Φθινοπωρινές εξορμήσεις στη φύση με τα πιο χρήσιμα gadgets

by Aggeliki Tsoukana

 

Nintendo Switch για μακρινούς προορισμούς

Για τους gamers στην ψυχή ανεξάρτητου ηλικίας η Nintendo έχει τη λύση. Μακρινές αποστάσεις όπου η πρόσβαση σε πρίζα δεν είναι εφικτή για αρκετές ώρες, είναι παιχνιδάκι για το Nintendo Switch και την μπαταρία που διαθέτει. Ακόμα και το συνεργατικό παιχνίδι γίνεται πιο διασκεδαστικό με τη φορητή κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρίας. Με δυο αποσπώμενα χειριστήρια και το ειδικό stand που βρίσκεται ενσωματωμένο στο πίσω μέρος της συσκευής , οι ώρες θα περνάνε σαν νερό διασκεδάζοντας με μοναδικούς τίτλους που δεν υπάρχουν διαθέσιμοι σε άλλο σύστημα.

Το πρόσφατο ανακοινωθέν OLED μοντέλο θα κάνει την εμπειρία θέασης παιχνιδιών αλλά και ταινιών στην 7΄΄ ταμπλέτα απολαυστική εμπειρία ενώ για όσους παραμένουν gamers αλλά ζητάνε την απόλυτη φορητότητα, το Lite μοντέλο θα καλύψει κάθε ανάγκη, με μικρότερο από το κανονικό σχεδιασμό και πληθώρα από υπέροχα χρώματα. Στο αυτοκίνητο, στην παραλία, στο καράβι ακόμα και στο αεροπλάνο οι ώρες δεν θα μπορούσαν να περνάνε με πιο ευχάριστο και ξεκούραστο τρόπο. Η απόλυτη gaming εμπειρία χωρίς περιορισμούς, χωρίς την ανάγκη για συνεχή σύνδεση στο internet. Το Nintendo Switch είναι μια σύγχρονη παιχνιδοκονσόλα όπως τις μάθαμε από παλιά.


GoPro Hero10 για την παραλία

Ποιος δεν απολαμβάνει να αποθηκεύει τις αγαπημένες του στιγμές στην παραλία με την οικογένεια η και τους φίλους/ες του. Για χρόνια τώρα ο βασιλιάς στην καταγραφή φωτογραφιών και βίντεο στην παραλία αλλά και μέσα στη θάλασσα ακούει σε ένα όνομα, GO Pro. Το μικρό του μέγεθος αλλά και η εκπληκτική ποιότητα σε εικόνα και βίντεο είναι αρκετά για να δικαιολογήσουν την απόκτηση της θαυματουργής action camera. Η GoPro όμως δεν σταματάει για να επαναπαυτεί και δεν παύει να καινοτομεί. Η νεότερη κάμερα GoPro HERO10 Black διαθέτει μπροστινή οθόνη για να είστε σίγουροι πως όλη η παρέα βρίσκεται μέσα στο πλάνο.

Η άμεση σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο κάνει την αποστολή και την κοινοποίηση φωτογραφιών παιχνιδάκι και σε δευτερόλεπτα η εκπληκτική βουτιά από κάποιο βράχο, η εξερεύνηση του βυθού της θάλασσας, η ολοκλήρωση του διάσημου κάστρου του μπαμπά στην παραλία, βρίσκεται στα social media για να χαρούν μαζί σας και οι φίλοι σας. Η νέα GoPro HERO10 Black κάνει πιο εύκολη από ποτέ την καταγραφή και αποθήκευση των αγαπημένων σας στιγμών όπου και αν είναι αυτές, έξω η μέσα στο νερό.

 


Ηλεκτρικά ποδήλατα για την εξόρμηση στη φύση

Το μέλλον της εξόρμησης στην εξοχή και τη φύση είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο. Ποτέ άλλοτε η ανάβαση μιας κάθετης πλαγιάς δεν ήταν τόσο εύκολη, η εξερεύνηση ενός μεγάλου δρόμου δίπλα στο ρυάκι, ανάμεσα στα καταπράσινα δέντρα. Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι το τέλειο μέσο για μερικές μέρες εξόρμησης μακριά από την πόλη και τη χαοτική ζωή που τη συνοδεύει.

Τα συστήματα υποβοήθησης με ρυθμιζόμενο βαθμό δίνουν στον αναβάτη τη δυσκολία που επιθυμεί τη στιγμή που την επιθυμεί ώστε να μπορέσει να απολαύσει το περιβάλλον αλλά και να αθληθεί ταυτόχρονα. Ο πρακτικός σχεδιασμός του ποδηλάτου το κάνει εύκολο στη μεταφορά με το αυτοκίνητο, το μετρό, το τρένο ακόμα και με το λεωφορείο ενώ η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σιγουρεύει τους αναβάτες ότι δεν θα τους προδώσει στη μέση της διαδρομής.

 

Αποστείρωση επιφανειών με UVC για τις κοντινές βόλτες

Ένας νέος σύμμαχος κατά των μικροβίων είναι πάντα θεμιτός. Η νέα τεχνολογία αποστείρωσης επιφανειών με UVC ακτίνες είναι το τέλειο gadget για ταξίδια μικρών αποστάσεων προς προορισμούς που δεν έχουμε τη δυνατότητα να καθαρίσουμε εξονυχιστικά με τους παραδοσιακούς τρόπους. Μια συσκευή αποστείρωσης UVC κάνει χρήση του υπεριώδους φάσματος και εξολοθρεύει γρήγορα και εύκολα περισσότερο από το 99% των μικροβίων.

Έτσι σε μια διήμερη εξόρμηση κοντά στον τόπο κατοικίας, στο εξοχικό ή σε κάποιο ξενοδοχείο, η φορητότητα και η ευκολία χρήσης ενός UVC αποστειρωτή θα φανεί πέρα για πέρα χρήσιμη. Τηλεχειριστήρια, χρήματα, χερούλια ακόμα και κρεβάτια, είναι εστίες μικροβίων που αν και αόρατα στο μάτι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες. Ο γρηγορότερος τρόπος αποστείρωσης κάθε επιφάνειας άλλαξε και η τεχνολογία είναι με το μέρος σου για να προστατεύσεις εσένα και την οικογένεια σου από κάθε αόρατο κίνδυνο.

Μπορείς να δεις ακόμη