax (top laner). Μία από τις καλύτερες μάχες μέχρι τώρα στο τουρνουά με απίστευτες κινήσεις και από τις δυο ομάδες έληξε με μόνο ζωντανό τον top laner της INF, ο οποίος έκανε τριπλή εξόντωση. Ο δραματικός αγώνας συνεχίστηκε μέχρι το 34ο λεπτό, όπου και η PCE αξιοποίησε μια λάθος τοποθέτηση των παικτών της INF, φτάνοντας στη νίκη σε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της προκριματικής φάσης με σκορ 17–21

 

RED – HLE

Δυναμικό ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες με την RED να προσπαθεί να ελέγξει τον χάρτη με την επιλογή του Twisted Fate. Η ανωτερότητα όμως της HLE δεν της το επέτρεψε και σταδιακά της έδωσε σταθερό προβάδισμα σε kill, gold και objectives. Σταδιακά η HLE εδραίωσε την κυριαρχία της στον χάρτη με 4 δράκους, Barron και κερδισμένες μάχες, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη στο 28ο λεπτό. Πολύ καλή εμφάνιση συνολικά για την HLE και ειδικότερα του bot laner της.

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

BYG – C9

Χαρακτηριστικό του ματς ήταν η διαρκής ένταση από τις πολλές μάχες και η επιθετικότητα των ομάδων. Όλο αυτό βοήθησε τον Sylas του Perkz να βρει ωραίες συνεργασίες με τον Malphite του Fudge να δώσουν λύσεις για την C9 και να την οδηγήσουν σε μια δύσκολη επικράτηση στο 38ο λεπτό. Ένα στιγμιότυπο της αναμέτρησης που κέρδισε τα βλέμματα ήταν το απίστευτο και άριστα εκτελεσμένο 1v2 του mid laner της C9 λίγο πριν τη λήξη της.

GS – DFM

Η DFM ήρθε να κόψει την ξέφρενη πορεία της GS (2-0). Με μία πολύ καλή ομαδική και στρατηγική εμφάνιση η DetonatioN FocusMe ισοπέδωσε την αντίπαλό της με σκορ 2-17 που μιλάει από μόνο του.

 

BYG – UoL

Σε έναν αγώνα που και οι δυο ομάδες μπήκαν με την πλάτη στον τοίχο και το ίδιο αρνητικό σκορ (0-2), οι παίκτες τα έδωσαν όλα για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η νικήτρια ομάδα φάνηκε εξ’αρχής, αφού η BYG με πρωταγωνιστή τον Doggo (ADC) δημιούργησε μια διαφορά, την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Η Beyond Gaming έστησε και εκτέλεσε όλες τις μάχες άψογα, με αποκορύφωμα αυτή του 21ου λεπτού. Εν τέλει το σκορ νίκης ήταν 19–6 σε ένα ματς που κρίθηκε μόλις στο 25ο λεπτό .

C9 – GS

Η Cloud9 ήθελε να συνεχίσει την ανοδική πορεία της για την πρώτη θέση του ομίλου και τα κατάφερε, πάρα την τακτική της τουρκικής ομάδας να μη δώσει στα μέλη της C9 τις επιλογές χαρακτήρων που την οδήγησαν στις δυο προηγούμενες νίκες της. Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα της Βόρειας Αμερικής ήλεγξε τον χάρτη και βρήκε γρήγορα κι εύκολα kills σε παίκτες κλειδιά. Παρ’όλα αυτά μετά το πρώτο μουδιασμένο δεκάλεπτο, η GS βρήκε απαντήσεις κι εξισορρόπησε το παιχνίδι, το οποίο και πάλι έγειρε μετά το 20ο λεπτό υπέρ της C9 .

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη