CES 2023 – Νέα Laptop, PC, και AiO από την Acer

by Zikou Stella

Η Acer ανακοίνωσε τα ανανεωμένα μοντέλα των Aspire ΑiOs και Aspire Laptops, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο design.

Acer Aspire S Series all-in-one

Τα νέα Aspire S Series​ AiO PC είναι σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν τις καθημερινές απαιτήσεις εργασίας και ψυχαγωγίας όλης της οικογένειας. Είναι διαθέσιμα σε δύο διαστάσεις στις 32 και 27 ίντσες, ενώ εξοπλίζονται με επεξεργαστές Intel Core 12ης και 13ης γενιάς. Διαθέτουν πλαίσιο αλουμινίου και μια προσεκτικά σχεδιασμένη εργονομική βάση με δυνατότητα ρύθμισης κλίσης, ενώ η εντυπωσιακή χωρίς περιθώρια οθόνη τους προσφέρει ολοκάθαρη και λεπτομερή εικόνα. Όσο για τον ήχο διαθέτουν διπλά ηχεία με υποστήριξη DTS Surround Audio. Για τις βιντεοκλήσεις, που είναι τόσο απαραίτητες στις μέρες μας, τα νέα Aspire S AiO διαθέτουν μια αποσπώμενη μαγνητική webcam ανάλυσης full HD ή μια προαιρετική 1440p webcam με ring light. Τέλος, χάρη στο λογισμικό αναγνώρισης προσώπου Acer EyeSense και τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων Windows Hello, υποστηρίζουν log in στα Windows 11 χωρίς κωδικό, διατηρώντας παράλληλα τα δεδομένα σου ασφαλή.

 

 

 

Acer Swift Go 14 & 16

Τα νέα ultra portable Swift Go 14 και Swift Go 16, της Acer, έρχονται εξοπλισμένα με οθόνες OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Έχοντας μέγιστη φωτεινότητα 500 nits, πιστοποίηση VESA DisplayHDR True Black 500 και 100% κάλυψη του χρωματοχώρου  DCI-P3, προσφέρουν πραγματικά ρεαλιστική απεικόνιση, τη στιγμή που η πιστοποίηση TÜV Rheinland Eyesafe, εξασφαλίζει πως τα μάτια σας θα είναι ξεκούραστα ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Και τα δύο laptop βασίζονται στην πλατφόρμα επεξεργαστών Evo της Intel και υπόσχονται αυτονομία μεγαλύτερη από 9,5 ώρες, ενώ χρησιμοποιούν το σύστημα ψύξης TwinAir που εξασφαλίζει χαμηλές θερμοκρασίες και αξιοπιστία. Όσο για τη συνδεσιμότητα οι θύρες περιλαμβάνουν USB Type-C με Thunderbolt 4, HDMI 2.1, αναγνώστη για κάρτες μνήμης SD, με την υποστήριξη Wi-Fi 6E να φροντίζει για την ασύρματη συνδεσιμότητα σε υψηλές ταχύτητες.

 

 

 

Acer Predator Helios 16 & 18

Tα δύο νέα gaming laptop της σειράς Predator της Acer, έρχονται με ανανεωμένη σχεδίαση και βελτιωμένο σύστημα ψύξης. Αμφότερα θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς και τις νεότερες κάρτες γραφικών της σειράς RTX 40 της Nvidia, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Για να μπορείς να παίξεις άνετα τους πιο σύγχρονους AAA τίτλους θα μπορείς να εφοδιάσεις τα Predator Helios 16 & 18 με έως και 32GB μνήμης DDR5-4800 και με έως 2TB αποθηκευτικό χώρο με NVMe drives PCI Gen4 σε διάταξη RAID 0 για να φορτώνουν τα παιχνίδια σε χρόνο ντε dt.

 

 

Acer Nitro 16 & 17

Αντίστοιχες αναβαθμίσεις δέχτηκε και η σειρά Nitro με την εταιρεία να παρουσιάζει τα νέα μοντέλα, με QHD οθόνες στις 16 και 17 ίντσες αντίστοιχα με ρυθμό ανανέωσης έως 165Hz. To Nitro 16 προσφέρει 5% μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας από το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ για το Nitro 17 η Acer επέλεξε μικρότερη διάσταση οθόνης προκειμένου να κρατήσει το βάρος του συστήματος κάτω από τα 3 κιλά. Αμφότερα διαθέτουν φωτιζόμενο RGB πληκτρολόγιο με 4 ζώνες φωτισμού, ενώ ειδικά το Nitro 17 διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα touchpad που έχεις δει ποτέ με επιφάνεια 125×81,6mm. Tα Nitro 16 & 17 θα έρχονται εξοπλισμένα με επεξεργαστές Intel 13ης γενιάς και κάρτες γραφικών RTX 40 Series της Nvidia.

 

Acer Predator X45

Πρόκειται για τη νέα κορυφαία gaming οθόνη της εταιρείας. Η Predator X45 έρχεται με κυρτό πάνελ (800R) διαγωνίου 45 ιντσών, τεχνολογίας OLED, ανάλυσης WQHD (3.440×1.440p) και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 240Hz. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές περιλαμβάνουν αντιανακλαστική επίστρωση, υποστήριξη για χρώμα 10-bit με 98,5% κάλυψη του χρωματοχώρου DCI-P3, μέγιστη φωτεινότητα 1000nits πιστοποίηση AMD FreeSync Premium, πιστοποίηση EyeSafe για προστασία των ματιών, ενώ δε λείπουν τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ισχύος 2x5W.

 

 

Acer Halo Swing Smart Speaker

Εκτός από τα desktop και laptop συστήματα η Acer παρουσίασε και το νεότερο μέλος στη οικογένεια των έξυπνων ηχείων της, το Halo Swing Smart Speaker. To Halo Swing Smart Speaker διαθέτει φωτισμό RGB, o οποίος προσαρμόζεται στα διαφορετικά είδη μουσικής, έχει υποστήριξη για ήχο DTS και δυνατότητα φωνητικού ελέγχου με την Google Assistant. Για τη φόρτιση χρησιμοποιεί ασύρματο dock, διαθέτει δερμάτινο λουράκι για εύκολη μεταφορά και πιστοποίηση IPx5 για αντοχή στην υγρασία. Τελος, εκτός από συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2 διαθέτει και θύρα Aux-in για σύνδεση εξωτερικών συσκευών.

Μπορείς να δεις ακόμη