Ήρθαν οι βαλίτσες Delsey Pluggage και είναι… έξυπνες !

 

Ένα ταξίδι, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής, θέλεις και πρέπει να είναι απαλλαγμένο από περιττά άγχη κι έννοιες. Ένας προβληματισμός που συχνά δημιουργείται, κυρίως στα αεροπορικά ταξίδια, αφορά τις αποσκευές.

Οι αεροπορικές εταιρίες γίνονται ολοένα και πιο αυστηρές στην πολιτική τους σχετικά με τις προϋποθέσεις για τη μεταφορά αποσκευών. Στενεύουν τα όρια βάρους και διαστάσεων των αποσκευών σου και καθιερώνεται το δικαίωμα για δωρεάν επιπλέον αποσκευή (πέρα της χειραποσκευής) μόνο σε όσους ταξιδεύουν με business class.

Ακόμα, δεν είναι λίγες οι φορές, ειδικά σε περιόδους υψηλής κίνησης ή connecting πτήσεων, που οι αποσκευές έχουν μείνει στο αεροδρόμιο ή έχουν βρεθεί σε λάθος προορισμό, σε κάποια άλλη άκρη του κόσμου.

Μπορεί μια βαλίτσα να σε απαλλάξει από αυτές τις σκοτούρες; Όχι αν δεν είναι έξυπνη. Ευτυχώς όμως ήρθαν οι έξυπνες βαλίτσες Delsey Pluggage που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιείς ξέγνοιαστα ταξίδια με τις απίθανες δυνατότητές τους !

 

Ελαφριά, ανθεκτική κατασκευή

Φτιαγμένες από πολυκαρβονικό, οι έξυπνες βαλίτσες είναι εξαιρετικά ελαφρές, ώστε να μην προσθέτουν έξτρα βάρος στις αποσκευές κι ανθεκτικές στις γρατζουνιές και στα χτυπήματα. Οι ρόδες τους είναι διπλές, εντελώς αθόρυβες κι εξασφαλίζουν απόλυτα ομαλή κίνηση.

 

Εργονομία στους εσωτερικούς χώρους

Οι εσωτερικοί χώροι είναι σχεδιασμένοι να χωράνε ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, βιβλία και  συσκευές, πάντα τέλεια τακτοποιημένα κι έξυπνα διαχωρισμένα.

 

Διαθέσιμα μεγέθη     

 

Οι έξυπνες βαλίτσες Delsey Pluggage έρχονται σε 3 διαφορετικά μεγέθη:

  1. Ύψος 55 x Πλάτος 35 x Βάθος 25 cm cabin (ιδανικό μέγεθος χειραποσκευής)
  2. Ύψος 65 x Πλάτος 45 x Βάθος 25 cm medium
  3. Ύψος 78 x Πλάτος 50 x Βάθος 30 cm large

Με τέτοια ποικιλία μεγεθών έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το σωστό μέγεθος ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.

 

Έξυπνο, μοναδικό κλείδωμα και ξεκλείδωμα για απόλυτη ασφάλεια

Οι νέες έξυπνες βαλίτσες  Delsey Pluggage διαθέτουν το πιο έξυπνο σύστημα κλειδώματος και ξεκλειδώματος. Πιέζοντας τις 2 λαβές του φερμουάρ μέσα στις ειδικές οπές, με ένα κλικ η κλειδαριά ασφαλίζει. Από τη στιγμή που θα ασφαλίσει, ξεκλειδώνει με έναν από τους παρακάτω 3 τρόπους:

  1. Είτε με τριψήφιο συνδυασμό που έχει δηλωθεί από πριν.
  2. Είτε με δαχτυλικό αποτύπωμα που έχεις ήδη καταχωρήσει. Μπορείς να καταχωρήσεις τα αποτυπώματα όλης της οικογένειας αφού η κλειδαριά μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 30 διαφορετικά αποτυπώματα.
  3. Είτε μέσω Bluetooth με τη χρήση της ειδικής εφαρμογής.

Αυτό σημαίνει πως κανένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο δεν μπορεί να ανοίξει την βαλίτσα σου, οπότε αισθάνεσαι διπλή ή μάλλον τριπλή ασφάλεια!

 

 

Ενσωματωμένη ψηφιακή ζυγαριά   

 

Με ενσωματωμένη ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, μπορείς ανά πάσα στιγμή να ζυγίσεις το περιεχόμενο της  έξυπνης αποσκευής σου. Η ένδειξη προβάλλεται στην οθόνη της βαλίτσας ή στην οθόνη του κινητού σου μέσω της ειδικής εφαρμογής.

Έτσι μπορείς, ανάλογα με τους κανόνες και τους περιορισμούς της αεροπορικής εταιρίας που ταξιδεύεις, να ελέγχεις το βάρος των αποσκευών σου κι αν χρειαστείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς αντικείμενα.

 

Ενσωματωμένος φορτιστής

Οι έξυπνες βαλίτσες Delsey Pluggage διαθέτουν θύρα USB που συνδέεται εσωτερικά με power bank, για να φορτίζεις το smartphone και το tablet σου όπου και αν βρίσκεσαι. Έτσι απαλλάσσεσαι κι από το μόνιμο άγχος της «άδειας μπαταρίας».

 

Εντοπισμός με Bluetooth

Οι έξυπνες βαλίτσες, μέσω της ειδικής εφαρμογής σε ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο για τις κινήσεις τους όταν ταξιδεύεις. Θα μπορείς να δέχεσαι ειδοποιήσεις στο smartphone σου για το πότε η βαλίτσα σου απομακρύνεται από εσένα και πότε θα φθάνει στο καρουζέλ βαλιτσών του αεροδρομίου. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι οι αποσκευές σου ταξίδεψαν μαζί σου αλλά και δεν θα περιμένεις άσκοπα στο καρουζέλ.

 

 

Παγκόσμιος Εντοπισμός με GPS

Μέσω GPS και με την ειδική εφαρμογή στο smartphone σου, μπορείς ανά πάσα στιγμή να γνωρίζεις που ακριβώς βρίσκεται η έξυπνη βαλίτσα σου, ακόμα κι αν η τρέχουσα θέση της είναι στην άλλη άκρη του κόσμου! Έτσι αν η βαλίτσα σου χαθεί και ταξιδέψει για άλλα μέρη, εσύ, πριν από την αεροπορική εταιρία θα γνωρίζεις που βρίσκεται, επισπεύδοντας σημαντικά τις διαδικασίες στην υπηρεσία απωλεσθέντων.

 

Κλείδωμα ασφαλείας

Αν παραδόσεις την Delsey Pluggage αποσκευή σου στην αεροπορική εταιρία σαν αποσκευή και κατόπιν χρειαστεί να ελεγχθεί από τελωνειακές αρχές, μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να της προκαλέσουν ζημιές για να την ανοίξουν.

Η κλειδαριά TSA (Transport Security Administration) που διαθέτει, επιτρέπει το άνοιγμα από τις τελωνειακές αρχές με ειδικό κλειδί που διαθέτουν μόνο αυτές. Και σε αυτή την περίπτωση βέβαια, θα λάβεις άμεση ειδοποίηση στο κινητό σου για τη διεξαγωγή ελέγχου στην αποσκευή σου.

 

Κάνε το ταξίδι σου πιο άνετο κι ήρεμο. Οι έξυπνες βαλίτσες Delsey Pluggage είναι εδώ. Ταξίδεψε μαζί τους.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη