Hot Wheels Unleashed – Σύλλεξε, σχεδίασε, αγωνίσου!

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Το Hot Wheels Unleashed είναι ένα arcade παιχνίδι αγώνων ταχύτητας, φτιαγμένο από την ιταλική ομάδα ανάπτυξης Milestone, η οποία έχει τεράστια εμπειρία στα racing games μέσα από τις σειρές RIDE και MXGP. Τώρα, δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό, καταφέρνει να κερδίσει κάθε τύπο gamer φέρνοντας τα Hot Wheels σε ηλεκτρονική μορφή.

Αν μεγάλωσες με τα αυτοκινητάκια Hot Wheels υπάρχει σαφώς ο παράγοντας της νοσταλγίας που θα σε ωθήσει στο να κολλήσεις πραγματικά με το Hot Wheels Unleashed. Θα δεις υπέροχα μοντέλα μικρών αυτοκινήτων, με πανέμορφες υφές που αντανακλούν το φως ιδανικά και ανάλογα με το υλικό τους, θα περάσεις από καλοσχεδιασμένες πίστες που αποτελούνται από φανταχτερές ράμπες αλλά και καθημερινά αντικείμενα, όλα σε άριστη μεταφορά στον ψηφιακό κόσμο του Hot Wheels Unleashed. Διασκέδασε εντός και εκτός πίστας με πολλά λεπτομερή και διαδραστικά περιβάλλοντα, όπου οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να παίξει ρόλο και να γίνει πραγματικό μέρος της αγωνιστικής διαδρομής!

Οι αγώνες δείχνουν συνεχώς συναρπαστικοί εξαιτίας των υπέροχων γραφικών και του καρτουνίστικου στιλ, αλλά και των εφέ της ταχύτητας, που σε βάζουν μέσα στη δράση αμέσως. Το σύστημα χειρισμού είναι ιδανικά σχεδιασμένο, με άμεση απόκριση και μετάφραση κάθε μικρής κίνησης του μοχλού σε κίνηση του οχήματος στην οθόνη, αλλά και με κάποια εντυπωσιακά σημεία, όπως είναι οι περιστροφές στον αέρα όποτε εκσφενδονίζεται το αυτοκινητάκι σου, που βασίζονται σε υπέροχα physics. Όλα αυτά ενισχύονται περαιτέρω από το frame rate των 60 καρέ το δευτερόλεπτο, αποδίδοντας έτσι ρεαλιστική και “γλυκιά” ροή στους αγώνες.

 

 

Αλλά εκεί που η διασκέδαση και η δημιουργικότητα φτάνουν σε κορυφαίο επίπεδο είναι με τη χρήση του Livery Editor, μέσω του οποίου μπορείς να δημιουργήσεις την αγωνιστική διαδρομή των ονείρων σου! Απελευθερωσε τη δημιουργικότητά σου χτίζοντας καταπληκτικές και μοναδικές πίστες σε οποιοδήποτε περιβάλλον του παιχνιδιού, αναμειγνύοντας κομμάτια της πίστας σου με αντικείμενα του περιβάλλοντος για ατελείωτη αγωνιστική διασκέδαση. Οποιοδήποτε αντικείμενο στο περιβάλλον μπορεί να είναι μέρος της πίστας σου και να παίξει ενεργό ρόλο στον αγώνα. Μοιράσου τις δημιουργίες σου με άλλους παίκτες ή απόλαυσε πίστες άλλων δημιουργικών παικτών.

Τέλος, ετοιμάσου να τρέξεις και να αγωνιστείς σε ατελείωτες, τρελές πίστες σε αγώνες multiplayer, τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης. Χάρη στη λειτουργία Split Screen μπορείς να αγωνιστείς δίπλα-δίπλα με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σου!

Με ένα χορταστικό career mode, διασκεδαστικούς editors και αρκετά αμαξάκια για συλλογή, το Hot Wheels Unleashed είναι το τέλειο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους φανς των αυτοκινήτων και της αδρεναλίνης.

Το Hot Wheels Unleashed κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series και PC.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη