Διασκεδαστικά παιχνίδια του Nintendo Switch

by K-Admin 1

 

Οι γιορτές πλησιάζουν, τα μαθήματα σταματάνε για λίγες μέρες, κάποιοι βγαίνουν σε άδεια, οπότε δεν αποκλείεται να είσαι από τους τυχερούς που θα έχουν λίγο παραπάνω χρόνο να αφιερώσουν στο gaming. Παρακάτω θα βρεις δέκα παιχνίδια του Nintendo Switch με τα οποία θα μπορέσεις να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου κατά την εορταστική περίοδο.

 

 

Luigi’s Mansion 3

Οι ονειρεμένες διακοπές του Luigi σε πολυτελή έπαυλη μετατρέπονται σε εφιάλτη. Ναι μεν όλα κυλάνε καλώς για τον συμπαθέστατο αδελφό του Mario και τους φίλους του, όμως σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του ο King Boo, αποκαλύπτωντας τα σχέδιά του να βγάλει από τη μέση τους κατοίκους του Mushroom Kingdom. Με τη βοήθεια του καθηγητή E. Gadd, ο δειλός Luigi θα πρέπει να φυλακίσει όλα τα φαντάσματα της έπαυλης, αν θέλει να απελευθερώσει τους φίλους του. Μπορείς να παίξεις στην ίδια κονσόλα μαζί με έναν φίλο σου ή με παρέα online.

 

 

Mario Kart 8 Deluxe

Πρόκειται για την απόλυτη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού με Kart και μπορείς να παίξεις είτε μόνος, είτε με έως και οκτώ φίλους σου σε τοπικό επίπεδο, είτε online βάζοντας ως στόχο να φτάσεις στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στο roster των χαρακτήρων έχουν προστεθεί το Inkling Boy και το Inkling Girl από το Splatoon, ο King Boo, o Dry Bones και ο Bowser Jr. Περιλαμβάνει όχι μόνο νέες αλλά και πίστες από όλα τα παιχνίδια της σειράς και είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να αποδείξεις ότι είσαι ο άρχοντας της ταχύτητας.

 

 

Pokemon Sword/ Pokemon Shield

Η σειρά με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο μεταφέρεται πλέον στο Nintendo Switch. Ετοιμάσου να εξερευνήσεις την περιοχή Galar, που διακρίνεται από την ποικιλία τοπίων. Θα ταξιδέψεις σε ειδυλλιακά εξοχικά τοπία, πυκνά δάση και χιονισμένα βουνά. Οι άνθρωποι αλλά και τα Pokemon που κατοικούν εκεί, συνεργάζονται για την ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας. Εννοείται πως υπάρχουν πολλά γυμναστήρια και με την κατάλληλη προπόνηση δεν θα δυσκολευτείς και πολύ να γίνεις ο νέος πρωταθλητής.

 

FIFA 21

Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και το FIFA 21 είναι ο καλύτερος τρόπος να μετατρέψεις την τηλεόρασή σου σε ψηφιακό γήπεδο. Διάλεξε την αγαπημένη σου ομάδα και ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Θα βρεις όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως το Champions League αλλά και τα μεγάλα πρωταθλήματα. Η διασκέδαση ανεβαίνει σε πολύ υψηλά επίπεδα, αν επιλέξεις να παίξεις με έναν φίλο σου, ενώ υποστηρίζεται και το online play.

 

 

ΝΒΑ 2Κ21

Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια. Με το NBA 2K21, μπορείς να μεταφέρεις τον μαγικό κόσμο του NBA στην τηλεόρασή σου, να διαλέξεις της ομάδα που υποστηρίζεις και να φορτώσεις το αντίπαλο καλάθι με τρίποντα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υπάρχουν πολλές αλλαγές, πάντοτε προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του ρεαλισμού. Οι αγώνες είτε μόνος, είτε έχοντας ως αντίπαλο έναν φίλο σου αναμένονται κάτι περισσότερο από συγκλονιστικοί. Μην ξεχνάς, τίποτα δεν έχει κριθεί πριν το τελευταίο σφύριγμα.

 

 

Animal Crossing: New Horizons

Αν έχεις βαρεθεί τη σύγχονη ζωή και αναζητάς τρόπους να αποδράσεις άμεσα, τότε το Animal Crossing: New Horizons αποτελεί το κατάλληλο μέσο. Φτιάξε το νησί των ονείρων σου, διακόσμησε το σπίτι σου με μοναδικό όριο τη φαντασία σου και ζήσε τη ζωή που πάντοτε ονειρευόσουν. Δραστηριότητες όπως η κηπουρική, το ψάρεμα, η κολύμβηση και πολλά άλλα, θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σου. Ο παράδεισος σε περιμένει.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη