Αυτά είναι τα κορυφαία video games που έρχονται στους πρώτους μήνες του 2019

by K-Admin 1

 

Το 2018 ήταν μια ακόμα εξαιρετική χρονιά για τους gamers, με πάρα πολλούς συναρπαστικούς τίτλους -όπως τα God of War και Red Dead Redemption 2- και αποκαλύψεις νέων παιχνιδιών όπως τα Far Cry New Dawn και Mortal Kombat 11. Αλλά κι η νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, αναμένεται εξίσου συναρπαστική!

Από sequels που αδημονούμε καιρό μέχρι ολοκαίνουργιους τίτλους, το 2019 φέρνει μαζί του κορυφαίες εμπειρίες gaming, με τους πρώτους μήνες του χρόνου να κλέβουν την παράσταση μέσα από μια ευρεία γκάμα τίτλων.

Ας δούμε λοιπόν όλους τους κορυφαίους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους πρώτους μήνες του 2019.

 

 

Resident Evil 2 – Remake

To επερχόμενο remake του κλασικού Resident Evil 2 που κυκλοφόρησε το 1998 είναι από τους πρώτους συναρπαστικούς τίτλους για το 2019, αφού κυκλοφορεί από τις 25 Ιανουαρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Στο δεύτερο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise, γνωρίσαμε τον πρωτάρη αστυνομικό Leon S. Kennedy πριν επανεμφανιστεί στο Resident Evil 4 και τη μαθήτρια κολεγίου Claire Redfield στην προσπάθειά τους να δραπετεύσουν από τη Raccoon City που έχει καταληφθεί από ζόμπι.

Το αρχικό Resident Evil 2 ήταν ο τίτλος που εισήγαγε πολλούς βασικούς μηχανισμούς gameplay στη σειρά Resident Evil και πλέον έρχεται πλήρως επανασχεδιασμένος τόσο σε επίπεδο gameplay όσο και σε γραφικά, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σύγχρονων κονσολών.

 

 

Kingdom Hearts ΙΙΙ

Μετά από σχεδόν 14 χρόνια αναμονής -και πολλά remasters και remakes- το τρίτο κεφάλαιο της σειράς Kingdom Hearts κυκλοφορεί από τις 29 Ιανουαρίου για PlayStation 4 και Xbox One.

Τοποθετημένο σε μια τεράστια ποικιλία κόσμων της Disney και της Pixar, το Kingdom Hearts ΙΙΙ ακολουθεί το ταξίδι του Sora, ενός νεαρού αγοριού κι ενός άγνωστου κληρονόμου με μια θεαματική δύναμη. Ο Sora έχει μαζί του τον Donald Duck και τον Goofy, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να σταματήσει τα κακόβουλα σχέδια μιας σκοτεινής δύναμης, γνωστή ως Heartless. Παράλληλα με τους χαρακτήρες της Disney, στο Kingdom Hearts ΙΙΙ εμφανίζονται και οι Woody, Buzz, Rex και η υπόλοιπη παρέα του Toy Story, σε μια συναρπαστική περιπέτεια!

 

 

Anthem

Η Bioware, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη πολλών επιτυχημένων blockbusters όπως τα Mass Effect, Dragon Age και The Knights of the Old Republic, φέρνει ένα ολοκαίνουριο action-RPG που μας μεταφέρει σ’ έναν τεράστιο multiplayer ανοιχτό κόσμο. Όπως το Destiny, το Anthem της Bioware παίζεται online και εστιάζει στις συνεργατικές αποστολές.

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο τίτλο με εντυπωσιακά γραφικά, έξυπνους μηχανισμούς gameplay και τεράστιους χάρτες για να εξερευνήσεις. Το Anthem αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

 

Far Cry: New Dawn

Δεκαεπτά χρόνια μετά την πυρηνική καταστροφή που έκλεισε την ιστορία του Far Cry 5, ο κόσμος της Hope County έχει αλλάξει πολύ από το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς. Η χώρα κατάφερε να επιβιώσει από την πανωλεθρία του πυρηνικού χειμώνα, ωστόσο οι επιζώντες της επαρχίας Hope έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα απειλή, τους βάρβαρους Highwaymen.  Στο νέο Far Cry game θα συναντήσεις νέα αυτοσχέδια όπλα, νέα οχήματα και νέους συμμάχους ενώ θα περιηγηθείς σ’ έναν τεράστιο μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο εκπλήξεις!

Το Far Cry: New Dawn αναμένεται στις 15 Φεβρουαρίου σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

 

Metro: Exodus

Έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια ανάπτυξης, το εντυπωσιακό τρίτο κεφάλαιο στην πολυβραβευμένη σειρά survival τίτλων της 4A Games θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Όπως οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς, το Metro Exodus βασίζεται στα βιβλία του Dmitry Glukhovsky και πλέον διαδραματίζεται στο 2036. Ετοιμάσου να μπεις για ακόμα μια φορά στο ρόλο του Artyom και να οδηγήσεις μια ομάδα Spartan Rangers έξω από το μετρό, αναζητώντας νέα ζωή στην Ανατολή, την ίδια στιγμή που τα εφιαλτικά δημιουργήματα του πυρηνικού πολέμου ακόμη παραμονεύουν στο σκοτάδι.

 

 

Tom Clancy’s The Division 2

Πρόκειται για τη συνέχεια της εντυπωσιακής σειράς action της Ubisoft και υπόσχεται περισσότερη από τη δράση που εκατομμύρια gamers λάτρεψαν.

Το The Division 2 λαμβάνει χώρα στην Ουάσιγκτον επτά μήνες μετά από τον προκάτοχό του, όπου ξεσπά εμφύλιος μεταξύ επιζώντων και κακοποιών. Περιλαμβάνει raids για έως 8 παίκτες και τη δυνατότητα για συνεργατικές αποστολές. Η δράση στο The Division 2 ξεκινάει στις 15 Μαρτίου, όπου και αναμένεται η κυκλοφορία του τίτλου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

 

Sekiro: Shadows Die Twice

Η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης πίσω από τη σειρά “Souls” (Demons Souls / Dark Souls) και του επικού Bloodborne επιστρέφει δυναμικά – μόνο που αυτή τη φορά, αντί για περιβάλλοντα εμπνευσμένα από τη βικτωριανή εποχή, ο νέος τίτλος της FromSoftware  λαμβάνει χώρα στη φεουδαρχική Ιαπωνία.

Στο Sekiro: Shadows Die Twice αναλαμβάνεις το ρόλο ενός νίντζα που μάχεται για δικαιοσύνη. Όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι της FromSoftware, το Sekiro υπόσχεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρειάζεται στρατηγική για να νικήσεις οποιονδήποτε εχθρό. Ο πρωταγωνιστής διαθέτει μια πληθώρα κινήσεων ενώ η δυνατότητα της “stealth-προσέγγισης” θα σε κάνει να αισθανθείς… πραγματικός νίντζα!

Το Sekiro αναμένεται σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 22 Μαρτίου.

 

 

Mortal Kombat 11

Το Mortal Kombat επιστρέφει και είναι πιο βίαιο από ποτέ στο επόμενο κεφάλαιο του εμβληματικού fighting franchise της NetherRealm Studios.

Όλες οι προσαρμοσμένες παραλλαγές χαρακτήρων κάνουν ακόμα πιο συναρπαστικές και βίαιες τις μάχες, την ώρα που η νέα μηχανή γραφικών προσφέρει επαναστατικά animations που θα “αιχμαλωτίσουν” τα μάτια σου! Παράλληλα, το roster του παιχνιδιού περιλαμβάνει νέους και κλασικούς μαχητές, ενώ το εντυπωσιακό cinematic story mode συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο την επική Mortal Kombat saga που κρατάει για πάνω από 25 χρόνια!

Το Μortal Kombat αναμένεται σε εκδόσεις για PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch στις 23 Απριλίου.

 

 

Days Gone

Το Sons of Anarchy συναντά το 28 Days Later ή αλλιώς “Days Gone”. Στο νέο τίτλο της SIE, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μοναχικού μηχανόβιου που επιβιώνει μετά από μια παγκόσμια πανδημία. Δισεκατομμύρια ξεκληρίστηκαν και πολλά περισσότερα εκατομμύρια μετατράπηκαν σε αποτρόπαια όντα, που στο παιχνίδι ονομάζονται“freakers” (μια διαφορετική ονομασία για τα ζόμπι, δηλαδή).

Η μάχη για επιβίωση στον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο του Days Gone ξεκινάει στις 26 Απριλίου 2019, όπου και αναμένεται η κυκλοφορία του τίτλου αποκλειστικά για το PlayStation 4.

Με τους απανταχού gamers να μετρούν ήδη αντίστροφα για την επερχόμενη Ε3 2019, τη σπουδαιότερη έκθεση στον πλανήτη για video games, οι παραπάνω τίτλοι προετοιμάζουν το έδαφος για ακόμα περισσότερες συναρπαστικές ανακοινώσεις και κυκλοφορίες στο υπόλοιπο της χρονιάς.

 

Μπορείς να δεις ακόμη