Η racing σειρά Need for Speed επιστρέφει μετά από τρία χρόνια, με το NFS Unbound

by Aggeliki Tsoukana

Η Electronic Arts θα κυκλοφορήσει το επόμενο κεφάλαιο της επιτυχημένης racing σειράς Need for Speed στις 2 Δεκεμβρίου 2022. Το NFS Unbound διαδέχεται το NFS Heat του 2019, όντας τίτλος που αναπτύχθηκε από τη Criterion Games (Battlefield 2042, Burnout Paradise) και τη Codemasters (F1 22, Grid). Με νέο look που συνδυάζει cel-shading και graffiti art με μοντέρνα γραφικά, στο γνώριμο στυλ της πολυετούς σειράς, που ξεκίνησε το 1994 – 28 χρόνια πριν!

 

 

Takeover – μια νέα πρόκληση

Το NFS Unbound περιέχει ένα νέο mode για τους λάτρεις της γρήγορης οδήγησης με μεγάλη ακρίβεια, που ονομάζεται Takeover. Στο Takeover, βασικός αντίπαλος είναι ο Αμερικανός ράπερ A$AP Rocky, ο οποίος σου ζητά να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Στα challenges του Takeover θα πρέπει να συλλέξεις πόντους εκτελώντας εκλεπτυσμένα combos, σημειώνοντας μακροσκελή drifts, κάνοντας εντυπωσιακά άλματα και… τρακάροντας σε διάφορα αντικείμενα.

 

 

Πλούσιο και εθιστικό customization

Όπως μας έχει καλομάθει τόσα χρόνια η σειρά Need for Speed, έτσι και το NFS Unbound έρχεται με έναν θησαυρό από επιλογές customization για τα οχήματά μας. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν περισσότερες από 10.000 επιλογές επεξεργασίας της εξωτερικής εμφάνισης των αμαξιών που έχεις στην κατοχή σου και μερικές εκατοντάδες special cosmetic items που περιμένουν να τα ξεκλειδώσεις.

 

 

Ο νόμος… καραδοκεί

Ενόσω κάνεις βόλτες στους δρόμους της Lakeshore City – της εναλλακτικής εκδοχής του Chicago – θα έρθεις αντιμέτωπος με αστυνομικές δυνάμεις που θα κάνουν τα πάντα για να σε σταματήσουν. Το κυνήγι με τα περιπολικά θα σε κάνει όλο και πιο περιζήτητο, δεδομένου ότι ξεφεύγεις και δεν συλλαμβάνεται, ενώ ταυτόχρονα θα αποδείξεις την αξία σου στους αντίζηλους που καραδοκούν.

 

 

Το NFS Unbound θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC. Μέχρι τότε, μπορείς να προετοιμαστείς με το NFS Payback του 2017, ή με το NFS Hot Pursuit Remastered του 2020.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη