E3 2021: Rainbow Six Extraction

by K-Admin 1

 

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες η Ubisoft, κομμάτι τις παρουσίασης της στο Ubisoft Forward event θα είναι αφιερωμένο στο νέο Rainbow Six ονόματι Extraction. Η εταιρία τήρησε την υπόσχεση της και αποκάλυψε αρκετές νέες πληροφορίες για το καινούριο παιχνίδι στο συμβάν του Rainbow Six.

 

 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλη έμφαση στο συνεργατικό co-op όπως έχουν μάθει οι παίκτες από το Rainbow Six Siege χωρίς όμως να εστιάζει στο PvP κομμάτι. Η ιστορία του Extraction έχει να κάνει ένα εχθρικό παράσιτο που έχει εξελιχθεί και έχει καταλάβει μια μονάδα έρευνας σε ένα εργαστήριο. Οι παίκτες καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το πότε να θέσουν τη ζωή των χαρακτήρων τους αλλα και της ομάδας σε κίνδυνο. Όσο προχωρούν βαθύτερα στην εξερεύνηση του εργαστηρίου τόσο δυσκολότερα θα γίνονται τα πράγματα.

Στο cinematic trailer που παρουσιάστηκε είδαμε τρεις απο τους χαρακτήρες να προσπαθούν να σώσουν ένα μέλος της ομάδας που χάθηκε κατά τη διάρκεια μιας αποστολής. Παράλληλα είδαμε gameplay με τις διαφορετικές προσεγγίσεις που θα πρέπει να έχει ο παίκτης απέναντι σε κάθε διαφορετικό τύπο εχθρών.

 

 

Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του δυνατότητες και προκαθορισμένο ρόλο για τη βέλτιστη δυνατή απόδοση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το Rainbow Six Extraction θα υποστηρίζει crossplay ενώ σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους της σειρά η πρόοδος του παίκτη θα φέρει αναβαθμίσεις και εξελίξεις στον εξοπλισμό του χαρακτήρα.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου 2021.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη