Gaming: Παίζω με την οικογένειά μου

by K-Admin 1

 

Οι μέρες που διανύουμε μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας και να κάνουμε πράγματα που συνήθως παραπονιόμαστε ότι στερούμαστε. Αυτή την εποχή, οι οικογένειες περνάνε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία να διασκεδάσεις με την οικογένειά σου παίζοντας. Σε περίπτωση που σου αρέσουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, το Nintendo Switch είναι η ιδανική κονσόλα για να διασκεδάσουν παρέα όχι μόνο μικροί, αλλά και μεγάλοι. Βασικό της πλεονέκτημα η πληθώρα παιχνιδιών για όλη την οικογένεια, αλλά και τα αποσπώμενα χειριστήρια, πράγμα που σημαίνει ότι, με το που τη συνδέσεις μπορούν άμεσα να παίξουν δύο άτομα, δίχως ανάγκη για οποιαδήποτε επιπλέον αγορά.

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχεις αποφασίσει, διαλέξαμε για εσένα τα 10 καλύτερα παιχνίδια του Nintendo Switch, που θα σου προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Ακόμα, θα βρεις μερικές εναλλακτικές προτάσεις, σε περίπτωση που προτιμάς κάτι διαφορετικό.

 

1.Monopoly

Το παιχνίδι που μεγάλωσε γενιές και γενιές κυκλοφορεί πλέον και σε ψηφιακή μορφή. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τη δική σου αυτοκρατορία και να γίνεις εκατομμυριούχος. Υπάρχουν τρία διαφορετικά ταμπλό και μπορούν να παίξουν έως και έξι άτομα ταυτόχρονα. Επιλέγεις κανόνες, μοιράζεις χρήματα και το ταξίδι σου προς την κορυφή της οικονομικής πυραμίδας ξεκινάει.

 

 

 

2.Mario Kart 8 Deluxe

Η γνωστή σειρά αγώνων ταχύτητας με kart και δίκυκλα επιστρέφει και σε ταξιδεύει σε παλιές και νέες, μαγευτικές διαδρομές. Επίλεξε τον αγαπημένο σου χαρακτήρα, διαμόρφωσε το όχημά σου όπως επιθυμείς και είσαι έτοιμος να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής έως και οκτώ παικτών. Το ειδικό τιμόνι στο οποίο μπορείς να προσαρμόσεις το χειριστήριο, προσθέτει πόντους στο ρεαλισμό.

 

3.Super Mario Party

Το Super Mario Party είναι η πρόταση της Nintendo στον τομέα των ψηφιακών επιτραπέζιων παιχνιδιών. Γεμάτο mini games που θα προσφέρουν πολλές ώρες διασκέδασης σε όλη την οικογένεια είναι το ιδανικό παιχνίδι για έως και τέσσερα άτομα όλων των ηλικιών. Οι κάτοικοι του Mushroom Kingdom σε περιμένουν στην παρέα τους και όπως πάντα, προσοχή στις ζαβολιές του Bowser.

 

 

4.Super Smash Bros. Ultimate

Πάνω απο 70 διαφορετικοί χαρακτήρες σε περιμένουν στο πιο διασκεδαστικό fighting game που δημιουργήθηκε ποτέ. Το βέβαιο είναι ότι μέσα σε όλους αυτούς, υπάρχει ο αγαπημένος σου ήρωας που θα σε εκπροσωπήσει στην αρένα. Έως οκτώ παίκτες ρίχνονται σε μάχες που είτε ολοκληρώνονται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είτε μέχρι στην αρένα να μείνει ένας και μόνο.

 

5.NBA 2K21

Τις τελευταίες δεκαετίες, το μπάσκετ έχει γίνει το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων. Πλέον μπορείς να απολαύσεις συναρπαστικούς αγώνες στο σαλόνι σου, κάτω από τις ιαχές του κοινού που σε υποστηρίζει. Διάλεξε την αγαπημένη σου ομάδα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να γίνει ο βασιλιάς του παρκέ. Μην ξεχνάς, τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

 

 

6.FIFA 21

Το ποδόσφαιρο, κοινώς ο βασιλιάς των σπορ δεν θα μπορούσε να λείπει από το Nintendo Switch. Η Elecronic Arts φέρνει στο σαλόνι σου την ατμόσφαιρα των γηπέδων όλου του κόσμου. Οι καλύτερες ομάδες του κόσμου σε περιμένουν για να ζήσεις μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Οι κόντρες ανάμεσα σε αδέλφια ή ανάμεσα σε πατέρα και γιο προβλέπονται συναρπαστικές.

 

7.Luigi’s Mansion 3

Αν και φοβητσιάρης, στον Luigi πέφτει για μια ακόμα φορά ο κλήρος να κυνηγήσει φαντάσματα. Ο King Boo έχει επιστρέψει και μαζί με τους υποτακτικούς του έχει φυλακίσει τους φίλους του Luigi σε μία τεράστια έπαυλη. Εκεί περιμένουν όλων των ειδών τα φαντάσματα. Ετοιμάσου για μια περιπέτεια που θα σε μεταφέρει κατά κάποιον τρόπο ακόμα και στις πυραμίδες της Αιγύπτου. Παρέα με ένα μέλος της οικογένειάς σου θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις την αποστολή με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

 

8.Mario Tennis Aces

Δύσκολο άθλημα το τέννις. Ίσως το πιο κουραστικό. Όχι όμως όταν η Nintendo προσφέρει το ψηφιακό γήπεδο. Κάνε το χειριστήριό σου ρακέτα και ετοιμάσου για άσους και επιστροφές τόσο δυνατές που σπάνε τη ρακέτα του αντιπάλου. Διάλεξε τον αγαπημένο σου χαρακτήρα και δώσε τα όλα σε μονούς ή διπλούς αγώνες, με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών. Λογικά το επόμενο βήμα στην καριέρα σου θα είναι το Ρολάν Γκαρός.

 

 

 

Εναλλακτικές προτάσεις

 

1.Mario Kart Live: Home Circuit (Nintendo Switch)

Με το Mario Kart Live: Home Circuit μπορείς να μετατρέψεις σε πίστα αγώνων το σαλόνι σου αλλά και οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού σου που διαθέτει επαρκή χώρο. Διαμορφώνεις την πίστα που θέλεις χρησιμοποιώντας τα ειδικά αντικείμενα που θα βρεις στη συσκευασία του παιχνιδιού και είσαι έτοιμος να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, παίζοντας είτε μόνος, είτε παρέα με έως και άλλα τρία μέλη της οικογένειάς σου.

 

 

2.PlayLink – Knowledge is Power (PS4)

Χρησιμοποιώντας το PlayStation 4 και το κινητό σου μπορείς πολύ εύκολα να μεταφέρεις στο σαλόνι σου τη μαγεία των τηλεοπτικών παιχνιδιών γνώσης. Νικητής δεν είναι απλά ο πιο γρήγορος αλλά αυτός που θα δώσει και τις περισσότερες σωστές απαντήσεις. Γιατί, η γνώση είναι δύναμη.

 

3.Ring Fit Adventure (Nintendo Switch)

Το Ring Fit Adventure είναι μία εναλλακτική πρόταση να γυμναστείς δίχως να βγεις από το σπίτι. Ουσιαστικά καλείσαι να λάβεις μέρος σε μία περιπέτεια, όπου πρέπει να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς κάνοντας κινήσεις που γυμνάζουν όλο σου το σώμα.

 

 

4.Just Dance 2021(Xbox)

Ο χορός είναι ένας ακόμα τρόπος να γυμνάσεις όλο σου το σώμα. Το Just Dance 2021 είναι το νέο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς και φιλοδοξεί να μετατρέψει το σαλόνι σου σε disco. Θα βρεις μουσικά κομμάτια από γνωστούς καλλιτέχνες που σε καλούν να λικνιστείς στον ρυθμό τους, κερδίζοντας πόντους αν καταφέρεις να συντονιστείς με τις κινήσεις τους. Έως και έξι παίκτες μπορούν να διαγωνιστούν για την ανάδειξη του βασιλιά της πίστας.

 

5.Crash Team Racing Nitro-Fueled

O Crash Bandicoot και η παρέα του επιστρέφουν και βάζουν στόχο να σου προσφέρουν αμέτρητες ώρες διασκέδασης μέσα από αγώνες με kart. Προετοίμασε το όχημά σου σωστά γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και θα εκμεταλλευτεί την κάθε σου στραβοτιμονιά. Μπορείς να παίξεις είτε μόνος είτε μαζί με άλλα τρία άτομα.

 

 

6.Minecraft

To Minecraft είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο, ένα παιχνίδι όπου τοποθετείς κυβάκια και παίρνεις μέρος σε συναρπαστικές περιπέτειες. Μπορείς να εξερευνήσεις κόσμους που συνεχώς αλλάζουν, δημιουργώντας από απλά σπίτια έως τεράστια παλάτια. Είτε μπορείς να έχεις στη διάθεσή σου απεριόριστα αποθέματα, είτε να παίξεις με στόχο την επιβίωση, αναζητώντας ο ίδιος τα κατάλληλα υλικά, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να δημιουργείς τα δικά σου όπλα για να απωθήσεις τους εχθρούς.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη