Η Blizzard ανακοίνωσε το World of Warcraft: Dragonflight

by Aggeliki Tsoukana

Μετά από χρόνια αναμονής, το επόμενο μεγάλο expansion pack για το World of Warcraft είναι γεγονός. Η Blizzard ανακοίνωσε πως το ένατο πακέτο επέκτασης του διάσημου MMORPG θα έχει τίτλο World of Warcraft: Dragonflight και θα λαμβάνει χώρα στο μυθικό Dragon Isles επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν το νέο πακέτο να έχει ως θεματολογία τους δράκους.

 

Οι προσθήκες

Σε αντίθεση με πολλά από τα πρόσφατα expansions, το Dragonflight ξεκινάει με μια νότα αισιοδοξίας καθώς οι παίκτες αρχίζουν τη περιπέτειά τους στις ακτές των νησιών των δράκων οι οποίοι έχουν πρόσφατα ξυπνήσει μετά από εκατομμύρια χρόνια που βρίσκονταν σε λήθαργο. Χαρακτήρες που οι παίκτες γνώρισαν προηγουμένως μέσα από το παιχνίδι, όπως είναι οι Alexstrasza, Kalecgos, Ebonhorn, και Wrathion και των οποίων η ιστορία συμπίπτει με αυτή των δράκων, θα επιστρέψουν για νέες περιπέτειες. Όπως πάντα, το νέο πακέτο θα φέρει μαζί του νέες αποστολές, νέο Raid και Dungeon καθώς και νέες περιοχές για να ανακαλύψουν οι παίκτες.

Το Dragonflight προσθέτει στο παιχνίδι νέα levels που φτάνουν στο όριο των 70 και προσθέτει τέσσερα νέα επίπεδα leveling τα οποία είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να βοηθήσουν τον παίκτη να φτάσει το νέο όριο και τα οποία θα πρέπει να επισκεφτεί με τη σειρά. Το πρώτο επίπεδο ονομάζεται Waking Shores και κατακλύζεται από λάβα, το δεύτερο Ohn’ahran Plains και πρόκειται για μια μεγάλη, ανοιχτή περιοχή, το τρίτο είναι η παγωμένη Azure Span ενώ τέλος το Thaldraszus είναι το σπίτι των δράκων και η περιοχή ισχύος τους ενώ παράλληλα είναι και το μέρος που φιλοξενεί το νέο player hub ονόματι Valdrakken.

 

 

Ο νέος χαρακτήρας ονομάζεται Dracthyr

Επιπλέον μια ακόμα πέμπτη περιοχή θα κάνει την εμφάνιση της η οποία θα αποτελεί το σημείο έναρξης για μια νέα κατηγορία χαρακτήρων αυτή των Dracthyr όπως θα ονομάζονται. Οι Dracthyr είναι πλάσματα που μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή ανάμεσα σε άνθρωπο και δράκο και μπορούν να είναι μέρος είτε του Alliance είτε του Horde. Οι Dracthyr είναι αποκλειστικά συνδεδεμένοι με μια άλλη κλάση αυτή των Evoker και μπορούν να ειδικεύονται είτε στις μακρινές επιθέσεις είτε ως healers.

Το Dragonflight όχι μόνο θα επιτρέπει στους παίκτες να γίνονται δράκοι αλλά θα επιτρέπει να τους καβαλάνε κιόλας. Το νέο expansion φέρνει μαζί του έναν νέο μηχανισμό, αυτό του Dragon Riding το οποίο υπόσχεται πολύ πιο άμεση απόκριση των δράκων στις εντολές του παίκτη σε σχέση με προηγούμενα αντίστοιχα συστήματα. Οι παίκτες θα αναπτύξουν σχέση με έναν δικό τους δράκο τον οποίο θα μπορέσουν να δημιουργήσουν στην αρχή και θα μπορούν να τον εξελίξουν μέσα από το παιχνίδι ανοίγοντάς του δυνατότητες όπως το να πετάει, να κάνει βουτιές στον αέρα, να ελίσσεται και άλλα. Το νέο expansion έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου με το σκεπτικό ότι οι παίκτες θα μπορούν να πετάνε οπότε και οι περιοχές έχουν σχεδιαστεί ανάλογα.

 

 

Βελτιώσεις στο παιχνίδι

Φυσικά πέρα από νέες προσθήκες, ένα σημαντικό κομμάτι του ήδη υπάρχοντος παιχνιδιού θα λάβει αναβαθμίσεις όπως είναι το UI το οποίο θα επιτρέπει πλέον πολύ περισσότερο customization χωρίς την ανάγκη ο παίκτης να κατεβάσει mods ενώ και το σύστημα εργασιών θα αλλάξει με την προθήκη ιεραρχίας, αποκλειστικών αντικειμένων για κάθε δουλειά και την επιστροφή των specializations. Σημαντική αλλαγή θα δεχτεί και το σύστημα ταλέντων, το οποίο θα επιτρέψει στους παίκτες να ανεβάζουν με πόντους τα talent trees της κλάσης τους αλλά και του specialization σε κάθε νέο level.

Οι εγγραφές για την Alpha και Beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσουν σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα του World of Warcraft. Δυστυχώς η εταιρία δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό το παράθυρο κυκλοφορίας του νέου expansion, αναμένεται όμως να μη συμπίπτει με την κυκλοφορία του World of Warcraft Classic expansion ονόματι Wrath of the Lich King, η οποία έχει οριστεί για αργότερα μέσα στο έτος.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη