Αυτά είναι τα νέα ενσύρματα ακουστικά για τις κονσόλες της Microsoft

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Ένα ακόμα προϊόν έρχεται να προστεθεί στη λίστα των επίσημων αξεσουάρ για τα Xbox. Η Microsoft ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες το δεύτερο headset για τις νέες τις κονσόλες, δίνοντας μας μία δεύτερη οικονομικότερη και ενσύρματη επιλογή. Το νέο μοντέλο ακούει στο όνομα “Xbox Stereo Headset” (προσοχή μη το μπερδέψεις με το υπάρχον Xbox One Stereo Headset) και η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το Xbox Stereo Headset είναι σχεδιασμένο για Xbox Series X|S, Xbox One, PC και smartphones και διαθέτει μαλακά μεγάλα μαξιλαράκια για άνετη χρήση, βολικά χειριστήρια στα ακουστικά με ρύθμιση της έντασης του ήχου, και τηλεσκοπικό μικρόφωνο που μαζεύει εύκολα όταν δεν θέλεις να το χρησιμοποιείς. Η σύνδεση του headset γίνεται με παραδοσιακό jack των 3,5mm, δεν απαιτούν μπαταρίες, ενώ υποστηρίζει τεχνολογίες τρισδιάστατου ήχου Windows Sonic, Dolby Atmos και DTS Headphone:X

Το Xbox Stereo Headset θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου με τιμή τα €59,99.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη