GTA III, Vice City και San Andreas επιστρέφουν στο απόλυτο πακέτο

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μετά από αρκετές φημολογίες και διαρροές, η Rockstar Games έβαλε τέλος στις εικασίες και την αγωνία των οπαδών της σειράς Grand Theft Auto, ανακοινώνοντας και επίσημα το απόλυτο πακέτο remastered τίτλων: το Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το επετειακό πακέτο θα περιλαμβάνει τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas  με νέα γραφικά.

 

 

Μάλιστα η Rockstar Game έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο που δείχνει τις διαφορές ανάμεσα στις παλιές και στις νέες εκδόσεις, όπου φαίνονται ξεκάθαρα οι αναβαθμίσεις στα textures στα κτήρια, στους δρόμους, στα μοντέλα των ανθρώπων και των αυτοκινήτων και φυσικά οι βελτιώσεις στους φωτισμούς και στις σκιάσεις.

 

 

Αφορμή για αυτή την επανακυκλοφορία δεν είναι άλλη από την 20η επέτειο του Grand Theft Auto III, το οποίο είχε λανσαριστεί για PC και PS2 στις 22 Οκτωβρίου του 2001, με την Rockstar να τονίζει πως θα ακολουθήσουν και επετειακές ενέργειες εντός του Grand Theft Auto Online.  Σε ότι αφορά την κυκλοφορία το πακέτο θα γίνει διαθέσιμο στις 11 Νοεμβρίου, αρχικά σε ψηφιακή μορφή, μέσα από τα Microsoft Store, Nintendo eShop, PlayStation Store, και το Rockstar Games Launcher. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι retail έκδοσεις, στις 7 Δεκεμβρίου για Nintendo Switch, PS4 και Xbox Series X|S.

Τώρα σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν το PC σου θα μπορεί να τρέξει την Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition, να έχεις υπόψη σου ότι θα χρειαστείς 45GB ελεύθερο χώρο, ενώ η ελάχιστη σύνθεση που προτείνει η εταιρεία ζητάει επεξεργαστές Intel i5-6600K ή AMD FX-6300, 8GB RAM και κάρτα γραφικών Nvidia GTX 760 ή AMD Radeon R9 280, ενώ η προτεινόμενη σύνθεση επεξεργαστές Intel Core i7 2700K ή AMD Ryzen 5 2600, 16GB RAM και κάρτα γραφικών Nvidia GTX 970 ή AMD RX 570.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Nintendo Switch, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.
Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη