Xbox Arena – Χρυσός Χορηγός στο μεγαλύτερο gaming event

by K Admin

 

 

Περισσότεροι από 10.000 gamers βρέθηκαν το Σάββατο στο Gazi Music Hall στο Xbox Arena και εκεί ήμασταν και εμείς με πολλές εκπλήξεις και μοναδικά δώρα  αξίας 15.000€ !

 

Οι λάτρεις του gaming είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά 3 συλλεκτικά συστήματα Infinity Gear Desktops και να ανακαλύψουν τις απεριόριστες δυνατότητες τους σε hi-end gaming. στο περίπτερό μας ενώ είδαν από κοντά δύο νέα αποκλειστικά μοντέλα laptop κορυφαίων επιδόσεων: τα ACER Nitro 5 και DELL INSPIRON 9570!

 

 

Παράλληλα,  οι επισκέπτες αναμετρήθηκαν σε ένα VR αγώνα RUN2WIN με εμψυχωτή τον Δημήτρη Καρέτσο. Ο κάθε παίχτης είχε τη δυνατότητα να αναμετρηθεί με virtual αντίπαλο μέσα σε 1 λεπτό. Οι νικητές έλαβαν δωροεπιταγές Κωτσόβολος αξίας 50€ για επόμενη αγορά διπλής αξίας και άνω.

 

Ο Δημήτρης Καρέτσος ανέβηκε on stage στις 20.00 και ξεκίνησε τη δράση προκαλώντας εθελοντές από την αρένα για να ανέβουν στη σκηνή, να παίξουν και να δοκιμαστούν στον χρόνο. Οι 10 εθελοντές με το καλύτερο χρόνο πήραν μεγάλα δώρα.

 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των δρώμενων, όσοι πέρασαν από τον χώρο μας είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση για πολλά και πλούσια δώρα.

 

Δες παρακάτω και άλλες φωτογραφίες

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη