Acer Liquid Jade 2: Νέο smartphone με «υβριδικό» αποθηκευτικό χώρο έως 1 ΤΒ!

by K Admin

Acer-Liquid-Zest-640x644Acer-Liquid-Zest-4G-640x722

 

 
Το νέο smartphone της Acer, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2016, υπόσχεται υψηλές επιδόσεις αλλά και άπλετο αποθηκευτικό χώρο που φτάνει το 1 ΤΒ! Ο λόγος για το Acer Liquid Jade 2.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το κινητό διαθέτει «υβριδικό» αποθηκευτικό χώρο έως 1 ΤB, κάτι που σημαίνει ότι ενσωματώνει εσωτερική μνήμη 32 GB, ενώ ο υπόλοιπος αποθηκευτικός χώρος θα είναι διαθέσιμος στο cloud. Η Acer δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα γίνεται η ενοποίηση των δύο αποθηκευτικών χώρων και κυρίως η χρήση του cloud storage, ωστόσο σίγουρα ακούγεται κάτι πολύ ενδιαφέρον. Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Acer Liquid Jade 2 έρχεται με οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών, ανάλυσης Full HD (1920 x 1080) και 2.5D Corning Gorilla Glass. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο εξαπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 808 χρονισμένος στα 2.0 GHz, μαζί με την Adreno 418 GPU και 3GB μνήμης RAM για άνετη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών.

Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκεται μία κάμερα ανάλυσης 21 MP, με dual-LED flash και phase detection auto-focus, καθώς και υποστήριξη εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4K στα 30 fps. Η εμπρόσθια κάμερα φτάνει τα 8 MP με φακό ευρείας γωνίας 84 μοιρών. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την τεχνολογία DTS Headphone:X για κρυστάλλινο ήχο, υποστήριξη LTE Cat.6, ενώ μπορεί να δεχτεί μέχρι και δύο κάρτες SIM.

 

To Acer Liquid Jade 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές επιλογές: λευκό και μαύρο.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη