GameAthlon Winter 2019: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεγαλύτερο gaming και tech event του χειμώνα!

by K-Admin 1

 

Μια ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση για τους λάτρεις των games και της τεχνολογίας έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, 19 και 20 Ιανουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Τα τουρνουά του χειμερινού GameAthlon 2019, σε περισσότερες από 25 κατηγορίες, φιλοξένησαν και φέτος τους καλύτερους παίκτες από όλη την Ελλάδα, με συνολικά πάνω από 300 κονσόλες τελευταίας γενιάς και high-end gaming PCs όπως τα Infinity Gear desktops, τα οποία αποτελούν τα κορυφαία gaming desktops στην αγορά και διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

 

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρώτο ελληνικό LAN Party, με 1000mbps Internet και το μεγαλύτερο δίκτυο που έχει στηθεί ποτέ σε ελληνική διοργάνωση. Το δίκτυο, οι οθόνες και τα πληκτρολόγια είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια εκδήλωση γεμάτη happenings, τουρνουά, βραδινά DJ Sets και κυρίως ατελείωτο gaming.

Πάνω από 60 ΥouTubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλή πρόσωπα κατέλαβαν το 360 stage, σε ένα εντυπωσιακό infotainment show, δεμένο με τα video games. Παράλληλα, στο διάζωμα φιλοξενήθηκαν μοναδικές διαδράσεις από κοινότητες της pop κουλτούρας, καλλιτέχνες και cosplayers, μέχρι ειδικά διαμορφωμένους χώρους με arcades, retro και επιτραπέζια παιχνίδια που απογείωναν τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη και έδιναν ξεχωριστό τόνο στο event.

 

Μπορείς να δεις ακόμη