Ετοιμάζεται Dune ΜΜΟ από τους δημιουργούς του Conan Exiles

by Aggeliki Tsoukana

Εκτός από το Dune: Spice Wars, το επερχόμενο RTS που βασίζεται στο μοναδικό σύμπαν που δημιούργησε ο Frank Herbert και για το οποίο σε έχουμε ενημερώσει εδώ και εδώ, φαίνεται πως η Funcom ετοιμάζει ακόμα ένα βιντεοπαιχνίδι γύρω από το δημοφιλές franchise. Ο λόγος για το “Dune”, το οποίο θα αποτελεί ένα survival MMO game με open-world περιβάλλον, το οποίο θα εκτυλίσσεται φυσικά στον πλανήτη Arrakis. Μάλιστα η Funcom αναζητά game developers και όχι μόνο, για να στελεχώσει την ανάπτυξή του, για αυτό και έκανε και το σχετικό tweet που μπορείς να δεις από κάτω.

 

 

Οι δημιουργοί του Conan Exiles χαρακτηρίζουν το νέο Dune ως “το πιο φιλόδοξο project τους μέχρι σήμερα”, οπότε περιμένουμε ήδη τη στιγμή που θα βρεθούμε “ιππεύουμε” τα γιγαντιαία Sandworms. Όπως αντιλαμβάνεσαι με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να μην έχει ξεκινήσει καν, το μόνο διαθέσιμο υλικό είναι οι παρακάτω φωτογραφίες από το concept art του παιχνιδιού, όμως το γεγονός ότι η Funcom έχει εμπειρία από την ανάπτυξη ενός MMO τίτλου και συμμετέχει και στη δημιουργία ενός ακόμα Dune παιχνιδιού, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα πολλά υποσχόμενο αποτέλεσμα.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη