Dying Light 2 Stay Human: Η Techland αποκαλύπτει το μέλλον του zombie horror video game

by Zikou Stella

Η Techland ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το μέλλον του Dying Light 2 Stay Human. Ο οδικός χάρτης του παιχνιδιού για τους επόμενους μήνες προβλέπει νέες αποστολές, νέα όπλα, ένα Tower Road και πολλά άλλα. Εκτός όμως από περιεχόμενο θα υπάρξουν και μια σειρά από σημαντικές προσθήκες, όπως η δυνατότητα για cross-save, οπότε θα μπορείς να χρησιμοποιείς το save file σου σε κονσόλες διαφορετικής γενιάς, ένα FOV slider για το Xbox Series S και βελτιώσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των παικτών. Επίσης η Techland έκανε μια πρώτη αναφορά σε Halloween και Winter events που θα ανανεώσουν θεματικά τον τίτλο σε λίγες εβδομάδες.

 

 

Επίσης, σύντομα θα ξεκινήσει το crossover με το Vampire: The Masquerade και ένα ακόμα με το For Honor της Ubisoft. Σχετικές λεπτομέρειες αναμένονται πολύ σύντομα.

Κι ενώ η πολωνική εταιρεία συνεχίζει να τροφοδοτεί το παιχνίδι με περιεχόμενο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει διάδοχος του Dying Light 2 Stay Human. Παρόλο που προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση, μια πρόσφατη δημοσκόπηση στο Twitter αποκαλύπτει τις προθέσεις της Techland.

Πιο συγκεκριμένα, ο director της σειράς, Tymon Smektała είχε ρωτήσει τους fans αν προτιμάνε για πρωταγωνιστή έναν Survivor, έναν Nightrunner, έναν Pilgrim ή έναν GRE Agent, με την τελευταία επιλογή να είναι η πιο δημοφιλής.

Σου θυμίζουμε ότι το Dying Light Stay Human είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Nintendo Switch (Cloud Version).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη