Ανακοινώθηκε το Goat Simulator 3!

by Aggeliki Tsoukana

Mία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στο φετινό Summer Game Fest ήταν αυτή του Goat Simulator 3 από την Coffee Stain.

 

 

Πρόκειται για το άμεσο sequel του Goat Simulator 1, γιατί παραδόξως δεν κυκλοφόρησε ποτέ το 2 της σειράς! Ο τίτλος μάλλον πρόκειται για τρολιά και διακωμώδηση από τους δημιουργούς της σειράς  για τον μεγάλο χρόνο αναμονής για μία συνέχεια που ζητούσαν επίμονα οι φαν…

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο franchise είναι αγαπημένο, θεοπάλαβο και άκρως διασκεδαστικό, ενώ συνάμα είναι ιδανικό για παιδιά και οικογένειες.

Επίσης, να σημειωθεί ότι παρά το όνομά του δεν είναι Simulator. Θα έλεγε κανείς ότι είναι περισσότερο ένα free for all action videogame με έντονα κωμικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, παίζεις ως κατσίκα (η βασική ηρωίδα έχει το όνομα Pilgor) και προχωράς σε εξερεύνηση ή απλά προκαλείς χαμό και διάφορα ευτράπελα. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις jetpack και γενικά να κάνεις πράγματα που δεν έχουν σχέση με τα ζωάκια αυτά!

Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις μαζί με άλλους τρεις (3) φίλους σου συνεργατικά (local και online co-op), θα παίξεις challenging mini games, θα μπορείς να ανακαλύψεις πληθώρα μυστικών και collectibles, ενώ τέλος θα έχεις πάνω από 300 customization options για το δικό σου διακριτό και ξεχωριστό… κατσικάκι!

Γενικά, πρόκειται για ένα διαφορετικό, ευχάριστο, κωμικό, μα κυρίως χαλαρωτικό βιντεοπαιχνίδι, που αξίζει να τσεκάρεις!

Τέλος, θα κυκλοφορήσει και φυσική έκδοση του παιχνιδιού, ενώ είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία οι ψηφιακές του εκδοχές. Σε PC θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά (για την ώρα) μέσω Epic Games Store, ενώ για κονσόλες θα υποστηρίζει τις δύο τελευταίες γενιές των Sony και Microsoft (PlayStation 4, PlayStation 5, XBOX One (όλα τα μοντέλα), XBOX Series X/S). Οι επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας θα ανακοινωθούν σύντομα…

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη