Αναζητάς το καλύτερο πασχαλινό δώρο για να προσφέρεις χαρά στο αγαπημένο σου βαφτιστήρι. Ξέρεις ότι στο www.kotsovolos.gr θα βρεις αυτό που θέλεις, ή που… “θέλει”. Εμείς, ωστόσο, είμαστε εδώ για να κάνουμε την αναζήτηση πασχαλινού δώρου λίγο πιο εύκολη για σένα. Με προτάσεις και ιδέες που καλύπτουν κάθε ηλικία.

 

 

Παιδικά παιχνίδια

Ένα “πολύχρωμο κουτί”, που θα περιέχει ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, είναι σταθερή αξία για όλα τα παιδιά. Απλώς, προσπάθησε να θυμηθείς τον εαυτό σου σε παιδική ηλικία. Πόσο ενθουσιαζόσουν με ένα πακέτο γεμάτο πολύχρωμα τουβλάκια Lego, συλλογές από Playmobil ή από τα πανέμορφα και γλυκίτατα λούτρινα ζωάκια; Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που όλα αυτά τα “δώρα” είναι ακόμα διαθέσιμα μετά από τόσα χρόνια. Η μόνη διαφορά, ότι πλέον υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές σε θέματα, όπως π.χ. τα Playmobil καλοκαιρινή βίλα, Lego Cyber Dragon, μέχρι Monopoly με ηλεκτρονικές κάρτες!

Έτσι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάλογα την ηλικία του παιδιού. Για παράδειγμα, ένα μικρό παιδάκι 3-6 ετών, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα δωράκι όπως το Fisher-Price Thomas & Friends Κινητή Γέφυρα.

 

 

Console Gaming

Ήρθε η νέα γενιά παιχνιδομηχανών, με τα PlayStation 5 και Xbox Series X να είναι το όνειρο κάθε παιδιού. Χρησιμοποιώντας μια κονσόλα μπορούν να περάσουν ευχάριστες ώρες παιχνιδιού, γυμναστικής, χορού και τραγουδιού, μόνοι τους  ή με τους φίλους τους, ακόμα και διαδικτυακά. Αν το βαφτιστήρι σου έχει ήδη μία επιτραπέζια παιχνιδοκονσόλα μπορείς να εξετάσεις την αγορά ενός Nintendo Switch Lite. Η φορητή κονσόλα της Nintendo είναι σταθερή αξία. Θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί σε κάθε μέρος του σπιτιού ή και να την παίρνει μαζί του παντού.

Αν το βαφτιστήρι σου είναι ήδη gamer, χάρισέ του τα σχετικά αξεσουάρ, Controllers με εργονομικό και φουτουριστικό σχεδιασμό για ξεκούραστο χειρισμό και απόλυτο έλεγχο θα εκτιμηθούν δεόντως ακόμα και αν διαθέτει ολόκληρη συλλογή από αυτά.

Εναλλακτικά, ρώτησε το βαφτιστήρι σου αν επιθυμεί να του αγοράσεις κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, ή διάλεξε εσύ για εκείνο. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα νέων, αλλά και πιο κλασικών παιχνιδιών. Για να ευχαριστήσεις όλη την οικογένεια, μπορείς να επιλέξεις κάποιο οικογενειακό παιχνίδι γνώσεων, που θα προσφέρει ατέλειωτες ώρες δημιουργικού χρόνου σε όλους.

 

 

Ηλεκτρικό πατίνι

Εάν το βαφτιστήρι βρίσκεται στην προ-εφηβεία ή εφηβεία θα το λατρέψει. Αν είναι μικρότερο ή λίγο μεγαλύτερο, θα το αγαπήσει. Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι το νέο trend της εποχής για γρήγορη και άνετη μετακίνηση μέσα στην πόλη, και όχι μόνο.

Το “concept” στα δίτροχα πατίνια ισορροπίας είναι εξαιρετικά απλό: κάθε πόδι στην οριζόντια πλατφόρμα είναι και μία ρόδα. Πατώντας το πέλμα περισσότερο μπροστά ή βάζοντας το σώμα μπροστά το πατίνι κατευθύνεται μπροστά, πατώντας προς τα πίσω το πατίνι κινείται προς τα πίσω. Η άρθρωση στο κέντρο της σανίδας επιτρέπει στους δύο τροχούς να περιστρέφονται ανεξάρτητά. Η στροφή 360 μοιρών δεν είναι τίποτα άλλο από πίεση μόνο μπροστά στο ένα πόδι, ή μόνο πίσω στο ανάποδο πόδι ή και δύο συνδυασμοί ταυτόχρονα.

Με ένα πατίνι ισορροπίας, η βόλτα γίνεται διασκέδαση.  Ανάλογα τον τύπο πατινιού, θα μπορεί να κάνει βόλτες ακόμα και σε όχι και τόσο ομαλούς δρόμους.

Μπορείς, επίσης, να εξετάσεις την αγορά ενός scooter όπως το UrbanGlide Escooter Ride 55. Ουσιαστικά πρόκειται για ηλεκτρικό πατίνι με τιμόνι. Είναι σχεδιασμένα για τις καθημερινές μετακινήσεις, και διακρίνονται για την ανθεκτικότητα και την απλότητά τους. Η συγκεκριμένη πρόταση, μάλιστα, είναι ιδανική ακόμα και για ένα μικρό παιδί.

 

 

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα προσφέρουν τη χαρά της ποδηλασίας με πιο ασφαλέστερο τρόπο. Χάρη στην ηλεκτρική υποβοήθηση που διαθέτουν, τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι αποτελεσματικά σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες. Ακόμα και στις ανηφόρες.

Θα ενθουσιαστεί ακόμα περισσότερο με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο όπως το το Mi QiCYCLE. Με εντυπωσιακό, αναδιπλούμενο σχεδιασμό για να το παίρνει μαζί του παντού, αλλά και με προηγμένες λειτουργίες που κάνουν τις βόλτες ακόμα πιο διασκεδαστικές.

 

 

Wearable

Η κατηγορία των smartwatches προτιμάται αρκετά από τους νέους που αγαπούν να συνδυάζουν ρολόι με πολλαπλές λειτουργίες. Από την άλλη αν το βαφτιστήρι σου είναι ή επιθυμεί να γίνει αθλητής και ασχολείται πολύ, καλή περίπτωση είναι και τα activity trackers, τα οποία είναι και σαφώς πιο προσιτά οικονομικά.

 

 

Smartphones

Στο θέμα των smartphones, όλα έχουν να κάνουν με το θέμα της ηλικίας του παιδιού. Σε κάθε περίπτωση, ένα smartphone είναι πάντα καλοδεχούμενο.  Ειδικά αν είναι το πρώτο του και εφόσον έχεις τη σύμφωνη γνώμη των γονέων. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές. Διάλεξε αυτό που του ταιριάζει και κάνε του τη μεγαλύτερη έκπληξη. Φρόντισε να προμηθευτείς και την κατάλληλη θήκη, για να αποφευχθούν τα ατυχήματα.

 

 

Tablet

Το να του χαρίσεις ένα tablet, ίσως να είναι και η πιο σοφή επιλογή. Τώρα που τα παιδιά μένουν όλες τις ώρες στο σπίτι, θα αποδειχθεί πως δεν είναι μόνο ένα μέσο για να παίζουν παιχνίδια και να βλέπουν ταινίες αλλά και ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο. Με ένα tablet το παιδί μπορεί με ευκολία να συμμετάσχει στις διαδικασίες τηλεκπαίδευσης, να διαβάσει τα μαθήματά του από τα συγγράμματα που αναρτούν οι δάσκαλοι/καθηγητές, να γράψει εργασίες και να τις αποστείλει.

Αν το βαφτιστήρι σου χρειάζεται το tablet και για εκπαιδευτικούς λόγους, επίλεξε ένα μοντέλο ίσο ή μεγαλύτερο από 10,1” για να εργάζεται πιο άνετα χωρίς να κουράζονται τα μάτια του. Αν θέλεις μπορείς να το συνοδεύσεις με θήκη, για μεγαλύτερη ασφάλεια, ακουστικά, ηχείο ή εξωτερικό πληκτρολόγιο.

 

 

Ακουστικά

Αν το βαφτιστήρι σου ήδη έχει tablet και smartphone, το πρώτο αξεσουάρ που θα ζητήσει θα είναι τα ακουστικά. Φορώντας ένα ζευγάρι ακουστικά εκτός του ότι δεν ενοχλεί τους γύρω του, συγκεντρώνεται περισσότερο σε ό,τι παρακολουθεί.

Εδώ υπάρχουν τέσσερις βασικές επιλογές. Τα κλασσικά ακουστικά “over the ear” που μπορείς τα βρεις είτε ασύρματα είτε ενσύρματα, τα ενσύρματα ακουστικά “in the ear” και τα ασύρματα ακουστικά  “earbuds”. Η επιλογή αφορά κυρίως στο τί βολεύει το κάθε παιδί. Για τα πιο μικρά παιδιά πάντως, η βέλτιστη επιλογή είναι τα μεγαλύτερα ακουστικά “over the ear” για τη μέγιστη προστασία των αυτιών τους, αλλά και γιατί θα τα βολευτούν περισσότερο.

Αν το βαφτιστήρι σου είναι gamer, ρίξε μια ματιά στη σειρά gaming headset της ADX. Θα ενθουσιαστεί από το unboxing κιόλας! Έχουν εντυπωσιακό σχεδιασμό και, σίγουρα, θα αναβαθμίσουν το παιχνίδι του.

 

 

Δωροκάρτες

Οι δωροκάρτες είναι πάντα χρήσιμες και μπορούν να αποδειχθούν σωτήρια λύση όταν δεν μπορείς να επιλέξεις. Οι δωροκάρτες Κωτσόβολος, που κυριολεκτικά θα σου λύσουν τα χέρια, μιας και θα αφήσουν το ίδιο το βαφτιστήρι σου και τους γονείς του να επιλέξουν μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων.

Φυσικά, υπάρχουν και πιο “στοχευμένες” επιλογές όπως οι  Live Cards για gamers, ή οι Netflix Prepaid Cards. Μία προπληρωμένη κάρτα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το βαφτιστήρι που έχει μεγαλώσει και μπορεί πλέον να πραγματοποιεί online αγορές.

 

Βρες μοναδικά τεχνολογικά δώρα και κλασικά, αγαπημένα παιχνίδια!

 

Μπορείς να δεις ακόμη