Απόκτησε το Genesis TIN 200 adapter για κονσόλα και παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια με ποντίκι και πληκτρολόγιο!

by k-Admin 3

 

Τα video games σε κονσόλες και υπολογιστές συνδέονται μεταξύ τους όλο και περισσότερο. Ένας αυξανόμενος αριθμός τίτλων από gaming PCs σε κονσόλα επιτρέπουν την αναπαραγωγή παιχνιδιών με πρόσθετο εξοπλισμό. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι πλέον μπορείς να παίζεις παιχνίδια στην αγαπημένη σου κονσόλα χρησιμοποιώντας ποντίκι και πληκτρολόγιο, αντί για το κλασικό χειριστήριο.

Οι PC gamers γνωρίζουν πολύ καλά πως η χρήση mouse και keyboard μπορεί να βελτιώσει κατακόρυφα την εμπειρία του παιχνιδιού, ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδια πρώτου προσώπου (FPS). Έτσι, για να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των console gamers, η Genesis δημιούργησε τον αντάπτορα TIN 200.

 

Σχεδιασμένος για όλες τις mainstream κονσόλες της αγοράς

Το Genesis TIN 200 είναι ένας μικροσκοπικός αντάπτορας που είναι συμβατός με όλες τις δημοφιλείς κονσόλες: PS4, PS3, Xbox One και Nintendo Switch. Παράλληλα, επιτρέπει τη χρήση πληκτρολογίου και ποντικιού σχεδόν σε οποιοδήποτε παιχνίδι κυκλοφορεί για κονσόλα και είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές που διατίθενται στην αγορά. Επιπλέον η συσκευή είναι Plug and play, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται μόνο η σύνδεση των συσκευών -ποντίκι και πληκτρολόγιο- στον αντάπτορα με τη σωστή σειρά, χωρίς την ανάγκη πρόσθετης εγκατάστασης ή διαμόρφωσης λογισμικού.

 

 

Για να παίζεις με όποιον τρόπο επιθυμείς

Η πρόταση της Genesis είναι εδώ για να σου δώσει τη λύση που ψάχνεις. Τώρα μπορείς να παίζεις παιχνίδια όπως το Fortnite και το PUBG στην αγαπημένη σου κονσόλα, απολαμβάνοντας την ακρίβεια που προσφέρει ένα gaming mouse αλλά και τη διαισθητική πρόσβαση που προσφέρουν τα πλήκτρα ενός μηχανικού πληκτρολογίου. Κι επειδή τα παιχνίδια και τα περιφερειακά gaming βελτιώνονται συνεχώς, το Genesis ΤΙΝ 200 υποστηρίζει αναβάθμιση firmware χάρη στην υποδοχή USB, μέσω υπολογιστή. Προς το παρόν η θέση των πλήκτρων (key-mapping) είναι στην προεπιλογή, αλλά μελλοντικά firmware updates θα σου επιτρέπουν να ρυθμίσεις τα πλήκτρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

 

Βελτίωσε τις gaming επιδόσεις σου!

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Genesis ΤΙΝ 200 είναι ο πολύ γρήγορος χρόνος απόκρισης του, ο οποίος μεταφράζεται άμεσα στην άνεση και την ποιότητα του παιχνιδιού. Ακόμη κι αν δεν έχεις αρκετό χρόνο για να μάθεις άριστα την ακριβή κίνηση των αναλογικών μοχλών με τους αντίχειρές σου, η πρόταση της Genesis σού επιτρέπει να συνδέσεις στην κονσόλα ποντίκι και πληκτρολόγιο και να παίξεις όλους του αγαπημένους σου τίτλους δίχως φόβο να χάσεις τον έλεγχο σε μία μάχη!

 

Μπορείς να δεις ακόμη