GLL Finals ζωντανά στο ΟΑΚΑ στις 20 Μαρτίου

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η κορυφαία στιγμή του Greek Legends League έφτασε και η αγωνία των ομάδων και των φίλων του παιχνιδιού βρίσκεται στο αποκορύφωμα.

Ο Κωτσόβολος σαν χορηγός της διοργάνωσης θα είναι εκεί για να στηρίξει έμπρακτα αυτόν τον όμορφο θεσμό.

Μέχρι στιγμής, όλες οι ομάδες έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να ανακηρυχθούν πρωταθλήτριες του Spring Split και να έρθουν αντιμέτωπες με μία μεγαλύτερη πρόκληση, την εκπροσώπηση της χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (EU Masters).

Η δράση ξεκίνησε στα μέσα Ιανουαρίου και μετά από 7 εβδομάδες και 14 αγωνιστικές, οι 4 πρώτες ομάδες (WLGaming Esports, Team Phantasma, Anorthosis Famagusta Esports, HIVE Athens) του βαθμολογικού πίνακα προκρίθηκαν στα Playoffs από τα οποία και θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα για την Άνοιξη του 2022 στις 20 Μαρτίου.

Η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια WLGaming βρίσκεται ήδη στον μεγάλο τελικό μετά τη νίκη της με ένα 3-0 Clean Sweep ενάντια στην Team Phantasma. Εχθές, 14.03.2022, πέρασε και η Team Phantasma στον τελικό μετά τη νίκη της με 3-0 έναντι της Hive Athens EC.

Την Κυριακή λοιπόν θα απολαύσουμε μια μοναδική αναμέτρηση ανάμεσα στην Team Phantasma και την WLGaming.

Ο Μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης του ΟΑΚΑ, σε μια ημέρα ορόσημο για τα ελληνικά esports.

Το κοινό επιστρέφει με τρελό ενθουσιασμό στις εξέδρες, για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια, γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι αλλιώς να ζεις το πρωτάθλημα από κοντά!

Μείνε συντονισμένος στον Κωτσόβολο και στο Here to Play για να μάθεις όλα όσα θα συμβούν στον συγκλονιστικό τελικό της Κυριακής!

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη