Ξέχνα το Master Chef, έρχονται τα επίσημα βιβλία μαγειρικής του Τhe Witcher και του Halo

by Aggeliki Tsoukana

Ναι σωστά διάβασες στον τίτλο, φέτος θα έχουμε όχι ένα αλλά δύο βιβλία μαγειρικής εμπνευσμένα από δύο από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή gaming franchise. Ξεκινώντας από τις συνταγές του Witcher, το The Witcher Cookbook που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου, θα περιλαμβάνει συνολικά 80 πιάτα βγαλμένα από τις περιπλανήσεις του Geralt στις περιοχές του White Orchard, του Velen, του Oxenfurt, στην πόλη του Novigrad, στα νησιά του Skellige, στο μαγευτικό δουκάτο του Toussaint και στον πύργο των Witcher στο Kaer Morhen, ενώ την έκδοση έχουν επιμεληθεί οι Anita Sarna και Karolina Krupecka, δημιουργοί των food blogs Nerds’ Kitchen και Witcher Kitchen.

 

 

Συνεχίζοντας με το Halo: Τhe Official Cookbook, αυτό θα κυκλοφορήσει μέσα στον δεκαπενταύγουστο και θα περιλαμβάνει 70 μαγειρικές προτάσεις από όλες τις γωνιές του γαλαξία, και θα περιλαμβάνει από snacks για τις δύσκολες gaming ώρες, μέχρι χορταστικά πιάτα ικανά να χορτάσουν διμμυρίες από πεινασμένους gamers. Την έκδοση έχει επιμεληθεί η Victoria Rosenthal, η οποία έχει μεγάλη πείρα από αντίστοιχες εκδόσεις, καθώς στο παρελθόν έχει επιμεληθεί τα βιβλία συνταγών του Final Fantasy XIV, του Street Fighter, του Fallout και του Destiny.

 

Εσύ για ποιο βιβλίο ψήνεσαι πιο πολύ;

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη