Δώσε γεύση και άρωμα στη μέρα σου με μια μηχανή καφέ Krups

by Zikou Stella

Οι αυτόματες μηχανές Espresso KRUPS ενσωματώνουν σύγχρονη τεχνολογία και αποτελούν κορυφαίες επιλογές στο είδος τους. Εκτός από κομψές είναι και ασυμβίβαστες, καθώς δεν κάνουν εκπτώσεις στις λειτουργίες τους. Είναι εύκολες στη χρήση και ο ιδανικός σύμμαχος για να απολαύσεις αρωματικό και γευστικό καφέ ώστε να ξεκινήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ημέρα σου ή να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Δύο από τις πλέον αξιόλογες επιλογές είναι η μηχανή Espresso Krups EA897B Evidence Eco και η Krups EA8708 Intuition.

 

Krups EA897B Evidence Eco

Η αυτόματη μηχανή espresso Evidence Eco-Design της KRUPS αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό όσων λατρεύουν τον καφέ και παράλληλα διαθέτουν οικολογική συνείδηση, καθώς είναι κατασκευασμένη από 62% ανακυκλωμένο πλαστικό που είναι ανακυκλώσιμο κατά 90%.

 

Γευστικά ροφήματα με αυτοματοποιημένες διαδικασίες

Με την Krups EA897B Evidence Eco θα μπορέσεις να απολαύσεις μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, σκέτα ή με γάλα, όπως espresso, ristretto, cappuccino, latte macchiato με βελτιστοποιημένη εκχύλιση από τον κόκκο στο φλιτζάνι. Tο ρυθμιζόμενο ακροφύσιο θα σου επιτρέψει να χρησιμοποιήσεις μεγαλύτερα ποτήρια. Ακόμα, με το σύστημα One-Touch Cappuccino θα ετοιμάζεις ταυτόχρονα 1 ή 2 εξαιρετικούς cappuccino ή latte macchiato με ένα άγγιγμα και με προηγμένη τεχνολογία για το αφρόγαλα. Το φιλικό περιβάλλον αφής που αποτελείται από ένα διαισθητικό, ασπρόμαυρο πάνελ θα σου επιτρέψει να προσαρμόζεις άμεσα τις ρυθμίσεις της ποσότητας του καφέ, για να έχεις ανά πάσα στιγμή το ιδανικό ρόφημα που θα απογειώσει τις αισθήσεις σου.

 

 

Εύκολη συντήρηση, άμεση επισκευή

Η Krups EA897B Evidence Eco έχει αυτόματο σύστημα καθαρισμού που γίνεται μόνο τρεις φορές τον χρόνο με έτοιμες ταμπλέτες, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία και η υψηλή απόδοση της μηχανής. Έτσι, σε σχέση με τις περισσότερες αυτόματες καφετιέρες απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο για να την διατηρείς σε άριστη κατάσταση. Η επισκευή της είναι απλή υπόθεση και υπάρχει εγγύηση παροχής ανταλλακτικών με χαμηλό κόστος για 15 χρόνια.

 

Χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τον οικιακό barista

Με την Krups EA897B Evidence Eco μπορείς να αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις για την παρασκευή των ροφημάτων, οπότε δεν χρειάζεται κάθε φορά να θυμάσαι πώς πέτυχες το ιδανικό καφέ, ενώ προσφέρει και προσφέρει 3 επίπεδα έντασης καφέ. Το δοχείο νερού είναι αρκετά μεγάλο, με χωρητικότητα 2,3 λίτρα και υπάρχει σύστημα που ανιχνεύει αν είναι άδειο. Επίσης, η χωρητικότητα του συλλέκτη χρησιμοποιημένου καφέ είναι 10 λίτρα και το σύστημα γάλακτος καθαρίζεται με αυτόματο τρόπο.

 

 

Krups EA8708 Intuition

Η κομψή καφετιέρα μοντέρνας αισθητικής Krups EA8708 Intuition θα αναδείξει τον barista που κρύβεις μέσα σου και θα εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους φτιάχνοντας μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, από ristretto μέχρι cappuccino με τέλεια κρέμα. Είναι απόλυτα φιλική προς τον χρήστη και το περιβάλλον διεπαφής της διαθέτει εικονίδια αφής, οθόνη LCD και φωτεινές ενδείξεις που σε ενημερώνουν όταν πρέπει να ξαναγεμίσεις το δοχείο νερού ή να αδειάσεις τη βάση που τοποθετούνται τα φλιτζάνια.

 

Έμφαση στην τεχνολογία

Οι τεχνολογία της Krups EA8708 Intuition είναι εγγύηση ότι θα απολαμβάνεις ποιοτικό καφέ τη στιγμή που τον θέλεις. Το σύστημα One-Touch Cappuccino παρέχει εύκολη πρόσβαση στις συνταγές και πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία παρασκευής καφέ. Η αλλαγή τύπου καφέ, η ρύθμιση της έντασης, της δόσης αλλά και το να φτιάξεις δύο σκέτους καφέδες ταυτόχρονα είναι λειτουργίες που πραγματοποιούνται εύκολα, με τις ελάχιστες δυνατές κινήσεις. Έχεις τη δυνατότητα να καταχωρείς στη μνήμη της συσκευής 2 εξατομικευμένες ρυθμίσεις για καφέ και έτσι δεν θα ψάχνεσαι κάθε φορά που θέλεις να γεμίσεις ξανά το φλιτζάνι σου με το ιδανικό ρόφημα. Τέλος, σημειώνεται ότι το ακροφύσιο του καφέ ρυθμίζεται ως τα 14 εκ. αν προτιμάς την απόλαυση σε μεγάλη κούπα.

 

Αφρόγαλα με τέλεια υφή

Η ξεχωριστή, χειροκίνητη λειτουργία παρασκευής αφρογάλατος είναι το εισιτήριο για να απολαύσεις τέλειο αφρόγαλα στον cappuccino ή τον latte macchiato σου. Εκτός όμως από το αφρόγαλα μπορείς να παρασκευάσεις και άλλα ροφήματα χρησιμοποιώντας το σχετικό ακροφύσιο.

 

 

Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση

Το δοχείο των κόκκων καφέ χωρητικότητας 250 γραμμαρίων βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της καφετιέρας και αφαιρείται δίχως κόπο όπως και η σχάρα για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση του καθαρισμού. Για τα εσωτερικά της μέρη, η συσκευή διαθέτει αυτόματο σύστημα καθαρισμού με ταμπλέτα, για να τη διατηρείς σαν καινούργια για πολλά χρόνια.

 

 

Τεχνολογία Quatro Force

Η τεχνολογία Quattro Force ενσωματώνεται στις καφετιέρες Krups. Με τη βελτιστοποίηση κάθε βήματος της διαδικασίας για να φτάσει στο φλιτζάνι το αγαπημένο σου ρόφημα, όπως το άλεσμα, η συμπίεση, η παρασκευή και η εκχύλιση, εξασφαλίζεται ο τέλειος espresso με κάθε κόκκο. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, γεμάτα γεύση και άρωμα, χάρη σε ένα σύστημα που αποτελείται από τέσσερα βήματα.

 

 

Τεχνολογία Active Speed

Με τη νέα λειτουργία Active Speed η άλεση πραγματοποιείται κατά 20% πιο γρήγορα και έτσι επιτυγχάνεται η ιδανική υφή του καφέ. Σε αυτό βοηθάει ο μύλος που είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και κινείται με μεγάλη ταχύτητα, οπότε ο καφές περνάει στο επόμενο στάδιο με όλη του τη γεύση.

 

Εξαιρετική συμπίεση

Η συμπίεση που επιτυγχάνεται αγγίζει την δύναμη βάρους 30kgr. Η λειτουργία εξασφαλίζει ότι το νερό δεν θα βρει κενά και θα περάσει από τέλεια συμπιεσμένο καφέ που θα διατηρήσει όλα του τα αρώματα του.

 

 

Προηγμένη αποστράγγιση

Το τρίτο στάδιο είναι η υψηλής πίεσης αποστράγγιση και η τέλεια διήθηση που εξασφαλίζουν ότι ο αποσταγμένος καφές διατηρεί την πλούσια και μεστή γεύση του, απελευθερώνει τα αρώματά του και εξιτάρει τις αισθήσεις.

 

Αυτοκαθαριζόμενο σύστημα πίεσης

Οι αυτόματες μηχανές Krups έχουν αυτόματο σύστημα υδραυλικού καθαρισμού. Τα εσωτερικά μέρη της καφετιέρας είναι πάντα καθαρά και έτοιμα για την παραγωγή του επόμενου ποιοτικού ροφήματος. Κατ’ αυτό τον τρόπο η μηχανή σου αποδίδει στο 100% για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορείς να δεις ακόμη