Νέο Xbox One update προσθέτει mini keyboard και έξυπνη απεγκατάσταση

 

 

Η Microsoft συνεχίζει να εμπλουτίζει το Xbox One με νέα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στη βελτίωση του περιβάλλοντος χρήσης της κονσόλας. Συγκεκριμένα, το Xbox One firmware update του Απριλίου προσθέτει την επιλογή ενός νέου μίνι εικονικού πληκτρολογίου. Αυτό προσθέτει τη δυνατότητα να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην οθόνη βελτιώνοντας την εμπειρία πληκτρολόγησης. Η μεγαλύτερη έκδοση του εικονικού πληκτρολογίου εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη μέσα από τις Ρυθμίσεις διευκόλυνσης πρόσβασης.

Πέρα από το νέο εικονικό πληκτρολόγιο, το τελευταίο Xbox One firmware update φέρνει ακόμα περισσότερες σημαντικές προσθήκες, όπως βελτιωμένο uninstall των εγκατεστημένων εφαρμογών/παιχνιδιών. Όταν προσπαθείς να εγκαταστήσεις ένα νέο παιχνίδι ή εφαρμογή, η κονσόλα θα προτείνει αυτόματα τίτλους για κατάργηση όταν ο σκληρός δίσκος είναι γεμάτος. Εάν υπάρχει κάποιος τίτλος που δεν έχεις παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι πολύ πιο εύκολο να τον καταργήσεις από το σκληρό δίσκο  σου.

 

Προστέθηκε, επίσης, η επιλογή επανεκκίνησης της κονσόλας κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Xbox στο χειριστήριο, ταχύτερη πρόσβαση στα Streamlined Xbox Game Pass Quests (προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα), και η δυνατότητα προγραμματισμού του OneGuide button στο Xbox Media Remote για άμεση πρόσβαση σε αγαπημένες media apps όπως το Netflix.

 

Μπορείς να δεις ακόμη