Gamescom 2019: Όλες οι ανακοινώσεις της Microsoft

by k-Admin 3

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=raKNgx3jM4E

 

Το ανανεωμένο Inside Xbox show έδωσε το παρών στη Gamescom 2019. Εκεί, η Μicrosoft αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες και νέα trailers για δεκάδες επερχόμενους τίτλους, με το Gears 5 της Coalition να έχει τον πρώτο λόγο.

Παρακάτω, ακολουθούν όλες οι ανακοινώσεις της Microsoft από το Inside Xbox show, στη Gamescom 2019.

 

 

Πρώτο gameplay trailer για το Blair Witch

Το Inside Xbox show της Gamescom 2019 μας αποκάλυψε το πρώτο gameplay trailer για το Blair Witch. Πρόκειται για το νέο τίτλο της Bloober Team που βασίζεται στο ομώνυμο κινηματογραφικό franchise. Το Blair Witch θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας που έκανε πρεμιέρα το 1996 και θα επικεντρώνεται στην ιστορία ενός παιδιού που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο δάσος. Οι παίκτες θα βιώσουν τον τρόμο του σκοτεινού δάσους μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή, ξυπνώντας μνήμες από την πρώτη ταινία. Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι, όπου ο τρόμος κι ο εφιάλτης είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν. Το Blair Witch κυκλοφορεί στις 30 Αυγούστου για PC και Xbox One. Το βίντεο του επερχόμενου horror τίτλου δίνει μια γεύση τού τι θα ακολουθήσει.

 

Νέοι τίτλοι στο Xbox Game Pass

Η Microsoft συνεχίζει να εμπλουτίζει τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Συγκεκριμένα, στην ήδη πλούσια βιβλιοθήκη της υπηρεσίας, προστίθενται τα Devil May Cry 5, Stellaris και Age of Empires: Definitive Edition, τα οποία είναι διαθέσιμα από τις 20 Αυγούστου. Έπειτα, στις 22 Αυγούστου θα καταφθάσουν τα Ape Out και Kingdom Come: Deliverance, ενώ στις 27 του μήνα θα προστεθεί και το Τhe Bard’s Tale. Ο μήνας θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού θα προστεθεί και το Blair Witch από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, στις 30 Αυγούστου.

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Age of Empires II: Definitive Edition

Ένα μεγάλο μέρος του Inside Xbox show αφιερώθηκε στην ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλέστατου real-time strategy game, Age of Empires II. Ο νέος τίτλος του franchise έρχεται με αναβαθμισμένα γραφικά σε ανάλυση 4Κ, remastered ήχο, τρεις ολοκαίνουργιες εκστρατείες με τέσσερις νέους πολιτισμούς με τίτλο The Last Khans, και όλα τα expansions που έχουν κυκλοφορήσει για το παιχνίδι. Επιπλέον, θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ Steam και Windows PC. Τέλος, η εταιρεία αποκάλυψε πως το Age of Empires II: Definitive Edition θα διατεθεί στο Microsoft Store, στην πλατφόρμα Steam και στην υπηρεσία Xbox Game Pass από τις 14 Νοεμβρίου 2019.

 

 

Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Gears POP!

Το Gears POP! ήταν ακόμα ένας επερχόμενος τίτλος που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Inside Xbox show. Η Microsoft δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον τίτλο, ενώ μάθαμε και ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, το Gears POP! αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου για Android, iOS και PC. Πάντως, ο Marcus Fenix παραμένει “badass” ακόμα και σε Funko Pop μορφή!

 

 

Πρώτη ματιά στο story mode του NBA 2K20

Κατά τη διάρκεια του Inside Xbox show έκανε και το ντεμπούτο του το story mode του νέου μπασκετικού τίτλου της 2Κ, το οποίο έρχεται πλήρως ανανεωμένο με πολλούς τρόπους. Συγκεκριμένα, στο MyCareer του NBA 2K20 θα πρωταγωνιστούν πασίγνωστα ονόματα από το χώρο του Χόλυγουντ, όπως οι Idris Elba (Hobbs & Shaw), Rosario Dawson (Daredevil), Ernie Hudson και Thomas Middleditch (Silicon Valley). Περισσότερες πληροφορίες, στο παραπάνω βίντεο. Στο μεταξύ, το NBA 2K20 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One και PC στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

 

 

Αποκαλύφθηκε το PvP mode του Ghost Recon Breakpoint

Το παρών στη σκηνή του Inside Xbox και της Gamescom 2019 έδωσε και η Ubisoft, η οποία μας παρουσίασε νέο υλικό για το Ghost Recon: Breakpoint. Ειδικότερα, η εταιρεία παρουσίασε το ανανεωμένο PvP mode με τίτλο Ghost War. Θα περιλαμβάνει 4v4 μάχες ενώ φαίνεται να έχει εμπλουτιστεί με Battle Royale στοιχεία, όπως έναν κύκλο που συνεχώς θα κλείνει. Κάθε παίκτης θα διαλέγει το δικό του class ανάμεσα στους Assault, Panther, Sharpshooter και Medic, ενώ το λανσάρισμα του Ghost War θα συνοδευτεί με έξι χάρτες και δύο modes, ένα team death match με τίτλο Elimination και ένα asymmetrical bomb mode με τίτλο Sabotage.

Το PvP mode θα υποστηρίζει dedicated servers, για απρόσκοπτο και ομαλό gameplay, ενώ θα δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να «ξεκλειδώνουν» νέο εξοπλισμό και να αναβαθμίζουν τον χαρακτήρα τους. To Ghost Recon: Breakpoint αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

 

 

Νέο υλικό από το Borderlands 3

Το Inside Xbox Shoe επέλεξε η Gearbox Software για να αποκαλύψει ακόμα ένα καταιγιστικό trailer του επερχόμενου loot and shoot Borderlands 3. Στο νέο βίντεο, εμφανίζονται αρκετοί αγαπημένοι Vault Hunters, νέα όπλα, οχήματα, αλλά και πολλοί villains που έρχονται να βάλουν δύσκολα στους πρωταγωνιστές.  Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε νέες περιοχές και να γνωρίσουν ολοκαίνουργιους εχθρούς.

Επιπλέον, ο τίτλος διαθέτει αρκετές παραμετροποιήσεις, skill trees και abilities, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν solo ή με φίλους απέναντι στους πιο αδίστακτους cult leaders του γαλαξία. Το Borderlands 3 κυκλοφορεί στις 13 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.

 

 

 

PUBG, υποστήριξη cross-play μεταξύ Xbox One και PS4

Με την έλευση της τέταρτης σεζόν του PUBG να πλησιάζει, η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την έκδοση Xbox του παιχνιδιού, PUBG Corp., έκανε την έκπληξη στους fans του παιχνιδιού ανακοινώνοντας τη δυνατότητα για cross-platform play μεταξύ Xbox One και PS4. Αρχικά η εταιρία θα λανσάρει αυτό το χαρακτηριστικό στους test servers του παιχνιδιού στα τέλη Σεπτεμβρίου και στόχος της είναι να διατεθεί κανονικά στις αρχές του Οκτωβρίου.

 

 

Νέο βίντεο για το Wasteland 3

Το Wasteland 3 αποτελεί ακόμα ένα επερχόμενο παιχνίδι για κονσόλες και PC και η inXile, η εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου, επέλεξε το Inside Xbox της Gamescom 2019 για να παρουσιάσει ένα νέο gameplay trailer. Σε αυτό, βλέπουμε ένα ισομετρικό παιχνίδι με μπόλικη δράση και βασικό στοιχείο τους RPG μηχανισμούς. Το Wasteland 3 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 για PS4, Xbox One και PC.

 

 

Πρώτο gameplay trailer για το Empire of Sin

Κατά τη διάρκεια του Inside Xbox είχαμε την ευκαιρία να δούμε νέο περιεχόμενο από το επερχόμενο turn-based τίτλο του θρυλικού δημιουργού John Romero (DOOM), Empire of Sin. To παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Σικάγο της δεκαετίας του 1920 με τους παίκτες να καλούνται να κτίσουν τη δική τους αυτοκρατορία του εγκλήματος ως ένα από τα 14 bosses, και να ανταπεξέλθουν σε μια επικίνδυνη εποχή γεμάτη εγκληματίες του υποκόσμου.

 

 

Launch trailer για το Vigor 1.0

Μετά από πολλά updates, το Battle Royale της Bohemia Interactive έρχεται πιο ολοκληρωμένο από ποτέ και πλέον διατίθεται εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους Xbox One. O λόγος για το Vigor, ένα survival game που λαμβάνει χώρα σε μια μεταπολεμική Νορβηγία, αφότου μια πυρηνική βόμβα κατέστρεψε την μισή Ευρώπη.

Με 8-16 παίκτες στο κέντρο της μάχης, θα μπορείς να συλλέξεις αντικείμενα και πολύτιμους πόρους, για να αναβαθμίσεις τα καταφύγιά σου και τον εξοπλισμό σου. Κατά τη διάρκεια του Inside Xbox, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το launch trailer του τίτλου.

 

 

Έρχεται το Destiny 2: Shadowkeep

Στη σκηνή του Inside Xbox βρέθηκε και η Bungie, για να μας παρουσιάσει νέο υλικό από το επερχόμενο DLC του Destiny 2 με τίτλο Shadowkeep. Η εταιρεία ανάπτυξης αποκάλυψε τα νέα εντυπωσιακά finishers και takedowns, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους του εχθρούς που θα συναντήσεις, εκτός των «μεγάλων» bosses. Το Destiny 2: Shadowkeep είναι το τέταρτο κατά σειρά μεγάλο expansion, όπου καλεί τους Guardians να βιώσουν τον νέο αναδυόμενο εφιάλτη στις ξεχασμένες τοποθεσίες της σελήνης.

Τo Destiny: Shadowkeep κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου για τα Xbox One, PS4 και PC, ενώ αναμένεται για το Google Stadia.

 

 

Παρουσίαση του Metro Exodus: The Two Colonels

Ο τρομακτικός κόσμος του Metro Exodus εμπλουτίζεται με περισσότερες αποστολές και περισσότερα όπλα, όπως το ισχυρό φλογοβόλο του πρωταγωνιστή. Κι όλα αυτά, χάρη στο The Two Colonels DLC, το οποίο είχε κι αυτό την τιμητική του κατά τη διάρκεια του Inside Xbox της Gamescom 2019. Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, μας δίνει μόνο μια μικρή ιδέα από το νέο περιεχόμενο του τίτλου. Το The Two Colonels DLC κυκλοφορεί ήδη για όλες τις πλατφόρμες που βρίσκεται διαθέσιμο το Metro Exodus, δηλαδή PS4, Xbox One και PC.

 

 

Νέα Special Edition Xbox Controllers

Η Microsoft παρουσίασε στο πλαίσιο της Gamescom 2019 δύο πανέμορφες ειδικές εκδόσεις του Xbox Controller. Ο λόγος για τα νέα Night Ops Camo και Sport Blue Special Edition Xbox Controllers, τα οποία χαρακτηρίζονται για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την εργονομία τους. Το πρώτο έρχεται σε χρώμα καμουφλάζ με μεταλλικές χρυσές λεπτομέρειες και καλύτερη αίσθηση στις σκανδάλες που εξυπηρετούν στον καλύτερο έλεγχο σε στιγμές έντονης δράσης.

Το Sport Blue controller από την άλλη, διαθέτει σχεδιασμό Vibrant blue και βελτιωμένο υλικό από λάστιχο στις λαβές για καλύτερο και απρόσκοπτο κράτημα. Και τα δύο χειριστήρια προσφέρουν συνδεσιμότητα Bluetooth για ασύρματη σύνδεση και σε Windows 10 PCs, καθώς και δυνατότητα ρύθμισης πλήκτρων (Button mapping) για ακόμα πιο προσωποποιημένη εμπειρία gaming. Τα Special Edition Xbox Controllers κυκλοφορούν τον Οκτώβριο.

 

 

Και φυσικά… Gears 5

Το Gears 5 ήταν αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του σόου, με την The Coalition να αποκαλύπτει τα νέα χαρακτηριστικά για την πιο δημοφιλή λειτουργία του παιχνιδιού, το Horde mode. Η εταιρεία ανάπτυξης υποσχέθηκε μια ολοκαίνουργια εμπειρία multiplayer, με πολλές προσθήκες και χαρακτηριστικά, που έρχονται να συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το συναρπαστικό campaign του τίτλου.

 

 

Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Horde θα ενσωματώνει για πρώτη φορά classes και νέα abilities, ενώ οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και ως Sarah Connor από το Terminator: Dark Fate. Επιπρόσθετα, στα Horde και Versus Modes, διαθέσιμοι θα είναι και οι χαρακτήρες από το Halo: Reach, Kat και Emile.

To Gears 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για Xbox One και Windows 10 PC, ενώ θα συμπεριλαμβάνεται και στο Xbox Game Pass Ultimate για τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Επιπλέον, ο τίτλος θα βρίσκεται διαθέσιμος και μέσω του Steam και θα υποστηρίζει cross-play σε όλες τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει.

Μπορείς να δεις ακόμη