E3 2021: Avatar Frontiers of Pandora

by K-Admin 1

 

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τη παρουσίαση της η Ubisoft στα πλαίσια της Ε3 2021. Μετά από μικρή ομιλία από τον CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, την οθόνη κατέλαβε ένα νέο παιχνίδι, πληροφορίες για το οποίο δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για το AVATAR Frontiers of Pandora. Το trailer παρουσίασε σε μεγάλο μέρος τη χλωρίδα και πανίδα του κόσμου του AVATAR, είδαμε ζώα όπως τα Banshees καθώς και τον πρωταγωνιστή Na’vi.

Τη δημιουργία του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Massive Entertainment, δημιουργός της σειράς The Division ενώ το publish έχει αναλάβει η Ubisoft. Η εταιρία είχε ανακοινώσει απο το 2017 πως πρόκειται να εργαστεί πάνω σε ένα project στον κόσμο του AVATAR από τότε όμως καμια πληροφορία δεν είχε γίνει γνωστή για τη πρόοδο του παιχνιδιού.

Στο AVATAR Frontiers of Pandora ο παίκτης θα εξερευνήσει τη Δυτική μεριά της Pandora, ένα μέρος που δεν έχει εξερευνηθεί καθόλου. Το παιχνίδι αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το 2022 για PS5, Xbox Series X και PC ενώ τρέχει σε μια ολοκαίνουρια έκδοση της Snowdrop μηχανής γραφικών εξού και τα εντυπωσιακά γραφικά.

Ακολουθεί το trailer της αποκάλυψης του παιχνιδιού.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη