Νέα σύγχρονης τεχνολογίας πλυντήρια πιάτων από την LG

by K-Admin 1

 

Το πλυντήριο πιάτων είναι μία από τις πλέον απαραίτητες και χρήσιμες οικοσκευές. Μάλιστα, αντίθετα με τον μύθο ότι δεν καθαρίζει αποτελεσματικά και πλήρως, ειδικά οι σύγχρονες συσκευές του είδους είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικές και αποδοτικές σε κάθε επίπεδο!

Φυσικά, αν αυτό συνδυαστεί με την τεχνολογική πρωτοπορία και την αξιοπιστία της LG , τότε αξίζει να επενδύσεις σε μία τέτοια συσκευή που θα σου λύσει τα χέρια, θα σου κερδίσει χρόνο, ενώ την ίδια στιγμή θα έχεις άψογο καθαρισμό, οικονομία, αξιοπιστία, γενικότερα υψηλή απόδοση, αλλά και απολύμανση!

Προφανώς, το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας. Άλλωστε, η απομάκρυνση των επικίνδυνων βακτηρίων και μικροβίων είναι θέμα ασφάλειας, αλλά και υγιεινής για μία οικογένεια, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και μικρά παιδιά.

 

 

Χρήση Ατμού με το TrueSteam

Οι φυσικές καθαριστικές ιδιότητες του ατμού είναι γνωστές και αξιοποιούνται μέσω της πρότυπης τεχνολογίας TrueSteam. Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια σωματιδίων ατμού υψηλής θερμοκρασίας δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες απολύμανσης. Για την ακρίβεια, απομακρύνεται το 99,9% των παθογόνων μικροοργανισμών και των επικίνδυνων βακτηρίων (όπως για παράδειγμα αυτών που οδηγούν σε τροφική δηλητηρίαση). Ταυτόχρονα μειώνονται έως και 30% οι κηλίδες από το νερό, δηλαδή τα σκεύη σου είναι ακόμα πιο γυαλιστερά (πέρα από καθαρά)! Να σημειωθεί ότι η τεχνολογία TrueSteam αξιοποιείται και σε άλλα μοντέλα και συσκευές από την LG όπως είναι για παράδειγμα τα πλυντήρια ρούχων.

 

 

Τεχνολογία QuadWash για τέλειο καθάρισμα

Η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει τον μέγιστο βαθμό καθαριότητας με ένα μόνο πέρασμα (δηλαδή με οικονομικό τρόπο). Ειδικότερα, αξιοποιεί πολλαπλούς ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, αλλά και βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης (οι οποίοι κάνουν και τη διαφορά). Έτσι, εκτοξεύει νερό με μεγάλη δύναμη και προς πολλές κατευθύνσεις και άρα φτάνει από διαφορετικές γωνίες σε όλες τις επιφάνειες. Συνεπώς, αυτό αυξάνει την καθαριστική απόδοση για κάθε σκεύος σε όλες τις διαθέσιμες σχάρες και σε κάθε πρόγραμμα πλυσίματος.

 

 

EasyRack Plus για εύκολο φόρτωμα και μέγιστη ευελιξία

Φυσικά, ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ευελιξία και η δυνατότητα ρύθμισης της κάθε σχάρας ώστε να μπορείς να χωρέσεις και να πλύνεις σωστά πληθώρα σκευών με διαφορετικά μεγέθη και σχήματα (όπως κατσαρόλες, ποτήρια μπύρας ή μεγάλα ταψιά). Για την ακρίβεια τα νέα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν και 3η σχάρα ρυθμιζόμενη κατά ύψος που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για τα αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, ενώ εργονομικά η συσκευή αξιοποιεί συνολικά και πλήρως όλο τον διαθέσιμο χώρο πλυσίματος.

 

 

Τεχνολογία ThinQ για το μελλοντικό, έξυπνο και διασυνδεδεμένο σπίτι

Όταν μιλάμε για προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας από την LG δεν θα μπορούσε να λείπουν οι δυνατότητες που χρειάζονται σε ένα σύγχρονο σπίτι, όπου έξυπνες συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους! Έτσι, μέσω της τεχνολογίας ThinQ σου προσφέρεται ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας και άνεσης. Πλέον, μπορείς να αξιοποιήσεις το ομώνυμο app και μέσω αυτού να έχεις πλήρη έλεγχο, αλλά και παραμετροποίηση της συσκευής. Για παράδειγμα, μπορείς να ελέγξεις το status του πλυντηρίου και να έχεις τις σχετικές ειδοποιήσεις ή να ενημερώνεσαι για το κάθε πότε θα πρέπει να ενεργοποιείς το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής (συνήθως μετά από 30 συνεχόμενες χρήσεις). Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα και την ευκολία να κατεβάσεις νέα εξειδικευμένα προγράμματα πλυσίματος για συγκεκριμένες ανάγκες (όπως για τηγάνια ή ευαίσθητα οικιακά σκεύη). Επίσης, δεν λείπει και το πρόγραμμα Έξυπνης Διάγνωσης (Smart Diagnosis), το οποίο αν απαιτηθεί σε βοηθά να ελέγξεις τη συσκευή και να βρεις λύσεις σε πιθανά θέματα (με το να προτείνει ενέργειες ανάλογα με τις ενδείξεις και τα αποτελέσματα του διαγνωστικού).

 

 

 

Επιπλέον ευκολίες και προγράμματα

Σαφώς, με το να αγοράσεις ένα πλυντήριο πιάτων LG θα έχεις και άλλες δυνατότητες και ευκολίες για να κάνεις το πλύσιμο των πιάτων ακόμα πιο αποδοτικό και άνετο. Ενδεικτικά, υπάρχει το πρόγραμμα Turbo, το οποίο όπως δηλώνει και το όνομά του είναι για να καθαρίζει πολύ λερωμένα πιάτα και σκεύη σε λιγότερο από μία ώρα! Ή η λεγόμενη Ζώνη Διπλού Καθαρισμού, με τη βοήθεια της οποίας μπορείς ταυτόχρονα να καθαρίσεις απαλά πιο ευαίσθητα πιάτα μαζί με πιο ανθεκτικά (π.χ. κατσαρόλες) στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης. Επιπρόσθετα, μετά το πέρας κάθε προγράμματος καθαρισμού η θύρα ανοίγει αυτόματα, ενώ η θερμοκρασία του θαλάμου αγγίζει τους 80°C. Με αυτόν τον τρόπο τα σκεύη στεγνώνουν γρήγορα, αφού έτσι διαφεύγει ο ζεστός αέρας και εισέρχεται φρέσκος. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα της LG διαθέτουν μεγάλη ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη ώστε να κάνεις εύκολους χειρισμούς και ρυθμίσεις μέσω του πίνακα ελέγχου, ενώ σαφέστατα διακρίνονται για το κομψό και μοντέρνο design τους.

 

 

Αξιόπιστος και αποδοτικός κινητήρας Inverter Direct Drive

Αφού η LG είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής σε όλα τα προϊόντα της (από τηλεοράσεις μέχρι και ψυγεία) αξίζει ειδικής αναφοράς ο νέος κινητήρας Inverter Direct Drive. Συγκεκριμένα, πέρα από την ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου, είναι σχεδόν αθόρυβος (ειδικά σε σύγκριση με άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα της κατηγορίας του). Αυτό γιατί σχεδιάστηκε ώστε να έχει λιγότερα κινούμενα μέρη, γεγονός που τελικά ενισχύει και την αξιοπιστία του και μειώνει περαιτέρω τις πιθανότητες αστοχίας. Προφανώς, όλα τα προηγούμενα οδηγούν και σε εξαιρετική ενεργειακή απόδοση ειδικά συγκριτικά με πιο συμβατικούς κινητήρες. Γι’ αυτό και η LG προσφέρει δεκαετή εγγύηση ώστε να ξέρεις ότι η επένδυσή σου θα αντέξει στον χρόνο και τα χρήματά σου θα πιάσουν τόπο.

Τέλος, να σημειωθεί το γεγονός ότι η LG τα τελευταία χρόνια έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο των οικοσκευών και έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Αυτό κυρίως γιατί πέρα από την αξιοπιστία της έχει επενδύσει σε πληθώρα νέων τεχνολογιών που την ξεχωρίζουν. Έτσι, αξίζει να τσεκάρεις πέρα από τα πλυντήρια πιάτων και άλλες συσκευές όπως είναι τα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων ή τα νέα μοντέλα ψυγείων και ψυγειοκαταψυκτών.

Μπορείς να δεις ακόμη