500 ώρες gameplay υπόσχεται το Dying Light 2: Stay Human

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του Dying Light 2: Stay Human και αν σκοπεύεις να το αγοράσεις και να το “λιώσεις”, καλό είναι να προγραμματίσεις και μία καλή άδεια, αφού σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης η ολοκλήρωση του τίτλου χωρίς να αφήσεις εκκρεμότητες και achievements θα απαιτεί περίπου 500 ώρες gameplay. Ακόμα όμως και αν δεν είσαι από εκείνους που καίγονται να δουν τα πάντα, η απλή ολοκλήρωση της ιστορίας θα απαιτεί να αφιερώσεις σχεδόν 100 ώρες.

 

 

Ειδικά για τους κατόχους PS5 στο επίσημο κανάλι του PlayStation βγήκε ένα trailer με τα modes απεικόνισης που θα προσφέρει ο νέος τίτλος της Techland. Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται τρεις διαφορετικές επιλογές, το Performance Mode για σένα που θέλεις να έχεις σταθερά 60 ή και περισσότερα frames, το Quality Mode που θα υποστηρίζει Ray Tracing και τους καλύτερους δυνατούς φωτισμούς, σκιάσεις και αντανακλάσεις, και τέλος το Resolution Mode για προβολή σε ανάλυση 4Κ.

 

 

Στο PC τώρα, αν έχεις κάρτα γραφικών RTX της Nvidia θα μπορείς να απολαύσεις το παιχνίδι σε ανάλυση 4K και με Ray Tracing. Θα πρέπει όμως να διαθέτεις πολύ ισχυρό σύστημα, καθώς θα χρειαστείς τουλάχιστον μία RTX 3080 και επεξεργαστή Ryzen 7 3700x ή Core i5-8600K. Θα υποστηρίζεται όμως και η τεχνολογία DLSS για σένα που θέλεις να απολαύσεις το παιχνίδι με καλύτερα γραφικά, αλλά σε περιορίζει κάπως το hardware..

 

 

Το Dying Light 2: Stay Human θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, και Nintendo Switch (cloud version).

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη