Η Bosch στην έκθεση IFA 2022

by Aggeliki Tsoukana

Η Bosch εξελίσσει τις συσκευές της ενεργειακά, μειώνοντας πολύ κάτω από το A+++ την κατανάλωση, φροντίζει να καταναλώνονται όσο το δυνατόν λιγότεροι πόροι, όπως για παράδειγμα νερό διατηρώντας παράλληλα το απαράμιλλο στιλ και την ποιότητα κατασκευής που τις χαρακτηρίζει.

Εδώ στην έκθεση IFA 2020 στο Βερολίνο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα λευκών συσκευών είναι αυτό της Bosch. Πάμε να γνωρίσουμε μαζί ό,τι νέο και πιο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε.

 

 

Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua: Υγιεινή και καθαριότητα

Ισχυρό σκούπισμα με μια ηλεκτρική σκούπα και ταυτόχρονα σφουγγάρισμα με μία κίνηση, αυτή είναι η νέα Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua που εξοικονομεί χρόνο και κόπο, αφήνοντας τα πατώματα υγιεινά καθαρά και τον αέρα του σπιτιού καθαρό μιας και φιλτράρει το 99,9% των σωματιδίων σκόνης.

Ο καλύτερος τρόπος για βαθύ καθαρισμό και για να απαλλαγείς από τη σκόνη και τους λεκέδες είναι ο συνδυασμός σκούπας και σφουγγαρίσματος. Αλλά χρειάζεται διπλάσιος χρόνος και προσπάθεια για να κάνεις το ίδιο πάτωμα δύο φορές.

Η σκούπα είναι «σπαστή» και συνοδεύεται από πολλά διαφορετικά ακροφύσια και αξεσουάρ για να μπορούν οι καταναλωτές να φτάνουν εύκολα σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους, καθιστώντας την ακόμα πιο ευέλικτη.

 

Πλυντήρια πιάτων Series 6 και Series 4 με Comfort Control

Τα νέα πλυντήρια πιάτων της σειράς 6 και σειράς 4 έρχονται με νέο σχεδιασμό Comfort Control, πίνακα λειτουργίας,  οθόνη LED και κουμπιά ελέγχου αφής που είναι ενσωματωμένα στο επάνω άκρο της πόρτας.

Με αυτόν τον τρόπο, το πλυντήριο πιάτων συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της άνετης λειτουργίας από πάνω, όπως με τα πλήρως εντοιχιζόμενα μοντέλα, με τη γοητεία όμως της λαβής που αρέσει ακόμα σε αρκετούς.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το πλυντήριο πιάτων θα φαίνεται ως εντοιχιζόμενο, όμως η διακριτική λαβή από αλουμίνιο της Bosch θα συμπληρώνει την εξωτερική του εμφάνιση και η πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες θα γίνεται αφού ανοίξεις την πόρτα του.

 

Ψυγειοκαταψύκτης πρωταθλητής στον χαμηλό ήχο

Ζούμε σε έναν κόσμο με φασαρία και μπορεί πολλές φορές να απολαμβάνουμε τον θόρυβο γιατί μας δίνει μια αίσθηση ζωτικότητας και ορμής, άλλες φορές μας λείπει η ησυχία. Τώρα η Bosch παρουσιάζει έναν νέο «αθόρυβο πρωταθλητή», τον ψυγειοκαταξύκτη KGN39AIAT που παράγει μόνο 29db θόρυβο συγκρίσιμος με ένα ρολόι που χτυπάει ή ένα ελαφρύ αεράκι που φυσάει.

Αυτή η εξαιρετικά χαμηλή στάθμη θορύβου επιτυγχάνεται με άριστα συντονισμένα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένης της εξελιγμένης τεχνολογίας συμπιεστή και την προσεκτικά σχεδιασμένη διάταξη τεχνικών στοιχείων μέσα στη συσκευή.

Ανήκει στην κατηγορία καλύτερης ενεργειακής απόδοσης Α και λειτουργώντας 24 ώρες την ημέρα για 365 ημέρες, συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση των πόρων και του κλίματος και είναι το τέλειο ψυγείο για τα νοικοκυριά που επιθυμούν να «καλλιεργήσουν» ένα πιο συνειδητό τρόπο ζωής.

 

 

Series 8 πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια

Τα νέα πλυντήρια και στεγνωτήρια υψηλής ποιότητας της σειράς 8 της Bosch θέτουν τα πρότυπα για καλύτερη βιωσιμότητα, εξοικονομώντας ακόμη περισσότερο πόρους χωρίς συμβιβασμός στην απόδοση, την ευκολία ή τον σχεδιασμό.

Τα νέα πλυντήρια ρούχων Bosch premium στη Σειρά 8 δεν κατατάσσονται απλά στην υψηλότερη κλάση ενεργειακής απόδοσης Α+++, αλλά βρίσκονται ακόμα πιο κάτω από την απαίτησή της κατά επιπλέον 20%.

Σε συνδυασμό με την εφαρμογή Home Connect, η τεχνολογίας i-DOS ελέγχει την ποσότητα του υγρού απορρυπαντικού που θα χρησιμοποιήσει λαμβάνοντας τη σκληρότητα του νερού. Αν πάλι θέλεις να πλύνεις λίγα ρούχα υπάρχει η λειτουργία Mini Load και έτσι μειώνεται ο χρόνος της πλύσης,  εξοικονομώντας χρόνο, νερό και ενέργεια.

Το νέο στεγνωτήριο Series 8 με αντλία θερμότητας είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής στην εξοικονόμηση ενέργειας και 10% πιο αποδοτικός από την απαίτηση για την καλύτερη κατηγορία ενεργειακής απόδοσης A+++.

 

 

Νέοι Premium φούρνοι ψησίματος Series 8 με λειτουργία Steam Plus

Οι νέοι φούρνοι ψησίματος της σειράς 8 διαθέτουν premium σχεδιασμό προσφέροντας πιο υγιεινές μεθόδους παρασκευής, μεγαλύτερη διατήρηση βιταμινών, καλύτερη διατροφή και μαγείρεμα φαγητού χωρίς άγχος, χάρη στο Steam Function Plus (μαγείρεμα στον ατμό έως 120°C).

Ο ζεστός αέρας και ο ατμός μαγειρεύουν φαγητά όπως πατάτες, παντζάρια, καρότα, φακές και φασόλια μέχρι 35% πιο γρήγορα από το μαγείρεμα καθαρού ατμού, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού.

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τα τραγανά, τηγανητά φαγητά, αν και θα προτιμούσαν να αποφύγουν το λίπος, γι’ αυτό υπάρχει η λειτουργία Air Fry για να προετοιμάζεις νόστιμο και υγιεινό φαγητό χωρίς πολύ λάδι και επιπλέον θερμίδες.

Αν ψήνεις κρέας το βελτιωμένο θερμόμετρο ψησίματος PerfectRoast Plus τριών σημείων μέτρησης εξασφαλίζει ακριβή αποτελέσματα. Η λειτουργία PerfectBake Plus θα σε βοηθήσει και στο ψήσιμο κέικ παρέχοντας πληροφορίες για την υγρασία που εξατμίζεται από το κέικ και τη θερμοκρασία του. Τέλεια απόλαυση χωρίς άγχος.

Μπορείς να δεις ακόμη