Gamescom 2019: Ανακοινώσεις για Final Fantasy VIII, Marvel`s Avengers, Monster Hunter World

by K-Admin 1

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Final Fantasy VIII

Η Square Enix ανακοίνωσε στο πλαίσιο της Gamescom 2019 πως η έκδοση remastered του Final Fantasy VIII θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και Windows PC. Ο τίτλος έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά από σχεδόν 20 χρόνια και προσφέρει ανανεωμένο gameplay και βελτιωμένα γραφικά που «συμβαδίζουν» με τις απαιτήσεις της τωρινής γενιάς κονσολών. Την παραπάνω ανακοίνωση συνόδευσε ένα νοσταλγικό trailer.

 

 

Νέο gameplay υλικό από το Marvel’s Avengers

Οι Thor, Captain America, Iron-Man, Hulk και Black Widow του επερχόμενου Marvel’s Avengers game δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο νέο gameplay video που δημοσίευσε η Square Enix στο πλαίσιο της Gamescom 2019.

Η Crystal Dynamics, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου, δείχνει να λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα σχόλια της κοινότητας, αφού έχουν αλλάξει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, στην Ε3 2019. Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε ότι ο οπτικός τομέας έχει βελτιωθεί κατακόρυφα, ενώ υπάρχουν πολλές αλλαγές και στο gameplay. Δεδομένου ότι το νέο υλικό που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Gamescom προέρχεται από την έκδοση pre-Alpha του τίτλου, περιμένουμε ακόμα περισσότερες βελτιώσεις μέχρι τις 15 Μαΐου 2020, όπου και αναμένεται το λανσάρισμά του για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.

 

 

Νέα προσθήκη στο Monster Hunter World: Iceborne

Στη Gamescom 2019, η Capcom ανακοίνωσε ακόμα μία προσθήκη στο επερχόμενο Monster Hunter World: Iceborne DLC. Συγκεκριμένα, η Alloy του Horizon Zero Dawn εισβάλει για δεύτερη φορά στο σύμπαν του Monster Hunter, μετά την εμφάνισή της στο The Frozen Wilds DLC. Ωστόσο, ο εν λόγω χαρακτήρας θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά για την έκδοση PlayStation 4 του τίτλου.

Βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσει κανείς την εκστρατεία του Iceborne expansion, είναι να έχει ολοκληρώσει το βασικό campaign του Monster Hunter: World. Για όσους δεν το έχουν καταφέρει ακόμα, η Capcom έχει προσθέσει μερικά χαρακτηριστικά τα οποία θα τους βοηθήσουν να το πετύχουν πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, το streamlined tracking system βοηθάει τους παίκτες να εντοπίζουν τέρατα λίγο πιο γρήγορα. Για όσους πάλι έχουν τελειώσει εδώ και καιρό το βασικό campaign, το Iceborne θα είναι πιο εύκολο, μιας και θα έχουν στη διάθεση τους καλύτερο εξοπλισμό.

Το Monster Hunter World: Iceborne αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ για το PC θα έρθει το χειμώνα του 2019.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη